כל הכבוד!!! ../images/Emo6.gif
אני מאוד מאוד [מודה? גאה? אסיר תודה?]
כל הכבוד!!!יצא לי לפגוש בה וגם שוחחתי עמה בטל'
(וגם עם רחל ברקוביץ'. יש שתיים, זה מבלבל) בשביל לקבוע עמה פגישה, אני משערת, צריך לתאם איתה בטלפון. אני מניחה שהיא יושבת ברעננה. סיבה שהיא לא תזכור את שמי? כן, כי אז זה אומר שסיימתי מזמן
למצוא עבודה זה בטח לא רעיון רע, אבל אם אתה חושב על זה רק בגלל איום הפסקת המימון של ההורים שלך אז חכה כמה דקות. אם בגדול לימודים אקדמיים זה דבר שהם יכולים ומעוניינים לממן לך, אני מאמינה שבסופו של דבר הם כן יעשו את זה. עד כמה שראיתי באמת אין אפיק מעבר לתקשורת, אבל אין פשר הדבר הוא שאתה לא יכול לעבור. בתום השנה הזו אני מאמינה שתוכל לעבור לת"א אם תרצה, השאלה היא באילו מבין הקורסים יכירו לך (וזו שאלה שלצערי אין לי עבורה שמץ של תשובה היות והתחום זר לי לחלוטין). אם זה הכיוון (לעבור לת"א בשנה הבאה) אז אני מציעה שתקח את הסטטיסטיקות השנה, בהן ככל הנראה יכירו לך, ואכן - בי"ס לא נדרש וכנראה לא יעזור - אולי רק ילחיץ יותר... גיוס - קודם כל, מפנה אותך לקרוא מאמר שכתבתי על העניין. לשאלותיך - אופציה להתגייס בוודאי שיש לך, ברירת המחדל היא חובה... אם לא תשלים בגרות, נתון ההשכלה שלך יהיה הנמוך ביותר מה שיוריד את הקב"א, אבל הדבר ניתן לתיקון. אם וכאשר יהיה הדבר רלוונטי, פנה אלי ואני אסביר לך איך (התקדים על שמי
). מה שכן, אם בבוא העת תחליט שאין ברצונך להתגייס, עובדת עזיבת בי"ס תסייע בידך מאוד בהשגת הפטור המיוחל.![]()
אני מאוד מאוד [מודה? גאה? אסיר תודה?]