שלום לכולם...

wildrider

New member
שלום לכולם...

קצת הומור לא יזיק פה לפורום.. חח אז יאלה שפכו את הקטעים הכי מצחיקים שהסוסים שלכם עשו הכי שרוטים הכי הכול!! העיקר קצת הומור... כי הפורום נהיה יבש....... רוקי כזאת כוסית לפעמים חחח

Jamaica 4 life

New member
לי היה פדיחות של החיים...

רכבתי בכיף שלי אז הגעתי לחברים שלי והיו שם בערך 10 חבר'ה והסוס שלי החליט להביא "נפיחה"(פלוץ) וחשבו שאני עשיתי

fliperit

New member
אמממ

פליפ לפני איזה שבועיים שיחק עם הצינור של השוקת....ופוצץ אותו! כל האורווה שלו הייתה מלאה מים!! איזה חמווווד- הוא רק רצה שיתנו לו צומי... ואני צריכה לחשוב על עוד...

wildrider

New member
הקטע הכי מצחיק!!

לרוקי משעמם בתא.. הוא נמצא כל הזמן לבד והוא צריך מישהו איתו.. תאמת שחשבנו להכניס כבשה קטנה חח כדי שתשחק איתו.. והוא אחד שצריך צומי חח אז הוא פיתח משחק חדש.. שבו מי ששותה הכי פחות מפסיד.. וכן הוא פשוט שותה משעמום.. זה נקרא שתייה פסיכולוגית.. חחחח סוס קרוע שכמותו.. והוא פשוט משתין המון אבל ממש המון.. ומה הוא רצה? איזה מישהו לשחק איתו.. חחחחחחחחחח

fliperit

New member
רעיון...

תתלו לו בקבוק פלסטיק/כדור מעל התא ושישחק איתו...

כהה גם אנחנו תלינו למילניומי

בקבוק פלסטיק עם קצת מים מעל לתא בתקופה שהוא לא עבד. אבל זה לא ממש עזר הוא סתם פחד מזה ממש ואח"כ הוא סתם התעלם...

wildrider

New member
כן הבעלים שלו עכשיו בארה"ב אז היא

מביאה לו משם כמה משחקים.. אבל עדיין הפתרון הכי טוב זה הגבלת שתייה .... וזה יקח זמן..

שירלי317

New member
שימו לו קוביית מלח

זה גם יעסיק אותו, גם טעים לו וגם בריא לו ומספק הרבה מינרלים...

stary1

New member
../images/Emo55.gifטרלהלה

יש לנו סוס בחווה שכשמשעמם לו כשהוא בתא ואף אחד לא נותן לו צומי אז הוא מתחיל להשחק עם עצמו:| הוא אשכרה מתחיל לנשוף לעצמו את הרגליים ולקפוץ ולעשות קולות של מריבה פה ושם..דפוק.P: וכמובן שכשמשחררים אותו הוא מתלהב מעצמו ועושה פוזות על מי שעומד קרוב למרעה שהוא נמצא בו..אז כמובן שכמה פעמים הוא שכח שהוא באמצע קאנטר מטורף ויש מולו פניה..כי הוא הסתכל רק על מי שעומד מאחורי הגדר, וברגע מסוים הוא קלט את הפניה ופשוט התהפך:| והסוס שלי טמבל! פעם אחת חזרנו מטיול רכיבה ועברנו בדרך בתוך הרפת..כל הסוסים נבהלו מהפרות שבאו אלינו בריצה ורק הסוס שלי שהיה רגיל לפרות ולא פחד מהם, קלט פתאום שהוא הכי "גבר", אז הוא הרים את הזנב בגאווה והתחיל לדלג לו שם כמו איזה ערבי סנוב. LOL היו עוד מלא אבל אני עייפה ולא זוכרתP:

H a d a S D

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

יש כל כך הרבה
, החווה עשתה בסוף סוכות טיול לצפון, לאזור הכנרת. ובאחת העצירות שלנו, ליד בריכת הבוקרים
(אם מישהו מכיר) קשרנו את הסוסים, וטקילה (הסוסה שאני רכבתי עליה תמיד משחוררת, כי היא באה מהגולן אז היא רגילה). ואז הגיעו פרות
ופרה אחת עלתה על טקילה!! זה היה די מבדר
לפני "העלייה"

למעלה