שלום לכולם

White Nigga G3

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני ניגר לבן.. כן זה קצת בעיה היום כי אף אחד לא מאמין לך שאתה ניגר אבל זה לא מזיז לי :) אני מקווה שתקבלו אותי כמו שאני...

אני לא גזען

אני מיזנתרופ. שזה אותו דבר בפרקסיס, אבל הרבה יותר ליברלי בתיאוריה. עכשיו לך להרשם אצל קפת, ואח"כ תבקש מיהושע שיחזיר את התותח, כדי שנוכל לחנוך אותך כדבעי. ואם לא הבנת חלק מהמלים שכתבתי, תשאל את לריסה. היא המבריקה* של הפורום. *במובן השו-שייני של המלה.

קפת

New member
אתה גם קסנופוב*

אני, לעומתך, קסנופילית**. אני מחבקת את החדשים בחום, מאמצת אותם אל חזי, ונותנת להם להרגיש מהי אהבה. אז מה אם הם נחנקים לפעמים? סיכון מקצועי***. *המלה נמצאת במאגר המלים של בבילון, לטובת הקוראת לריסה. **גם המלה הזו נמצאת במאגר המלים של בבילון, לטובת הקוראת לריסה. ***מצפים ממני שאעבוד הבוקר ואני נשבעת לכם באמא המגובסת של פ"ח שאינלי שמץ מושג למה הם מתכוונים. אויה. אללי.

אני לא צריך מילון בשביל זה

מי שראה את "החתונה היונית שלי" 700 פעם בערך, יודע טוב מאד מה זה קסנו. וית' ביג לונג חייר. אבל אני כסילופוב. בגלל זה אני קצת חושש מפניך.

White Nigga G3

New member
אני אולי ניגר אבל

אני אולי ניגר אבל זה לא אומר שאני לא יודע לזהות סרט טוב!! "גריק גריק!!","יאסס!!!" אולי יש לנו משהו *משותף אה **חמור? *גם אם יש לנו משהו משותף אני מכחיש לזה כל קשר. **לא באמת חמור,יותר חמורון. ***בסוף יפרקו אותך עם התותח חוקן שאתה המצאת... ****קפת אולי תפרגני לו עם סיבוב על התותח בחינם יחד עם ישוע הזה...

שוב השתעממת למוות, קפת דיר?

מילא, ניקים כמו "עלק יהושע" עוד נסלחים (איכשהוא),אבל להתדרדר ל- White nigga ? מה יהיה השלב הבא? Small fat mama ? שיים און יו*!!! * במלוא מובן המלה.

קפת

New member
עללויה

הנה אמרתי. מה עכשיו? יקפוץ ניק חדש הנושא שם זה מתוך עוגת קרם ויעניק לי מנוי שנתי לדיוידי של ששון הגמד ואספקה שנתית של מסנני קרינה?

עללויה

New member
ובכן קפפפפפפתתתתתת

בחרת בוילון מספר שתיים ומה מסתתר מאחורי וילון שתיים? כן כן קפפפפפתתתתת זכיתתתת במנוי שנתי לדיוידי של ששון הגמד ואספקה שנתית של מסנני קרינה...................

אדם צריך לבחור בקפידה מקורות לציטוט

בואו ילדים ונשחק משחק לכבוד החג. ולא, אני לא מתכוון שנתקע את לריסה בשופר. טרחנו הרבה כדי לבשל את ארוחת החג, ולא צריך לנקוט בפעולות שעלולות לגרום לנו לאבד אותה במהירות. עכשיו, איש איש* יעלה ויביא לנו ציטטה מסרט אהוב עליו. כן, אפשר גם סדרת טלויזיה. היא צריכה לכלול רשימה ביביליוגרפית, אבל לא חייבים לנפק לינק לדף תוצאות החיפוש בגוגל.** *גם נשים יכולות, אם הן מבינות הוראות מורכבות כל כך. ** אני יודע, משחקי חברה זה דבר בזוי, גם אני בד"כ גורס שאילו הייתי רוצה לנהל אינטראקציה חברתית מבדרת עם אנשים מענינים הייתי מתקשר לועדת פרס נובל ומקלל אותם בשפות שמיות שהם לא מבינים, אבל בכל זאת. אני זה אני, ואתם זה בסך הכל כולה אתם. אז דחילק. ויאללה. ונו כבר. צטטו לי, שאוכל ללעוג לעונייכם התרבותי. קפת, את יכולה להתחיל. ולא, וואלאס וגרומיט לא נחשב לך, כי אחרי ששרפת להם את הסט, זה יהיה ממש שפל.

קפת

New member
זיבי

במשך שנים הייתי מארגנת פה משחקים מ-ז-ה שווים, שהייתי ממציאה בעצמי או גונבת בעצמי מפורומים אחרים, ואתה היית בז לועג ומקלס לי. אז עכשיו - ריוונג'. לא משחקים שברו את הכלים (נו, נראה אם תדע מאין זה לקוח). וחוץ מזה, אם רוצים לשחק צריך לפתוח הודעה נפרדת. אבל לא רוצים. נכון שלא רוצים? טוב, אולי בכל זאת אחת לפ"ח, זעפ"ח: you look so old!

ת'אמת, פ.ח?

הייתי שמחה לתזז אותך בין מנועי החיפוש והבבילון סתם בשביל הפאן, אבל את מאגר הציטטות מהסרטים שיש לי בראש, לא גוגל ולא שמוגל ימצאו אי פעם כי חלק גדול מהם טרם יצאו לאקרנים. ??? Did you get that Mr Anderso

לא יאמן

מסתבר שהפטר הוא מיזנטרופ לייט. שכה אחיה פטר. מה השלב הבא, אייקונים של חיוכים ומפגשי חברה?

למעלה