אה, אפשר תנוחה אחרת? נניח שכיבה, או ישיבה, או עמידה בחצר? כי להזדיין וללכת בו זמנית זה מ-ז-ה לא נוח!
ק קפת New member 25/10/05 #23 אה, אפשר תנוחה אחרת? נניח שכיבה, או ישיבה, או עמידה בחצר? כי להזדיין וללכת בו זמנית זה מ-ז-ה לא נוח!
ק קפת New member 7/11/05 #28 עזוב אותך מבלשנות ופילולוגיה איך הולכים ומזדיינים בו זמנית, איך??????? אני רוצה תיאורים פלסטיים, אני רוצה הוראות הפעלה. תכלס!
עזוב אותך מבלשנות ופילולוגיה איך הולכים ומזדיינים בו זמנית, איך??????? אני רוצה תיאורים פלסטיים, אני רוצה הוראות הפעלה. תכלס!
פ פטר חמור New member 24/10/05 #14 תראו למה גורם מינון מופרז של התותח שוקי, אתה הורס לעצמך את הבריאות. לא חבל? וכשאתה מחזיר אותו, תרחץ טוב טוב, כבר שאלו אותנו מהפורום של א י ל ה למה יש פה ריח כמו בקלינקה של פרוקטולוג.
תראו למה גורם מינון מופרז של התותח שוקי, אתה הורס לעצמך את הבריאות. לא חבל? וכשאתה מחזיר אותו, תרחץ טוב טוב, כבר שאלו אותנו מהפורום של א י ל ה למה יש פה ריח כמו בקלינקה של פרוקטולוג.
ק קפת New member 24/10/05 #15 יש! כמה רציתי... וזה שאני ערה עכשיו, זה נס רפואי. יש לי שפחה חדשה. קוראים לה אולגה, והיא מטאטאת אותי מחדר לחדר, ואני בכלל עוד ישנה.
יש! כמה רציתי... וזה שאני ערה עכשיו, זה נס רפואי. יש לי שפחה חדשה. קוראים לה אולגה, והיא מטאטאת אותי מחדר לחדר, ואני בכלל עוד ישנה.
W White Nigga G3 New member 25/10/05 #25 כאילו שאנה ליזה זה ניק טוב... יש לך שם של משוואה ריבועית ואת מדברת עליי? חוצפה שיש פה לאנשים... וזה בכלל לא ניק אני ניגר לבן ואם יש לך בעיה עם זה את מוזמנת למ**ץ לי... ותאמיני לי שיש לך הרבה מה למ**ץ...
כאילו שאנה ליזה זה ניק טוב... יש לך שם של משוואה ריבועית ואת מדברת עליי? חוצפה שיש פה לאנשים... וזה בכלל לא ניק אני ניגר לבן ואם יש לך בעיה עם זה את מוזמנת למ**ץ לי... ותאמיני לי שיש לך הרבה מה למ**ץ...
S softy New member 26/10/05 #26 למה למצמץ כל כך הרבה? וחוץ מזה אני מכיר אותה היא משוואה ממעלה ראשונה.