שלום לכולם.....

את זוכר מי ישבה ליד אחותך

שלך.. .אולי איזה חולצה היא לובשת ? איך קראו לה?? והאם הייתה לה אחות או שהיא באה לבד? ואם כן ?הן לקחו תמונה וצלמו אותך.? אם הוא עונה על זה נכון! על זה בטוח הוא?

tuvalshafir

New member
אין לי משוג

אני רק זוכר שאיזה אחת שישבה לפניי ביקשה שאני ידבר בפלאפון שלה ם איזה מישיהי.... מצטער :)

חבל... :(

אם אני אזכיר לך תזכר? ישבנו ככה: אתה, בת דודה שלך, אחותך, אחותי, אני. וצלמתי אותך עם מצלמת וידאו... לבשתי חולצה ורודה ואחותי ירוקה זוכר?

tuvalshafir

New member
אני זוכר איזה משהו....

אני זוכר גם שכמה אמהות נחמדות באו אלייי... אבל לא ממש זוכר לפרטי פרטים :) מצטר.....

baril

New member
../images/Emo80.gifזה הוא ../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

אני כמעט בטוחה שזה הואא.. בןבן
[[ התרגלתי חח ]] ברוךהבא ואני מקווה שזה אתה כי התשובה שנתת היתה נכונה.. דרךאגב.. אתה כזה בונבון! בנכמה אתה במציאות?

KiShKooSh

New member
בןבן זה המנהל../images/Emo11.gifאני מבקשת

כינוי זה דבוק אליו כבר בסביבות שנה

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifסליחה ../images/Emo9.gif

אז לתובל אני יקרא בןבןבןבן הולך

אצלנו בכיתה יש אחד בן וכל פעם ש...

מדברים על השמינייה ומזכירים את השם בן בן הוא מסתובב חח.... ואתה לא יודע כמה אני וחברות שלי דיברנו עליך אחרי המפגש... ואתה באמת נראה ממש בן 10 ....ואתה משחק ממש יפה!!

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifחח לילד המסתובב

"אמא.. תכיני לי חביתה.. אבל אני רוצה שוקולד.. טוב תכיני חביתה " מדברי בןבןבןבן = ]

tuvalshafir

New member
פש.. יפה

רוצה מבחן???? באיזה פרק היה המשפט איפון סוי נאגה טו סוי אוטושי???

hilasapir

New member
חחח...בטח משהו מהג'ודו של הלא לותר

כן....חחח.....אני במקרה לומדת קראטה וזה בערך שמות של תרגילים...חחח.... חוץ מהאיפון שזה ניצחון או משהו אבל לא חשוב.......

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif../images/Emo122.gifסוריי לא'דת

חח מאיפה לי לדעתת.. חחחחחחחח = ] אני זוכרת ת'קטע עם החביתה זה היה מגניבב.. ובפיספוסים שיש בויאודי שרוברטו [[ שהוא שיחק בתור אפריים המורה שלך ]] מעיף אותך עם התחת הצידה ואתה מתחיל לצחוק חח זה כל כך מתוקקק

maial123

New member
חחח.. איזה חמודד אתה (תובל)

כנסי לוי או די תדעי את התשובה!! חחח..

למעלה