אם יש לך... אייסיקיו / מסן תשלחי לי בפרטי בבקשה...
T tuvalshafir New member 18/10/05 #32 היה לי אלב נמחק לי כי יש לי עכשיו מחשב חדש (הוא טיפה איטי אז לוקח לי זמן לכתוב הודעות....)
T tuvalshafir New member 18/10/05 #38 אנחנו מצלימים עונה חדשה ומדהימה שתשודר בינואר ואנחנו נמצאים בסביבות הפרק 100
S shminia coo co il New member 18/10/05 #39 זהו! עכשיו זה בטוח הוא...אתמול אדית אמרה שהם מצלמים בסביבות פרק 100 וכשאתה רואה את מאיה תגיד לה לאשר אותי באייסי!
זהו! עכשיו זה בטוח הוא...אתמול אדית אמרה שהם מצלמים בסביבות פרק 100 וכשאתה רואה את מאיה תגיד לה לאשר אותי באייסי!
B baril New member 18/10/05 #42 ../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאההההההה 100 יאווו ! בןבןבןבן תכין לי חביתה..לא עצם שוקולד.. לא באלי חביתה חחחחחח
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאההההההה 100 יאווו ! בןבןבןבן תכין לי חביתה..לא עצם שוקולד.. לא באלי חביתה חחחחחח
T tuvalshafir New member 18/10/05 #43 זה היה מפרק 38 אני חושב אם אני זוכר נכון ... לפרק קראו איפון......
S shminia coo co il New member 18/10/05 #46 יהבהב לך על המסך "יש לך מסר חדש" תלחץ על זה! זה בתפריט למעלה איפה שרשום שער תפוז > פורומים > השמינייה > פורום
יהבהב לך על המסך "יש לך מסר חדש" תלחץ על זה! זה בתפריט למעלה איפה שרשום שער תפוז > פורומים > השמינייה > פורום
T tuvalshafir New member 18/10/05 #51 טוב ביי לכולם נהנתי מאד היה כיף אני יתבר בקרוב אני מאד שמח שאתם אוהבים את הסידרה אז תודה וביי לבנתיים
טוב ביי לכולם נהנתי מאד היה כיף אני יתבר בקרוב אני מאד שמח שאתם אוהבים את הסידרה אז תודה וביי לבנתיים
T Titush Black New member 18/10/05 #53 אוקי.. על החיים ועל המוות אני מאמינה. מקסימום יוכח לי אחרת... תיתוש
י יובלוש123 New member 18/10/05 #57 נראה לי שזה באמת הוא... הוא נרשם עכשיו לתפוז... אם היה מדובר שמישהו שכבר רשום מזמן, זה פחות אמין... אבל הוא נרשם באוקטובר השנה... אבל יכול להיות שזה לא הוא...
נראה לי שזה באמת הוא... הוא נרשם עכשיו לתפוז... אם היה מדובר שמישהו שכבר רשום מזמן, זה פחות אמין... אבל הוא נרשם באוקטובר השנה... אבל יכול להיות שזה לא הוא...