כמו שייקספיר
ט טופי וזהו New member 6/9/05 #62 |כותרת| התכוונתי ששייקסיפר זה "קלאסיקה" שכולם אומרים שהם קראו למרות שרק מעטים באמת קראו את הספר והרוב ראו את רומאו ויוליה בהצגה\טלוויזיה..
|כותרת| התכוונתי ששייקסיפר זה "קלאסיקה" שכולם אומרים שהם קראו למרות שרק מעטים באמת קראו את הספר והרוב ראו את רומאו ויוליה בהצגה\טלוויזיה..
N N o A 1 1 New member 7/9/05 #68 אני גם חולקת על דעתך אני חושבת שאם רמת הכתיבה שלה לא הייתה משו היא לא הייתה מקבלת כאלה ביקורות טובות...
אני גם חולקת על דעתך אני חושבת שאם רמת הכתיבה שלה לא הייתה משו היא לא הייתה מקבלת כאלה ביקורות טובות...
J J Halliwell New member 5/9/05 #39 היי תרגיש חופשי להיות משוגע בין משוגעים, חחח סתם, אל תדאג אתה נורמאלי, חוץ מזה גם אם לא, למי איכפת??? אני ג'ייק, ברוך הבא, תהנה בפורום
היי תרגיש חופשי להיות משוגע בין משוגעים, חחח סתם, אל תדאג אתה נורמאלי, חוץ מזה גם אם לא, למי איכפת??? אני ג'ייק, ברוך הבא, תהנה בפורום
I Itamar Levy12 New member 5/9/05 #40 ברוך הבא אל תרגיש מוזר-הם המוזרים כהם לא קוראים ה"פ! סבתא שלי בת 68 כיום שתיהיה בריאה קוראת את הספרים ומתרגשת לא פחות ממני
ברוך הבא אל תרגיש מוזר-הם המוזרים כהם לא קוראים ה"פ! סבתא שלי בת 68 כיום שתיהיה בריאה קוראת את הספרים ומתרגשת לא פחות ממני
Y your avi New member 5/9/05 #43 אמא שלי בת 44 והיא אוהבת הארי פוטר. אגב, היא חושבת שסנייפ טוב, והיא דלוקה על סיריוס. אז.. הממ.. תאמין לי, זה בסדר לגמריי. ברוך הבא, אני אביטל.
אמא שלי בת 44 והיא אוהבת הארי פוטר. אגב, היא חושבת שסנייפ טוב, והיא דלוקה על סיריוס. אז.. הממ.. תאמין לי, זה בסדר לגמריי. ברוך הבא, אני אביטל.
J Jifannit New member 5/9/05 #47 בטח שהיא דלוקה על סיריוס, בטח הוא מה זה שקסי. XDDDD לא מתואר ככה, אבל לפי האופי. כן, האופי שלו שקסי. אלוהים, איך שפורום 1240 יכול להשפיע על ילדה תמימה בת 12 וחצי! *מזילה דמעה*
בטח שהיא דלוקה על סיריוס, בטח הוא מה זה שקסי. XDDDD לא מתואר ככה, אבל לפי האופי. כן, האופי שלו שקסי. אלוהים, איך שפורום 1240 יכול להשפיע על ילדה תמימה בת 12 וחצי! *מזילה דמעה*
ש שאול המקורי4 New member 5/9/05 #56 ברוכה הנמצאת חחח דלוקה על סיריוס.הרגת אותי. אגב סנייפ לדעתי סתם מרושע.לא סובל אותו.אבל בלעדיו לא הייתי נהנה לקרוא את הספר
ברוכה הנמצאת חחח דלוקה על סיריוס.הרגת אותי. אגב סנייפ לדעתי סתם מרושע.לא סובל אותו.אבל בלעדיו לא הייתי נהנה לקרוא את הספר
Y your avi New member 6/9/05 #59 כמה שנים לא שמעתי "ברוך הנמצא". מזמן ישראלים נהיו עצלנים מידי בשביל התשובה הזאת. אבל, לעניינו, סנייפ מרושע, אבל לא רע. (מתוסבך...) כאילו, הוא מניאק, אבל הוא לא רע. (ציטוט של סיריוס: "העולם לא מחולק לאנשים טובים ואוכלי מוות") הזמן יגלה, רק עוד שנתיים. רק עוד שנתיים. *מזילה דמעה* בטח שאי אפשר לקרוא את הספר בלי סנייפ. כי הוא שולט.
כמה שנים לא שמעתי "ברוך הנמצא". מזמן ישראלים נהיו עצלנים מידי בשביל התשובה הזאת. אבל, לעניינו, סנייפ מרושע, אבל לא רע. (מתוסבך...) כאילו, הוא מניאק, אבל הוא לא רע. (ציטוט של סיריוס: "העולם לא מחולק לאנשים טובים ואוכלי מוות") הזמן יגלה, רק עוד שנתיים. רק עוד שנתיים. *מזילה דמעה* בטח שאי אפשר לקרוא את הספר בלי סנייפ. כי הוא שולט.