שלום לכולם

Bassman

New member
I object

שייקספיר זה מעולה. בואו נדבר על צ'כוב, טולסטוי וכד'...

|כותרת|

התכוונתי ששייקסיפר זה "קלאסיקה" שכולם אומרים שהם קראו למרות שרק מעטים באמת קראו את הספר והרוב ראו את רומאו ויוליה בהצגה\טלוויזיה..

N o A 1 1

New member
אני גם חולקת על דעתך

אני חושבת שאם רמת הכתיבה שלה לא הייתה משו היא לא הייתה מקבלת כאלה ביקורות טובות...

לא מוזר ולא נעליים ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

וולקאם.

J Halliwell

New member
היי

תרגיש חופשי להיות משוגע בין משוגעים, חחח
סתם, אל תדאג אתה נורמאלי, חוץ מזה גם אם לא, למי איכפת??? אני ג'ייק, ברוך הבא, תהנה בפורום

Itamar Levy12

New member
ברוך הבא

אל תרגיש מוזר-הם המוזרים כהם לא קוראים ה"פ! סבתא שלי בת 68 כיום שתיהיה בריאה קוראת את הספרים ומתרגשת לא פחות ממני

your avi

New member
אמא שלי בת 44

והיא אוהבת הארי פוטר. אגב, היא חושבת שסנייפ טוב, והיא דלוקה על סיריוס. אז.. הממ.. תאמין לי, זה בסדר לגמריי. ברוך הבא, אני אביטל.

Jifannit

New member
בטח שהיא דלוקה על סיריוס,

בטח הוא מה זה שקסי. XDDDD לא מתואר ככה, אבל לפי האופי. כן, האופי שלו שקסי. אלוהים, איך שפורום 1240 יכול להשפיע על ילדה תמימה בת 12 וחצי! *מזילה דמעה*

ברוכה הנמצאת

חחח דלוקה על סיריוס.הרגת אותי. אגב סנייפ לדעתי סתם מרושע.לא סובל אותו.אבל בלעדיו לא הייתי נהנה לקרוא את הספר

your avi

New member
כמה שנים לא שמעתי "ברוך הנמצא".

מזמן ישראלים נהיו עצלנים מידי בשביל התשובה הזאת.
אבל, לעניינו, סנייפ מרושע, אבל לא רע. (מתוסבך...) כאילו, הוא מניאק, אבל הוא לא רע. (ציטוט של סיריוס: "העולם לא מחולק לאנשים טובים ואוכלי מוות") הזמן יגלה, רק עוד שנתיים. רק עוד שנתיים. *מזילה דמעה* בטח שאי אפשר לקרוא את הספר בלי סנייפ. כי הוא שולט.

למעלה