שלום לכולם

chewie

New member
שלום לכולם

שלום לכולכם. אני אספן כבד של כל מוצרי STARWARS. הייתי מעוניין למכור או להחליף עם אספנים נוספים. אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אבל נראה לי שזה הפורום הנורמלי היחיד של אוהבי SW. אם לא, מצטער מראש.

אין לי כלום חוץ מ -

עטיפה של איזה בקבוק שתייה כולל הפקק (!) ואריזה של M&M מקנדה............................ של SW כמובן...................

the Sithari

New member
מעוניין מאד

במחיר מלא או פחות? תוכל לכתוב מה יש לך ובאיזה מצב?

chewie

New member
שוב שלום

אז שוב שלום לכולכם. אני שמח לראות שיש עוד כמה בארץ שמתענינים. האוסף שלי כולל כמה עשרות (מאות? לא זוכר) דמויות ורכבים, כל הספרים שיצאו חוץ מכמה ספורים אבל אלו לא למכירה בחיים. בנוסף קומיקסים וכמה גליונות של STAR WARS INSIDER, כולם במצב מעולה. כל הדמויות והרכבים באים פתוחים מכיוון שאני חושב שלקנות צעצועים ולשמור אותם בקופסה זו לא אספנות אמיתית, כל הכיף הוא להציג אותם.שני היחידם שמגיעים בקופסה הם גירסאות מיוחדות. אבל כולם במצב מעולה ובנוסף שמרתי את כל המידע שמופיע בכרטיסיות בגב הקופסה. כמעט כל הדמויות הם מהטרילוגיה הישנה. לצערי עברתי דירה ואין לי כרגע מקום לאחסן אותם ולכן אני מעוניין למכור אותם. שכחתי גם בנוסף יש לי קלפים של TOPPS למי שמכיר ועוד כמה פריטים מענינים. אם אתם רציניים ומעונינים, אשמח להיפגש או לענות על כל שאלה. DONT FָָK WITH THE JEDI MASTER

Youngling

New member
אני מיד אשלח לך עוד אימייל

תגיד אם אתה מבין הפעם... וזה לא ג'יבריש.

chewie

New member
לא הגיע

אם שלחת שוב אז לא הגיע. נראה לי הכי פשוט שתכתוב באנגלית כי YAHOO עושה בעיות לפעמים

Youngling

New member
שלחתי באנגלית...

טוב לא משנה אני אכתוב פה וזהו... אתה יכול לתת לי את רשימת הקומיקס שיש לך ומחירים? איזה Star Wars Insider יש לך? כמה עולה השח? איזה ספרים יש לך בערמת הקומיקס? ואיזה ספרים יש לך בעברית?

chewie

New member
תשובה

מבחינת קומיקס יש לי TPB של סדרת KOTOR ן ROGUE SQUADRON וDARK EMPIRE 1,2,3. פלוס עוד כמה כמו MARA JADE ועוד כמה שאני לא זוכר. בנוסף יש לי קומיקסים נפרדים. ספרים בעברית יש לי רק אחד נביאי הזעם או משהו לא זוכר אני קורא את הספרים באנגלית. השח לא למכירה הוא אחד מהאהובים עלי. תשמע אני צריך לעשות רשימה רצינית אני יעשה את זה מחר כנראה. לגבי מחירים תלוי בקומיקס. אני יחזור אלייך עם רשימה מסודרת.

Youngling

New member
טוב...

אז כנראה שאני לא אקנה... הייתי קונה (ויש כמה וכמה שאני רוצה) אבל זה מחירים יקרים (כמו בחנות או יותר) כך שאין ביכולתי לקנות את מה שאני רוצה. הייתי רק רוצה לדעת מה זה Star Wars Galaxy ומה יש בדיוק ב - Star Wars Insider.

chewie

New member
מחירים

לגבי המחירים זה לא סגור תגיד לי כמה אתה רוצה לשלם ונראה אם זה מסתדר. GALAXY זה בסגנון INSIDER שניהם מגיזנים של מועדון המעריצים והם מלאי כתבות ושאר דברים על STAR WARS.

Youngling

New member
אני פשוט חושב שרוב המחירים של ה...

TPB מופרזים! אפשר להשיג את אותם אוגדנים בחנות בהרבה פחות כסף. ואני גם מציע שלא תעשה את המחירים כמו של החנויות כי: א. זה יד שנייה. ב. אם תעשה את זה כמו כמה שקנית את זה אז למה לא לקנות יד ראשונה? אני אחשוב את מה אני ארצה לקנות, ונראה.

Youngling

New member
למשל:

בפסטיבל הקומיקס האנימציה וקריקטורה האחרון היה דוכן יד שנייה של אוק"י. בדוכן זה קניתי את הקומיקס Star Wars Infinites: A New Hope. קומיקס זה עלה לי 40 ש"ח. אחד מהקומיקס שאתה מוכר (TotJ - The Freedon Nadd Uprising) ב - 40 ש"ח עולה (לפי האתר הרשמי) 5.95$, הקומיקס שאני קניתי בפסטיבל עולה 12.95$. אז תעשה אתה את החשבון.

chewie

New member
יכול להיות

תשמע אני לא סוחר יכול להיות שאתה צודק. שלח לי את המייל שלח או הטלפון ונדבר.

למעלה