שלום לכולם

dor121

New member
שלום לכולם

היי מה נשמע המליצו לי על הפורום הזה והנני כאן אז אני חדש למי שלא הבין את הרמזים העדינים ואני מקווה להסתגל לפורום צאו´ס

S.Riddle

New member
הלוהה דור!

נעים מאוד! מקווה שתעשה חיים הפורום ושתדפוק את הראש בקיר הרבה! אני לירון, מזוכיסטית עם תעודות. וולקאם טו דה פורום! -לירון-

Marty McFly

New member
יו מאן!

אני דניאל, שעושה פה בעיות כי משעמם לי... תזהר מהאסף הזה, הוא לא מובן כל כך... אבל תהנה וזהו שנה טובה וצום קל דניאל

LuNaTiC

New member
היי דור!!

אני ענבל.. המנהלת של הפורום.. בלה זה קשה.. אז.. אל תקלל (כמו דניאל) ואל תציף בהודעות חסרות טעם (כמו אסף) ותיזהר משניהם!! הם מסוכנים!! אז זהו ש.. אמ.. בלי הודעות צ´טיות, פגיעה במשתתפים אחרים, ולצנזר מילים גסות בזמן (דניאל.. גם אתה... ).. ותנסה להינות כאן למרות חירפון של כמעט כל משתתפי הפורום... ביי ביי! -ענבל-

אתם צריכים להתבייש בעצמכם!!! ../images/Emo7.gif

לי לא עשיתם קבלת פנים כזאת!!! רק אתי התחילה להסביר לי על כל האנשים שמתתפים בצ´אט אבל זה משעמם לאללללללללה! (איך שאתי מסבירה לא אתם) בקיצור, תתבישו!

LuNaTiC

New member
חחחחח

וכמו תמיד... אסף.. אתה מוכן לתרגם ולהסביר מה הקשר? טלי.. את.. הצטרפת ישר.. חחחח.. אבל גם את ברוכה באה וכו´ וכ´ו!!

LuNaTiC

New member
אווו בלינק 182!!!!

מגניבבב בואנה היום חלמתי שטום מבלינק הוא האבא הביולוגי שלי!!!! טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Marty McFly

New member
מצטערים...

לא לכולם יש לנו כוח, וזה לא אישי! פשוט יש כל כך הרבה אנשים שבאים ונותנים הודעות כאלה, שלפעמים זה מרגיז ופשוט לא כותבים כלום. ואסף, שוב, מה הקשר?? נראה לי שהאו ברח מאיזה מוסד לילדים אוטיסטים או משהו... דניאל הסלים שיידי האמיתי לחלוטין

Asafpotter

New member
אתה יכול להגיד אליי מה שאתה רוצה...

ממש לא איכפת ........ ודבר בשם עצמך...........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר נכון, (ציטוט של אתי) אנשים בחלוקים לבנים באו לקחת אותו?!?!?

o.h

New member
שלום! ברוך הבא אני אופיר

וכדאי לך להזהר גם ממני (נכון טלי?) אני בת! ושזה יהיה ברור! ועכשיו
קטן שמישהו יגיד לי איך קוראים לזה מהקלחת הרותחת, ואיך מציגים אותו בספרים. תודה מראש או<פ>יר

למעלה