נכון מאוד!!!! קוראים לו טום, והוא איש זקן בלה בלה בלה
S S.Riddle New member 17/8/01 #17 היי. וואוו! הולד איט! אם האנשים בחלוקים הלבנים באים לקחת מישהו, זה אותי! אותי אותי אותי!!!! שמעתם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! פירחחים!!!!!! *האנשים בחלוקים שלבנים לוקחים את לירון* אמרתי לכם.....
היי. וואוו! הולד איט! אם האנשים בחלוקים הלבנים באים לקחת מישהו, זה אותי! אותי אותי אותי!!!! שמעתם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! פירחחים!!!!!! *האנשים בחלוקים שלבנים לוקחים את לירון* אמרתי לכם.....
O o.h New member 17/8/01 #19 כן, חשבתי שקוראים לו טום, אבל לא הייתי בטוחה (you better safe then sorry) והתכוונתי, במה הוא עובד, הוא ברמן או משהו? או<פ>יר
כן, חשבתי שקוראים לו טום, אבל לא הייתי בטוחה (you better safe then sorry) והתכוונתי, במה הוא עובד, הוא ברמן או משהו? או<פ>יר
ר רחלי! New member 17/8/01 #25 welcome! אהלן אני רחלי, בת 13... אל תדאג כולם מסתגלים לכאן דיי מהר, אנחנו לא נושכים (אנחנו מענים אנשים, אבל לא נושכים) מי המליץ לך על הפורום? רחלי
welcome! אהלן אני רחלי, בת 13... אל תדאג כולם מסתגלים לכאן דיי מהר, אנחנו לא נושכים (אנחנו מענים אנשים, אבל לא נושכים) מי המליץ לך על הפורום? רחלי