שלום לכולם

peraleb

New member
שלום לכולם

י. הייתי בחופשה, וכשחזרתי היום מצאתי שהפורום געש וסער... בזמן האחרון יצא לי לשוחח באופן אישי עם לא מעט חברי פורום וללמוד על אופיו המיוחד ועל האנשים הנפלאים שכאן. אני מקווה שלא תרמתי לעידוד הויכוח הסוער על אופיו של הפורום. רק רציתי להגיד שיש כאן אנשים מקסימים, ויהיה לי חבל אם הפורום יתפצל או יתפוצץ או ידעך לאט לאט

doram44

New member
הכחשה לא תעזור..

אני לא מרגישה חלק ממיעוט!!! אני מבקשת שתקשיב למה שמנסים להגיד ולא תנפנף את מי שאומר ומדבר ברגשות שלו מחוץ למסגרת..

א ת י 10

New member
שלום גם לך. אל דאגה זוהי סערה זמנית

ואני חושבת שזוהי סערה מבורכת! חשוב מדי פעם לאוורר
קצת את הרגשות, לבחון את דרכנו ומה אנחנו עושים כאן. אני חושבת שמעז ייצא מתוק. סוף סוף מתנהל כאן דיוק ענייני ועמוק על מהות הפורום, על מהות התמיכה. אין דבר טוב יותר מזה, גם אם במהלך התהליך משתחררים גם רגשות קשים ומשתמשים במלים קשות... את בודאי לא תרמת לשום דבר קשה שקורה בפורום. נהפוכו! לי אישית זה נתן המון כוח וגרם לי לשמחה - לדעת שיש צעירים בגילך הבוחרים (מכל מיני נושאים אחרים) דווקא עבודה כזאת. בשיחה שלנו התמוגגתי מהרצינות והיסודיות שלך. על זה מגיע לך גם
וגם
וגם
.

doram44

New member
ישר כוח.

תודה על העידוד.. אחת הבעיות היא שהמקום המאוד מיוחד של הפורום הזה והוותיקים שכותבים בו לא כול כך יכול להדגיש את חשיבותו בעיניי האחרים.. התחושה הכללית שלי היא שהמשקל בפורום עובר מהיותו בית ריגשי שיתופי של חבריו בנים ונכדים לניצולי השואה שעומדים במרכז השיח למקום להנצחה כללית לשואה שמופעלת על ידי מנהל הפורום ובני דור שיני אחרים . בפורום הישן אנחנו עמדנו במרכז ויכולנו לדבר על כול מה שעל דעתינו שייך או לא שייך ישירות , עצוב או משמח מעמיק או קל דעת.. םפורום של חברים אחים. היום הפורום מוצף הודעות אחרות שאין לי ולהן בעדינות דבר.. הודעות לקבלת ומסירת מידע, הודעות על הנצחה , פירסום ואיזכור. הרוח שמשתררת על המקום היא של מכובדות וריחוק שכזה.. מקום שאסור להתגרד ,להתעטש, להשתעל ולהתל, וסתם להתפלפל...כמו גם לבכות ולספר. מאחר ואין לפורום הישן שום תחליף קיים אני ממשיכה לכתוב כאן ולא מוותרת כול כך בקלות על הרצון לשמור עליו. אני גם בטוחה ומשוכנעת שיש לפורום תפקיד בעולמם של בני הדור השיני וכשיעלם יהיה חלל גדול למגששים את דרכם שזקוקים לפורום בדיוק כזה . פורומי הנצחה יש רבים ואפשר להקים אחד נוסף אבל לא על חשבון המקום המיוחד הזה שקיים כבר 5 שנים בגילגוליו השונים . זהו מעשה עוולה. וכל מי שמכוון לשם אם בשל הגאווה ואם בחוסר הבנה ואם סתם כי למה לא הוא שותף למעשה.

למעלה