שלום לכולם !

kopy20

New member
שלום לכולם !

חיפשתי פורום מגניב ומצאתי... אני לא הייתי לצערי ב60' אבל אני מוכרה לכל גבר שקשור להם. מהביטלס ועד לרטרו. אחלה פורום.

kopy20

New member
תיקון טעות

"מכורה לכל דבר" ולא בצורה העילגת שבה נרשמו הדברים...

נאווה! למה נבהלת?../images/Emo2.gif

לדעתי..... גם אם קופי טעתה וכתבה שהיא מכורה לגבר.... זה בסדר בתנאי שהוא האחד והיחיד שלה.. והוא ראוי לאהבתה
( יש עוד היום רומנטיקה כמו פעם?)

../images/Emo140.gifקופי!(?).. ברוכה הבאה לפורום...

אני שומעת הרבה שאומרים.. אך....... חבל שלא חייתי בתקופה של שנות ה-60..אני לא מתחברת למוסיקה של היום..וחשבתי שרק אני "נעולה" על המוסיקה של פעם..אז זה לא רק נוסטלגיה? חייתי באותה תקופה..בעטתי..ונשמתי מוסיקה בלי סוף..

גלי®

New member
שלום-שלום... קבלי ../images/Emo142.gif ו../images/Emo24.gif,

שהם הפק"ל של הגולשים בפורום וספרי לנו משהו על עצמך...

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifלמצטרפת החדשה

גם בעיניי הטעות משעשעת.... ...יש עוד כמה טעויות חמודות כאלה בהמשך????

ברק 188

New member
kopy ברוכה הבאה ט.ל.ח

תלך... תבוא... העיקר הבנו שהטעות יצאה חמודה.

bimbo.

New member
קופי חביבה, אחרי שהתאוששתי

מההלם, אני מסוגלת לברך אותך בברכת ברוכה הבאה

kopy20

New member
אז שוב סליחה על הטעות

הדי משעשעת אני מוכרחה להודות... אני בכיף אציג את עצמי: קוראים לי סיון, אני בת 21 מהמרכז, השתחררתי לפני 4 חודשים. כמו שציינתי אני ממש מכורה לשנות ה-60. אני שומעת טוויסט ורוק אנד רול, מכורה לביטלס, החדר שלי מעוצב בסגנון 60 סטייל רטרו. אני אספנית (חובבנית..) של פריטי שנות ה-60. הפריט הכי יקר/יפה/מרשים באוסף זה פטיפון מקורי משנות השישים שאני בהזדמנות אצלם והראה לכם אותו. הוא מדהים והוא במקור מאנגליה. לא ידעתי שיש פורום סיקטיז אם הייתי יודעת הייתי מצטרפת מזמן. בכל מקרה אני ממש מקנאה בכל מי שנולד וחווה והיה בסיקטיז המדהימות. תקופה שלצערי כבר לא תחזור... ספרו לי קצת עליכם.. ממתי הפורום קיים? מה ממוצע הגילאים פה? הציגו עצמכם..
ושוש פרסלי - נראה לי שאהבה, או יותר נכון רומנטיקה, כבר לא קיימת..לפחות לא במובנים שאת דיברת עליהם...

kopy20

New member
אה ועוד משהו !

תודה לכולם על הקבלת פנים החמימה...

bimbo.

New member
קופי חביבה, לא פלא שאת מכורה

לשנות הששים. כולנו כך.
ממוצע הגילים פה הוא מ-8 עד 80.
טוב, בואי נאמר מ-20 עד 70.
אבל כולנו מאוחדים באהבה לשנות הששים: מוסיקה, פריטים וכל מה ששייך. אשמח מאוד לראות את הפטיפון שסיפרת עליו.
מתי תצלמי?

kopy20

New member
ברגע שאני אצליח להעלות לפה

תמונות דיגיטליות. יש לי קצת בעיה עם המחשב, אמורה להפתר בימים הקרובים ואז אני אשמח. תסתפקו בתיאור בינתיים? זה פטיפון עומד, משהו כמו 40 ס"מ מהרצפה בצבע לבן והכל מעוגל כלפי מעלה. הוא מדהים! אגב, חבר קרוב שלי עומד לפתוח חנות של עתיקות עם דגש על הסיקסטיז (בהשראתי..:) ברחוב בן יהודה. החנות תפתח עוד שבוע וחצי. מומלץ בחום !! אני אסדר הנחות למעוניינים...

bimbo.

New member
אני מתה על עתיקות......./images/Emo9.gif

אבוא בשמחה להציץ....

גלי®

New member
ואני רציתי לבקש תמונות אחרות, אם

זה לא אישי מידי, תוכלי לצלם את החדר? מעניין אותי לראות, מאחר ואני בדרך לעצב את חדר-השינה שלי מחדש... (ושוב, רק אם זה לא אישי מדי...)

למעלה