../images/Emo140.gifקופי!(?).. ברוכה הבאה לפורום...
אני שומעת הרבה שאומרים.. אך....... חבל שלא חייתי בתקופה של שנות ה-60..אני לא מתחברת למוסיקה של היום..וחשבתי שרק אני "נעולה" על המוסיקה של פעם..אז זה לא רק נוסטלגיה? חייתי באותה תקופה..בעטתי..ונשמתי מוסיקה בלי סוף..
הדי משעשעת אני מוכרחה להודות... אני בכיף אציג את עצמי: קוראים לי סיון, אני בת 21 מהמרכז, השתחררתי לפני 4 חודשים. כמו שציינתי אני ממש מכורה לשנות ה-60. אני שומעת טוויסט ורוק אנד רול, מכורה לביטלס, החדר שלי מעוצב בסגנון 60 סטייל רטרו. אני אספנית (חובבנית..) של פריטי שנות ה-60. הפריט הכי יקר/יפה/מרשים באוסף זה פטיפון מקורי משנות השישים שאני בהזדמנות אצלם והראה לכם אותו. הוא מדהים והוא במקור מאנגליה. לא ידעתי שיש פורום סיקטיז אם הייתי יודעת הייתי מצטרפת מזמן. בכל מקרה אני ממש מקנאה בכל מי שנולד וחווה והיה בסיקטיז המדהימות. תקופה שלצערי כבר לא תחזור... ספרו לי קצת עליכם.. ממתי הפורום קיים? מה ממוצע הגילאים פה? הציגו עצמכם..
ושוש פרסלי - נראה לי שאהבה, או יותר נכון רומנטיקה, כבר לא קיימת..לפחות לא במובנים שאת דיברת עליהם...
תמונות דיגיטליות. יש לי קצת בעיה עם המחשב, אמורה להפתר בימים הקרובים ואז אני אשמח. תסתפקו בתיאור בינתיים? זה פטיפון עומד, משהו כמו 40 ס"מ מהרצפה בצבע לבן והכל מעוגל כלפי מעלה. הוא מדהים! אגב, חבר קרוב שלי עומד לפתוח חנות של עתיקות עם דגש על הסיקסטיז (בהשראתי.. ברחוב בן יהודה. החנות תפתח עוד שבוע וחצי. מומלץ בחום !! אני אסדר הנחות למעוניינים...