שלום לכולם

must178

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת אם רשימת השירים המופיעה פה נכונה? זה אומר שהשיר האחרון והראשון זהים? ומה זה שיר 5, לא שמעתי אותו אף פעם...מישהו יודע? עוד משהו - אם למישהו יש את הדיסק "נציל את היום" במחשב, שבבקשה בבקשה יפנה אלי במסרים...
תודה רבה מראש

red butterfly

New member
כנסי

זה לא בדיוק אותו שיר.. שיר 1 זה ממש השיר המלא, והשיר האחרון כמו שכתוב זה סיום וזה רק 20 ומשהו שניות שנימרוד שר "בוקר טוב לעולם שלי, בוקר טוב" חחח אני לא יודעת לנסח את זה כמו שצריך אז אם מישהו אחר יוכל להסביר זה יהיה טוב
שיר 5 זה שיר אינסטרומנטלי שהוא במנגינה של "בואי" (שיר 4) רק בקצב יותר מהיר וגם יש גיטרות ותופים (ב"בואי" הרגיל יש רק פסנתר אם אני לא טועה..) אממ מקווה שעזרתי לך :)

must178

New member
תודה, ואני בן

ואני שוב מבקש, אם למישהו יש את "נציל את היום" במחשב, שבבקשה יפנה אלי במסרים...תודה רבה...

red butterfly

New member
חחחח סליחה :)

אממ יש לי את הדיסק אבל לא על המחשב.. אם זה עוזר לך..

must178

New member
מה אתה חושב

שלכולם יש כסף לקנות דיסקים? עשה טובה ושתוק. לא כולם רוטשילד. ואם כבר מישהו יודע אם השיר "אל תלכי" מופיע באחד מהדיסקים? ואם כן, באיזה?

firbi

New member
בקשר לדיסק

הוא עולה כולה 40-50 ש"ח וזה לא הרבה וגם הוא שווה את זה! כולם יסכימו איתי

יופי,אין לי כסף לקנות בית-אני יגנוב

מה הקשר אין כסף? אין כסף אז מחכים וחוסכים עד שיהיה. תאמין לי אם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולץ.

must תקשיב...

אתה לא צריך להיות רוטשילד כדי ללכת ולקנות את הדיסק של נמרוד. אתה אומר שלא לכולם יש כסף לקנות דיסק - ומה אתה חושב שלכל אומן יש כסף להוציא דיסק? אתה יודע כמה כסף נמרוד או כל אומן אחר מוציא ומשקיע מכיסו הפרטי כדי להוציא דיסק?!? הרבה יותר ממה שאתה צריך לשלם על המוצר המוגמר... שלא נדבר על ההשקעה של זמן אנרגיה עיבודים סאונד וכל מה שמסביב... לשלם 49 שקל עבור דיסק במיוחד של דיסק ישראלי זה לא צריך להיות רוטשילד בשביל זה ואם אין לך אז תחסוך ותקנה... בכל אופן גם אם אתה רוצה להוריד איזה דיסק אל תהיה חוצפן ותבוא לבקש אותו בפורום הרשמי של אותו אומן - זאת כבר חוצפה!!!!

סליידר

New member
רוב הכסף מקניית הדיסק מגיע לחברות

התקליטים, שעושקות את הציבור. רק מעט מהכסף מגיע באמת לאומן. וזה חבל.

shani1333

New member
אם אין כסף לא קונים ת'דיסק

הפסד גדול אבל חבל אין מה לעשות.. עדיף מאשר למנוע מאנשים לקבל את הכסף שמגיע להם לא?

ס ט י י ק

New member
חח ישלי את הדיסק

על המחשב אבל כששולחים זה לא ינגן לך בגלל משו בזכויות יוצרים. טוב גם לא התכוונתי לשלוח לך..

ללייי

New member
אולגי חמודה שלי!!../images/Emo141.gif

שמתי לב שלא היו ממש תגובות .. אז הנה אני הראשונה להגיב רק בגלל שאני כל כך אוהבת אותך!!!

Queen of Desert

New member
אלוש יקירתי..

גם לתגובה שלך לא הגיבו... אז הנה אני מגיבה: בואי נציל את הדיסק. את יודעת למה אני מתכוונת... חהחה

למעלה