רציתי לדעת אם רשימת השירים המופיעה פה נכונה? זה אומר שהשיר האחרון והראשון זהים? ומה זה שיר 5, לא שמעתי אותו אף פעם...מישהו יודע? עוד משהו - אם למישהו יש את הדיסק "נציל את היום" במחשב, שבבקשה בבקשה יפנה אלי במסרים...
זה לא בדיוק אותו שיר.. שיר 1 זה ממש השיר המלא, והשיר האחרון כמו שכתוב זה סיום וזה רק 20 ומשהו שניות שנימרוד שר "בוקר טוב לעולם שלי, בוקר טוב" חחח אני לא יודעת לנסח את זה כמו שצריך אז אם מישהו אחר יוכל להסביר זה יהיה טוב
שיר 5 זה שיר אינסטרומנטלי שהוא במנגינה של "בואי" (שיר 4) רק בקצב יותר מהיר וגם יש גיטרות ותופים (ב"בואי" הרגיל יש רק פסנתר אם אני לא טועה..) אממ מקווה שעזרתי לך
אתה לא צריך להיות רוטשילד כדי ללכת ולקנות את הדיסק של נמרוד. אתה אומר שלא לכולם יש כסף לקנות דיסק - ומה אתה חושב שלכל אומן יש כסף להוציא דיסק? אתה יודע כמה כסף נמרוד או כל אומן אחר מוציא ומשקיע מכיסו הפרטי כדי להוציא דיסק?!? הרבה יותר ממה שאתה צריך לשלם על המוצר המוגמר... שלא נדבר על ההשקעה של זמן אנרגיה עיבודים סאונד וכל מה שמסביב... לשלם 49 שקל עבור דיסק במיוחד של דיסק ישראלי זה לא צריך להיות רוטשילד בשביל זה ואם אין לך אז תחסוך ותקנה... בכל אופן גם אם אתה רוצה להוריד איזה דיסק אל תהיה חוצפן ותבוא לבקש אותו בפורום הרשמי של אותו אומן - זאת כבר חוצפה!!!!