שלום לכולם!!!

טיפ-טיפ

New member
שלום לכולם!!!

אני מבולבלת.... אני מרגישה מוזר ואני לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה כאילו השם שלי לא אמור להיות השם שלי, שצריך להיות לי שם אחר. אני מרגישה כאילו יש לי כוחות מיוחדים. אני כבר לא מרגישה רוחנית. ואני לא מצליחה למצוא את ה"אני" שלי.
אוהבת! טיפי.

mga-abir

New member
לטיפ טיפ טיפונת

אל תחששי אינך משתגעת,זהו הליך של ניתוק וראיה גהוה יותר יתכן וחוסר הבנתך למצב החדש הוא גורם הבילבול. ההתיצבות תגיעה,את תביני יותר.עצם ה"צפייה" כפי שאת כותבת מורה על התפתחות רוחנית.הצופה שבך,זה המתבונן מהצד ועדיין אולי אינך מזהה אותו בך יוצר את התחושה. בברכה אביר

אלדר

New member
כן כן כמו כולם......

את לא שונה מאף אחד.... לא מימני בטוח... חוץ מהשיגאון.. לי יש הרבה מזה... לא יודע איך לענות לך אבל זה משהו רציני אצלך... אני יכול אולי לעזור.. השם שלך זה דבר חשוב... את אמרת מה את מרגישה לא מה קרה... אני לא יודע מה... השם שלך הוא? טיפי? זה השם שלך? אולי יש לך שם ביקום שאת צריכה שיקראו לך בשמו או למצוא את השם הזה..?? לכולם יש כוחות מיוחדים! לי יש כוחות קריאת מוחות ודיבור אליהם... אני יכול גם לחלום עתיד ויש עוד... וזה כוחות מיוחדים... יש כאלה שמרפאים כל הזמן במגע או שליחת אנרגיה וזה כוח מיוחד... יש ויש הרבה... את צריכה למצוא את שלך... את מקומך בחיים ובסבב היקום של הווה הזה! זה מה שאני יכול להגיד לך עכשיו... אני לא מבין מזו ההרגשה שכולם מדברים אליה?!?! רוחניות זו הרגשה? או מצב? תענו לי! אני רוחני בלי להרגיש? או שאני מרגיש את זה וזה רגש רגיל אצלי?? ואני תמיד הייתי כזה???את עצמך שלמה... תחפשי בתוכך... או שאת צריכה למצוא את האני השני שלך בן זוגך...לחיים.... משהו? לא יודע מנסה לעזור אבל בלי יכולת כזו... אני חסר תושבות כאן... לא מבין כלום.... אור ואהבה טיפי... שלך tksr

טיפ-טיפ

New member
אתה מבין... והרבה...

השם שלי זה לא טיפ-טיפ, בחרתי את השם הזה בגלל שהוא חמוד ובגלל שטיפ-טיפ היא דמות מסידרה מצויירת שיודעת לדבר עם בעלי חיים, ואני לפעמים מצליחה לדעת מה הכלב שלי רוצה ומרגיש לפי הסתכלות עליו..משהו כזה... אייך אני מוצאת את הכוחות שלי? אייך מצאת את שלך? אני לא יודעת להסביר את ההרגשה של הרוחניות... אני מרגישה ריקנות... אני לא חושבת שאני צריכה למצוא את הבן זוג שלי, לפחות עכשיו. אני חושבת שאני צריכה למצוא קודם את עצמי....רק שלכתי לאיבוד..למישהו יש מפה? אוהבת! טיפי.

אלדר

New member
אז טיפ טיפ...

מכיר אני את הסידרה הזו במקרה... אני גיליתי את ה´כוחות´ שלי דרך חברה שאיתה לי לכמה זמן... היא הובילה אותי בכלל לכל העניין הזה! ואיתה גיליתי אותי!! איךש את מוצאת את הכוחות לא יודע... ממש לא... את צריכה להתמלות מחדש... את ריקה כמו שאמרת.... זה יעבור... את עכשיו במצב של החלטה... כאילו או זה או זה או לאמין או לא לאמין להכל.... מצב ביניים כזה... את צריכה לראות מחדש את הכל ללמוד הכל מחדש כדי שזה יעבור לך.... אחרת זה ימשך עוד זמן.... אור ואהבה טיפ טיפ... שלך tksr

טיפ-טיפ

New member
להתמלות מחדש?

אמממ...אני מנסה לחשוב אייך. ואני שמחה ויודעת שזה יעבור. גילת את עצמך בעזרת חברה שלך...נחמד...מעניין אייך עושים את זה... אני מבולבלת. ללמוד מחדש? הכוונה לחקור את הנושא יותר לעומק? מה? נראה לי שהבילבול השפיע עלי...אני לא מצליחה לחשוב
. אוהבת! טיפי. נ.ב מצטערת שאני כזאת מעצבנת, פשוט אני לא יודעת אייך לההתמלות ולמצוא את עצמי ואת הכוחות שלי. סורי.

אלדר

New member
אז טיפי...ככה

אני חושב שכדי לחזור לקודם זה כבר בלתי אפשרי כי את שונה כבר... האמונה שלך נפגעה ואת עכשיו בשלב חידוש האמונה כנראה... בגלל זה את ריקה כל כך ומבולבלת נכון??? ואיך מחדשים אמונה? או שלומדים את האמונה מחדש או שלומדים את מה שהאמונה עצמה... או שמחפשים אמונה אחרת אישית אני מציע לך את השני של ללמוד את מה שאת יודעת מחדש.. גם לי היה מצב זה של בילבול אבל אני התחלתי להאמין במשוא אחר ושונה וחזרתי לזה בדרך עוקפת וטובה בשבילי... אני יודע שאת מבולבלת כי זה מה שצריך לקרות את צריכה לאמין בגלל זה את מרגישה לא רוחנית... אין בך אמונה לגבי זה או מעט אמונה.... את לא יודעת במה לאמין... וזה מבלבל אותך... אז חחזרי אחורה תחפשי את מה שאת מאמינה באמת ומה את רוצה לאמין... תלמדי מאמיני... ותהיי שוב עם אמונה שלמה רוחנית וכו... שלמה שוב... תחשבי לפחות על זה.... אור ואהבה טיפי... שלך tksr

davyav

New member
טיפ -טיפ

היי מותק. כולנו עברנו עכשיו תחושה קשה .3 שבועות לא הייתה לנו הגנה של השכינה ואתמול(9 באב) היה הסי. עכשיו יהיה יותר קל. חמודה תצאי מזה.יש לך בלבול לא נורה תזרמי אם זה. פשות תעלי חיוך על שפתייך
. לא משנה מה קורה אתנו אנחנו חייבים לשמור על הבנה שאנחנו ילדי אור, שסה"כ הכל טוב שהעולם נפלא. אנחנו חייבים לשמור על החזון להפוך את היקום לאהבה אחד גדולה ללא פרוד. אז טיפה קשה..לכולנו. אבל תשמרי על חזון תסתכלי קדימה על האור ,תנסי לאהוב גם כאשר זה לא פשות.זה העיקר במשחק החיים שלנו
. לגבי השם אז השם זה לא סתם כינוי חסר משמעות. מדובר על צירוף האותיות שמיצר אנרגיה מסוימת קובע רצונותייך ויכול לקשר אותך לצדיקה גמרה את התיקון שיכולה לעזור לך מבחינה אנרגטית. לכל אדם יש השם המתאים לו ביותר על מנת שיעזור לו בתיקון, אך בדרך כלל השמות שאנחנו מקבלים הם שמות אחרים. במהלך חיינו אנחנו צריכים להרויח את הזכות לדעת את השם האמיתי שלנו. אני לא מוצא שום דבר מוזר שאת מרגישה שהשם שלך לא מתאים לך. אם את רוצה אני יכול לקשר אותך למומחה בתחום. ובכל מיקרה טיפ-טיפ תעשי טובה , תוכיחי לעצמך שא ת יודעת לחייך! אוהב אותך דוד

טיפ-טיפ

New member
../images/Emo24.gif

אני תמיד מחייכת...ואני תמיד רואה דברים בטוב ובורוד...ואני יודעת שאני ילדת אור...שכולם ילדי אור... רק שעכשיו אני מחייכת פחות בגלל הבילבול הזה...אני יודעת ובטוחה שזה יעבור אבל זה משפיע עלי יותר מידי. לא הבנתי מה רשמת לגבי הכינוי שלי...למרות שדיברתי על השם פרטי שלי.

davyav

New member
טיפ-טיפ ../images/Emo39.gif

הי טיפי.לא דיברתי על הקינוי שלך אלה על השם שלך(תקראי את ההודעה עוד פעם). רק כתבתי שהשמות שלנו זה לא סתאם קינויים אלה יש בזה משהוא הרבה מעבר לזה. השמות שאנחנו מקבלים לרוב לא תואמים את השמות האופטימליים עבורנו. להגיע לשם האמיתי זה עניין של התפתחות רוחנית. גם כאשר ההורים נותנים לילדם שם ששניהם אוהבים והדבר לא מלווה בקצרים ושליליות אין זה אומר שבן-אדם יקבל את השם הכי מתאים לו. רק מעטים זוכים לשם האמיתי מלידה ורובנו צריכים לעבוד קשה על-מנת להגיע אליו. ומכיוון שרוב האנשים לא מודעים לכך כלל הם מתחברים לשמות אחרים. טיפי אין בזה משהו נורה שאת לא מתחברת לשם שלך,ורוצה להחליפו
. להפך מדובר על התהליך טבעי בהתפתחות הרוחנית שלך שמתאר חיפושיך אחרי האני המיתי שלך. יש כלים שיכולים לעזור לנו בחיפוש אחרי השם המתאים ואם את רוצה עזרה יותר מפורטת תיצרי איתי קשר [email protected]. שיהיה לך יום מקסים דוד

Tal_Ya_Tal

New member
היי טיפי ../images/Emo24.gif מה שלומך?

כן, כן, שמתי שאת חושבת שאת משתגעת. אבל זהו בסך הכל שלב ´המדבר´. זוכרת, שבני ישראל הלכו ארבעים שנה במדבר? (ובסוף קבלו את התורה?!?!?) ובכן, זוהי מטאפורה. שלב ´המדבר´, הוא שלב של משבר אמונה ובלבול, שבדרך כלל, מתרחש לפני תובנה חדשה. או לפני הארה רוחנית, או ´קפיצת דרך´. אז אל תדאגי, אך השתדלי לחוות את הדברים לעמקם. אל תחששי להיות בבלבול. ואל תדחיקי. זה יעבור. לגבי השם, כבר התחלקת אתי על כך בעבר. מרבית האנשים מרגישים מחוברים לשמם. אך את- לא. השם בהחלט מבטא אנרגיה שמייצגת בדרך כלל את האישיות הנושאת אותה, כפי שאמר לך דוד.
יש תפישה, האומרת, שהנשמה היא זו ´הבוחרת´ את שמה,כפי שהיא זו ה´בוחרת´ מתי להוולד. (הגרשיים הם לשם הדגשה, שמה שנראה לנו לגמרי מקרי, לגמרי איננו מקרי).בדרך כלל, ההורים, או מי שבחר את השם, מקבלים את ה´השראה´ (או התקשור, אם תרצי) מהנשמה. אך היות שאינך מזדהה עם שמך,יש צורך לבדוק, איך הוא נתן לך . איך הוא נבחר. אולי היו כאן חישובים ושיקולים שלא השתייכו להשראה מהנשמה?!?!? כדאי גם לבדוק ממתי את מרגישה כך?!?! או האם הייתה לך איזושהי תקרית בילדותך, שבה אבדת את ההכרה? או אולי שקעת בתרדמת? יתכנו אפשרויות רבות. כדאי לך לנסות לתחקר את הורייך בקשר לכך. אפשר לבדוק זאת בשילוב של אסטרולוגיה עם נומרולוגיה. בכל מקרה, האם את יודעת מהו השם שאת סבורה שצריך להיות? או שאת רוצה לגלות מהו? כל הדברים הללו מוסיפים משמעות למה שאת חשה. אשמח אם תכתבי לי למייל (ל Hotmail ולא לכתובת שמופיעה בפורום. יש שם בעיה.) הכתובת היא [email protected]
L&L TALYA

טיפ-טיפ

New member
טליה!!!

את מתוקה..כולם מתוקים..חיבוק קבוצתי!! שאלתי את ההורים שלי והם אמרו לי שזה שם ששניהם אהבו. אני תמיד הרגשתי שזה לא השם שלי, ולא הייתה לי שום תקרית בילדותי. אני כותבת לך עכשיו אי מייל. אוהבת! טיפי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי טיפי ../images/Emo11.gif אני לא יכולה לפתוח

את הדואר כרגע, וגם לא מומלץ לשוטט באיטרנט, עד שינקו לי את ´סירקה´ מהמחשב[
L&L TALYA

למעלה