שלום לכולם אני חדשה בפורום התחלתי לקרוא את המסרים ונראה לי מאוד נחמד פה....
א אילנית55 New member 22/7/05 #1 שלום לכולם אני חדשה בפורום התחלתי לקרוא את המסרים ונראה לי מאוד נחמד פה....
ס סוף עונה New member 22/7/05 #2 יש פה מסרים סמויים????../images/Emo12.gif ברוכה הבאה כרגע אני על תקן מקבלת אורחים, עד שהתבנית תצא מהתנור
יש פה מסרים סמויים????../images/Emo12.gif ברוכה הבאה כרגע אני על תקן מקבלת אורחים, עד שהתבנית תצא מהתנור
ס סוף עונה New member 22/7/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אופסססססססס יצאה תבנית אחת ונכנסה השניה עם הקינמון והאגוזים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אופסססססססס יצאה תבנית אחת ונכנסה השניה עם הקינמון והאגוזים
ר רחלי228 New member 22/7/05 #10 סופי, אל תבהילי את החדשות... תראי להן כמה כיף לכתוב פה... אההה ואילנית 55 - ברוכה הבאה...
ס סוף עונה New member 22/7/05 #12 למה מבהילה??? בסך הכל עושה קבלת פנים יפה. תראי איזה מותק אני, יושבת ומחכה בשקט.
C crisRobin New member 22/7/05 #3 אופטימית... שוב ברוכה הבאה. פה תמיד נחמד, נחמד לברוח לפה כשם קשה, מחבקים, צוחקים נפגשים ורוקדים. אך כמו תמיד ההבדל בין אופטימי לפסימי זה מעט זמן וניסיון
אופטימית... שוב ברוכה הבאה. פה תמיד נחמד, נחמד לברוח לפה כשם קשה, מחבקים, צוחקים נפגשים ורוקדים. אך כמו תמיד ההבדל בין אופטימי לפסימי זה מעט זמן וניסיון
S salgpx New member 22/7/05 #5 לא משהו בהתחלה גם לי ניראה נחמד אבל לפעמים אני מרגישה ואין פה אם מי לדבר והחוסר פירגון שלא נדע!!!!!!!!!!!!!
לא משהו בהתחלה גם לי ניראה נחמד אבל לפעמים אני מרגישה ואין פה אם מי לדבר והחוסר פירגון שלא נדע!!!!!!!!!!!!!
ס סוף עונה New member 22/7/05 #7 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ואני נעלבתי עכשיו עד עמקי נשמתי
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ואני נעלבתי עכשיו עד עמקי נשמתי
ס סוף עונה New member 22/7/05 #8 כריס ../images/Emo124.gif שב שניה במקומי, שים עין שלא יכנסו מסתננים למיניהן. ותגיש לאילנית מים קרים קרים, עד שיגיעו כולם, תתחיל ללמוד לקבל אורחים כבר חוזרת.........
כריס ../images/Emo124.gif שב שניה במקומי, שים עין שלא יכנסו מסתננים למיניהן. ותגיש לאילנית מים קרים קרים, עד שיגיעו כולם, תתחיל ללמוד לקבל אורחים כבר חוזרת.........
ע ע פ ר ל ה New member 22/7/05 #13 ברוכה הבאה לביתנו העליז והתוסס ויאללה כריס,תחתוך לי חתיכה נדיבה של עוגה בניחוח של שבת,ספרייט עם קרח גם הולך... רץ...
ברוכה הבאה לביתנו העליז והתוסס ויאללה כריס,תחתוך לי חתיכה נדיבה של עוגה בניחוח של שבת,ספרייט עם קרח גם הולך... רץ...
ס סוף עונה New member 22/7/05 #14 בוא'נה ראיתי שאתה מחלק את הדניש שלי בלי כיבווווווווווודים STOP!!!!! (נגעתי באדום )
R Rinattt New member 22/7/05 #15 ולי דיאט קולה ווקשה... אהההה... הרבה קרח ובלי לימון... תודה סתם נכנסתי לומר שלום סופינק'ה, וקשה להתעלם ממך כמובן... גוד שאבססססס
ולי דיאט קולה ווקשה... אהההה... הרבה קרח ובלי לימון... תודה סתם נכנסתי לומר שלום סופינק'ה, וקשה להתעלם ממך כמובן... גוד שאבססססס