ל לביאה11 New member 22/7/05 #22 אני מסכימה חלקית עם salgps ישנם שלא יודעים ולא מסוגלים ואלה שכבר כן... אז הם שולחים מסרים אישיים. אני מאמינה שישנם הרבה שמרגישים כך פה בפורום. אבל איך אומרים....!? יש מכל וכל בכל מקום.
אני מסכימה חלקית עם salgps ישנם שלא יודעים ולא מסוגלים ואלה שכבר כן... אז הם שולחים מסרים אישיים. אני מאמינה שישנם הרבה שמרגישים כך פה בפורום. אבל איך אומרים....!? יש מכל וכל בכל מקום.
ג גליה 32 היחידה New member 22/7/05 #16 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה ...הדניש בחינם (לא שואלים אותך סופי)- כריס ממלצר...ואת הולכת להנות ביג טיים מי אמר שלא כיף פה אצלנו
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ...הדניש בחינם (לא שואלים אותך סופי)- כריס ממלצר...ואת הולכת להנות ביג טיים מי אמר שלא כיף פה אצלנו
ס סוף עונה New member 22/7/05 #20 כריס ממלצר עם סינר בלבד זה התנאי נופלת מרצפה לכסא ביגגגגגגגגג טייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
C crisRobin New member 22/7/05 #23 את האמת תגידי את האמת, מתוך התבניות שעשית, כמה טעמת? רק כדי לבדוק אם יצא טוב?
ס סוף עונה New member 22/7/05 #27 ממממממממממממממממ רגע תן לבלוע את האחרון יצא טעים, חם, שוקולדי, קריספי מבחוץ, אופססססססס נפלה לי חתיכה
ממממממממממממממממ רגע תן לבלוע את האחרון יצא טעים, חם, שוקולדי, קריספי מבחוץ, אופססססססס נפלה לי חתיכה