היי, אני מעוניינת להתחיל להתנסות ברכיבה על רולרליידס ורוצה לקנות אחד. אני אשמח אם תתנו לי טיפים מה לקנות, על מה להסתכל, מה חשוב, מה יתאים לבתולת רולרבליידס שכמותי וכו' מקווה שתעזרו לי...
כנסי לאתר של הרולר הישראלי: www.israel-rollers.net שם תמצאי את כל המידע על סוגי רולר, הדרכות, קבוצות, טיפים - פשוט אל תתעצלי חטטי בפנים עד שתמצאי! וברוכה הבאה לעולם המחליקים! ! ! בהצלחות!
אבל,,,,, כתוב שם שצריך להשקיע 200$ ובכן, נראה קצת מוגזם להשקיע כל כך הרבה כסף על משהו שאני לא בטוחה שאתמיד.. אם אני קונה רולרס בסביבות ה-300-400 ש"ח זה יספיק?
שמעי, אני לא ממליצה.... אני גם לא ידעתי אם אני יאהב או לא. ובגדול אותי הונו ויש לי 2 זוגות רולרס שעלו כ"א 750-800 ש"ח...... : ( אז אין מצב שתצאי מפחות מ-600 ש"ח לרולרס שלא תשברי את הרגליים ואו תהני.......
אבל טוב לדעת! ד"א - מה שנאמר לך בנושא הרולרס די נכון, אי אפשר לקנות משהו נוח בזול , ואם תקני משהו לא נוח זה ימאס עליך מהר מאוד אני התגלגלתי יום אחד ברולרס משומשים מאיכות מעפנה וכאבו לי הרגליים למחרת קניתי רולרס ב 1300 שקל והרגשתי הבדל כמו שמיים וארץ אז אולי תשאילי רולרס (יש מקומות שאפילו אפשר להשכיר ב25 שקל או משהו כזה) ואז תראי אם את אוהבת את זה או לא
אסור לקנות 2 מידות מעל! זאת שטות שמוכרי רולרס ישראלים שלא מבינים ברולרס המציאו. אולי בשביל ילדים, שהרגל שלהם עדיין גדלה, ותמיד קונים טיפה יותר גדול.. צריך לקנות נעל במידה שלך, ויש כאלה שאומרים שאפילו חצי מידה מתחת. הנעל של הרולר צריכה לשבת בול על הרגל, אחרת אין לך שליטה מלאה וזה גם גורם לכאבים ברגליים.