שלום לכולם

Barvazoom

New member
לא יפה DT!

סליחה?!?! למה אף אחד לא אומר לה?? לא רשמתי שאני קניתי אחד מעל?!?!?1 אל תהיי רעה DT

לא ברוע..

בהלם.. זה אחד השקרים הגסים ביותר שקשורים לקניית רולרס.. חשבתי שמייד יכתבו לה את זה.. ו.. גורנישט. אני נפלתי קורבן לזה
, ברולרס הראשונים שלי. סתם בזבזתי כסף. את לא הדגשת שהשמועה שהיא שמעה היא שקר גס, רק אמרת שקנית מידה אחת מעל, כאילו את בכלל מצדיקה את העניין של קניית רולרס במידות גדולות יותר מהרגל. בכל אופן, זה מה שאני הייתי מבינה מהאשכול הזה אם הייתי היא. והמדידה - גם אני מדדתי רולרס ב-2 מידות מעל, כי ככה המוכר אמר, וזה נראה לי בסדר, כי מה אני הבנתי ברולרס, בקושי ידעתי לנסוע, שזה המצב שלה, לפי מה שהבנתי. לא ברוע.. באמת! אבל למה כתבת DT באותיות גדולות? זה רוע!! סתם נו, צוחקת..

Barvazoom

New member
סליחה גם.... ../images/Emo108.gif

חחח.... סליחה. לא התכונתי לכתוב באותיות גדולות.... גם אותי רימו. רשמתי שהונו אותי עם הרולר הראשונים שלי.... 3 מידות מעל לא ברור איך נפלתי לזה.. יודעת שלא אמרת ברוע.. פשוט בגלל שעשו לי את זה אני לא יעשה את זה למישהו אחר.

pazosha

New member
;-Pאתם בסדר אתם...

תודה תודה תודה על המידע(ה) ברווזם, תודה על המייל... אתקשר אליך.. ובנות, לא לריב:)-

אני מדדתי

וראיתי שזה לא נוח, הביאו לי למדוד מידה יותר קטנה וקניתי.. לא נראה לי שמנסים לעבוד עלינו, יכול להיות שזה משהו שהתחיל כי היתה אחת שמידה יותר גדולה התאימה לה ומשם זה התגלגל, לא?

למעלה