שלום לכולם!!!!!

Lady_Voldemort

New member
סליחה שאני עונה במקומך,

האס זה סאקורה איזה דמות קומיקס שהיא נוראה אוהבת... ומזמן לא ראיתיי אותך בפורום מה קורה?

LuNaTiC

New member
חחח לא ולא קומיקס!!!

סאקורה היא דמות מסדרת אנימה שנראית חמודה להפליא אבל לא יצא לי לראות מעולם: Card captor sakura וזה נראה ממש מתוק!!!!! -ענבל-

רחלי!

New member
1.תודה

2.הסיבה שאני לא פה הרבה היא שלי בניגוד לאחרים פה יש ימבה דברים לעשות ולצערי הרב אני לא מספיקה להכנס הרבה לאינטרנט ולכתוב הודעות טיפשיות... אגב, אני נכנסת ב-ד-י-ו-ק כמו שנכנסתי פעם! <b/>זה ניסיון, אל תתיחסו<b>

S.Riddle

New member
אכן, אכן...

ה-S בהחלט מסמל סאקורה, שהיא דמות מדהימה במיוחד מסדרת מאנגה מדהימה במיוחד שקוראים לה Card Captor Sakura ואני חולה עליה...

o.h

New member
סאקורה זה הילדה?

אם כן אז תגידי איך קוראים ליצור הצהוב, בשעור אומנות למדנו על מנגה וציירתי אותו.

LuNaTiC

New member
אתם מה????????????????

לא לא לא לא לא!!! לירון ראית???? ראיתם אנשים??? הם למדו מנגה!!!! וואו... קשה לי לנשום..... איך לאנשים יש כל כך הרבה מזל?????? היצור הצהוב הוא משהו עם צ`אן לא? לא חשוב! אתם למדתם מנגה!!! יווו

o.h

New member
התמונה לא יצאה טוב...

תסתקלו על זה. וכן למדנו מנגה והיה כיף

S.Riddle

New member
אחלה!

גם אני מציירת מאנגה! אני מתאמנת הרבה וכבר יש לי אחלה ציורים! ליצור הצהוב קוראים קארו צ`אן והוא ממש חמוד! ^_^

LuNaTiC

New member
מגניב!

לצערי... כל האתרים האלה שמלמדים איך לצייר אנימה לא ממש עוזרים לי.. אוף אוף אוף... אבל אני מתנחמת בלראות ציורים של אנשים אחרים.... -ענבל-

S.Riddle

New member
חרטה!

ניסיתי לשים פה תמונת מאנגה תוצרת בית אבל היא גדולה מדי.... אז פליז, תיכנסו ללינק מתחת ושם יש ת`ציור- בבקשה תתעלמו מהאיכות! הסורק שלי מעך את הציור לחלוטין, פשוט תשימו לב לציור עצמו

LuNaTiC

New member
וואה... וואה... חחחח

איזה יופי!!!!! אני לגמרי נפעמת!!!! גם אני רוצה....

AYELET1

New member
והנה התמונה בגודל סביר:

וכדאי ל ללמוד לעבד תמונה סרוקה, וכך תוכלי להעלות אותה לכאן בעצמך...

S.Riddle

New member
בד``כ זה מה שאני עושה...

אבל יש לי בעייה במחשב וכמעט כלום חוץ מהאינטרנט לא עובד אז צריך לקחת אותו לתיקון.. אבל אני לא יכולה להפרד ממנו!

S.Riddle

New member
אוקי....

עכשיו האינטרנט גם כן לא עובד כל כך טוב... הלפ מי!

קח אותו לתיקון. דחוף!!!

אחרת זה רק יעשה גרוע יותר. עובדה- המחשב שלי מתקלקל בימי שני וחמישי. אבא שלי טורח לתקן אותו רק ביום שישי...

S.Riddle

New member
למה, הו למה?

למה היית חייב להתקלקל דווקא עכשיו מחשב יקר? בדיוק כשהבנתי איך לבנות את האתר שלי בצורה נורמלית?! חתיכת נביילה סרוחה... אגב, מחר יוצא פיפוש 3 לכל המוזרים שמכירים את זה! אני ממש חולה על המשחק הזה!!! -לירון שברגע זה חותכת לעצמה תורידים וקוראת DD בפעם ה-2-

Hermione

New member
נכון...

יש אנשים שמתמזל מזלם ללמוד דברים נחמדים, ויש כאלה ששיעור אומנות בשבילם זה להיות תקועים בחדר מסריח כשמורה עליזה במיוחד מחריכה לצייר קשתות ואז לגזור אותם. כמה עצוב. אבל השנה, המוח שלי לא תפקד יותר מדי, אז הצטרפתי לכיתת מדעים, מה שאומר ששעות של בזבוז זמן והשלמת שעות שינה בחדר אומנות הפכו לשעות של בזבוז זמן והשלמת שעות שינה מול המחשבים הלא זזים של בצפר בשיעורי אסטרונומיה... האו בורינג

למעלה