שלום לכולם!!!!!

פגעסוס

Well-known member
ואווווווווווווווווווו

איזה כישרון כתיבה!!!!!!!!!!!!! נשמתי בתחילת ההקדמה ונשפתי רק בסופה. העלילה מותחת וכתובה בשפה יפה וקולחת. אני מצפה בקוצר רוח לקרוא את ההמשך...

Nagini Potter

New member
נ.ב. להודעה הקודמת

את נשמעת כמו מבקרת ספרים מקצועית, את יודעת? את צריכה לשקול את זה כמקצוע לעתיד...... Nagini Potter

לי אומרים שאני צריכה להיות משוררת..

חחח... בקיצר, את באמת כותבת יפה, ופגעסוס לקחה/ה את מה שרציתי להגיד! אבל יש עוד סיבה לזה שאני לא מהללת בתשבוחות: אין מילים! זה כ``כ מושלם! תהיי סופרת

פגעסוס

Well-known member
רב תודות...

אך אני חושש שמביקורות על ספרים אי אפשר להתפרנס... אני אדבוק כרגע בעבודה שלי באורנג` ואם אתקבל, אעבור ללמד פסיכומטרי. אבל שוב, תודה לך (-: GYXOIO

S.Riddle

New member
וואו!

חבל``ז!!! איזה סיפור מהמם! אבל את מתכוונת לגמור אותו?

MadonnaFan

New member
ואו, שיחקת אותה אחותי!

יש לך ממש אחלה תיאורים, ותחושות וכל... יו אר מיי גודס אני כותבת עכשיו ספר ואת ממש נותנת השראה, מבחינת הכישרון שלך. תמיד כשאני קוראת משהו של מישהו עם כישרון, אני מקבלת השראה. אולי כי אני חסרת כישרון... *דופקת את הראש במדפסת* ^מעין חצי-עלף^

גם את???

פעם אמרו לי שאני כותבת כמו רולינג משעממת... זה טוב או רע? נ.ב.-זה היה בעבודת מבחן שלי בספרות-הסיפור העממי. קיבלתי על זה 95... נטע שלא יודעת אם היא אוהבת ספרות

shai.m

New member
את עולה במקרה ל-ח`?

הספור העממי-מגוון לכיתות ז` -עולה לח`

shai.m

New member
כל הכבוד!

העלילה קנתה אותי! אני (ואני בטוח שגם השאר) ישמח מאוד אם תמשיכי את הסיפור-ותפרסמי אותו כאן בפורום... אני מקווה שזה לא פאנפיק של הארי פוטר-אלא משהו שונה לגמרי? שחושבים על זה-אני מניח שככה קסנדרה התחילה, היא כתבה פרק, פרסמה, התלהבו-אז כתבה המשך...

Hermione

New member
וויבלי דו

דוקא זרובבלה זה ממש נחמד.... אולי אני אקרא לבת שלי ככה. אולי עדיף כבר שלא תהיה לי בת וזהו... והקובץ לא עולה לי! אוווווווווווו...... המחשב האיטי והדפוק שלי גזר עלי גורל שכזה... ``So little tome, so much to know`` -The Nowhere man- ~אנה~

o.h

New member
גם אני

רציתי לפרסם משהו שכתבתי אבל לא ידעתי אם פה זה המקום המתאים.

למעלה