שלום לכולם.

dc24

New member
חברת יורוטק בראש פינה

אבל אל תתקרב. הם כ"כ כעסו כשאמרתי להם שמצאתי עבודה במקצוע שלי כמתכנת (ועוד באתי לקראתם וביקשתי להתחיל בעבודה החדשה שבוע מאוחר יותר) שהם החליטו לשלם לי 18 שקל ולא 20 כמו שסיכמנו (250 שקל הבדל - כולה חודש אחד) והגעתי איתם לבית משפט וזכיתי. חברה מגעילה שמכניסה בקושי. יש להם מנכ"ל מגעיל שמרגיש שבלעדיו - הכוכב הזה פשוט יקרוס ויהפוך לחור שחור.

galgal21

New member
אני מתחיל לחשוב שכדאי לי למצוא

עבודה כמעט בכל תחום רק לא לשבת בבית או ללמוד ולא להרויח כסף.

GoatGuy

New member
מה רע בלשבת בבית?

קיימות עבודות מצויינות שמתבצעות מהבית - במיוחד בתחום עיתונאות הרשת. שקלתם לעשות עבודות בהתנדבות בתמורה לקשרים וניסיון במגזין, לדוגמה? מגזינים מקוונים מחפשים 24/7 כתבים ועורכים חדשים - במיוחד בהתנדבות - ואין שום דבר שדומה לניסיון ולקשרים שצוברים כעיתונאי. לכן, במקום להתחיל ללמוד שפת אינטרנט חדשה ומסובכת אולי עדיף למצוא תחום מעניין ולהתחיל לקרוא White Pages, לגלוש בפורומים הרלוונטים ולהתמחות - ובסופו של דבר להגיע לעבודה התנדבותית במגזין מקוון. (אפשר לפנות אליי בGoatGuy AT Gmail.com לעזרה נוספת, אני בהחלט יכול לעזור..)

motior

Member
מסכים לגבי קורות החיים (והשאר)

אתה יכול לפרסם את קורות החיים בפורום (ללא פרטים מזהים) ובודאי תקבל עיצות לשיפור.

tenen

New member
הציטוט של א.א לא נכון :)

אתה מעוות את המשפט, המשפט המקורי הוא: אני לא בטוח לגבי הרבה דברים אבל יש שני דברים שבהם אני בטוח היקום, והטיפשות האנושית, ואני לא בטוח בנוגע לראשון

maya28

New member
תתחיל ב QA , תוכיח את עצמך ואז

תעבור לתכנות. 4 שנים לא מוצא עבודה? אולי אתה עושה משהו לא בסדר? אולי יש בעיה בקורות החיים שלך? באיזה מכללה למדת?

kookamanga

New member
חיפוש עבודה

יש לי חבר בן 30 בעל תואר ראשון במחשבים שרק החודש הזה התחיל לעבוד במחשבים אחרי חיפוש של 3 שנים... המצב בארץ הוא מאוד קשה לבעלי תואר ראשון אז לך יהיה עוד יותר קשה למצוא עבודה . מה שאני יכול להציע לך ( משהו שכבר הציעו בפורום) זה להמציא לעצמך כול מני פרויקטים ולעשות תיק עבודות להציג בראיונות עבודה .ככה גם תראה שיש לך ניסיון וגם שלא סתם ישבת בבית... בהצלחה .

maya28

New member
כדאי שתפנה לחברות השמה ותגיד

שאתה מחפש עבודה ב QA , הם יוכלו לעזור לך יותר ממני. אני מוכנה לבדוק לך את קורות החיים ולראות את צריך שינויים , אם אתה מעוניין שלך לי מסר.

maya28

New member
לא צריך ללמוד QA ואפשר להתחיל

גם בלי ניסיון. זה בדיקות תוכנה , יש פורום שממליצה לך להכנס לשם שנקרא "בקרת איכות תוכנה - QA" , שם תוכל למצוא מידע. חוץ מזה יש לך תואר? תפנה לחברות השמה , תשלח להם קורות חיים .

kookamanga

New member
כן ולא

בטח כבר קראת כאן בתגובות שמעדיפים בעלי תואר ראשון . השוק כ"כ מוצף באקדמאים אז למה לקחת מישהו שעשה קורס אם יש מבחר עצום של אקדמאים ? למרות שלפי דעתי אני לא הייתי לוקח מישהו בעל תואר ראשון כי אני יודע שלאחר כמה חודשים של עבודה הוא ירצה להתקדם במשכורת ובתפקיד ואז אני האבד עובד . אבל אם הייתי לוקח מישהו שעשה איזשהו קורס אז אני יודע שהוא ישאר בתפקיד להרבה זמן ולא יברח לי.

kookamanga

New member
אגב , מאיפה אתה בארץ ?

אולי אתה לא מחפש במקומות הנכונים

KajaGugu

New member
מה שעושים...

יושבים כמה שבועות, לומדים טכנולוגיה עכשווית (דוט נט למשל). מפתחים תוך כדי הלימוד פרוייקט באותה טכנולוגיה. ככה יהיה לך מה להראות בראיונות.

למעלה