שלום לכולם!!

דיקלה צודקת

למרות שאני בקושי נכנסת לפורום הזה,ורק עכשיו בזמן האחרון יצא לי להיכנס, אני יודעת כל מה שדיקלה עשתה ועושה בשביל הפורום, ואת כל הסיקורים שלה יצא לי לקרוא, ואת כל התמונות שהיא מביאה מההופעות ולא משנה מאיפה עוד, היא משקיעה את הנשמה שלה בפורום הזה, וחבל שיש אנשים שלא יודעים לפרגן ופשוט מחפשים את הרע בכל דבר. תפקחו את העיניים שלכם, תראו מה אתם עושים במקום לפרגן אחד לשני ולהתגבש שזה מה שאמרו להיות אתם רבים.... דיקלה יפה שלי אני מתה עלייך, ואני יודעת כמה את שאת משקיעה את הנשמה שלך, ותדעי לך שאני מעריכה אותך המון, ותמיד מפרגנת... אוהבת אותך תמיד מאמי שלי....

דיקלה את באמת תרמת המון לפורום

ובגלל זה אני לא מבינה למה את רוצה לעזוב את אחת הותיקות כאן ואני ממש לא מבינה וגם לא רוצה להבין למה את עוזבת אני מאוד מקווה שתחזרי כי את חסרה וממש עצוב לי שאת ועוד כמה כאן החלטתן לעזוב

מפחידים ?!?

אני יודה בזה שלא הבנתי באמת את הכתוב וישר הסקתי מסקנה שהיא יוצאת מהמומחית פורום בזה אני מודה!!!! ואני ממש לא מחפשת לריב יניב אז כדאי לך לרדת מהעניין הזה ... !!!!... העיקר עכשיו שדיקלה חזרה ושהכל יהיה בסדר ... !!! אבל יניב אתה השתנת ואני גם לא ציפיתי להתעלמות שכזאת ואתה יודע למה אני מתכוונת בדיוקק!!! אז תחשוב טוב טוב למה אתה עושה את זה כי אני בכל אופן לא גרמתי לך שום דבר רע... יום טובבבב!!!

למעלה