שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

התלבטתי והתייעצתי עם ליאתי עם לחזור ואני כל פעם משתכנעת מחדש שלא כל כך כדאי אני לא אפתח פה נושאים קודמים אבל אני מרגישה שהפורום הזה כבר לא אותו הדבר ,לא חשבתי שכל כך מהר אני אוחלף מבחינת מומחית אבל סבבהה שהמומחה או המומחית החדשה יהנו..מקווה שאני אחסר לכם אפילו טיפה.. סוף שנה מקסימה לכם... בייי

אממ אני חושבת שדיקוש צודקת...

כן היו הרב ה שיכנוים לחזור לפורום מאילה ... !! אבל כנראה שהוא השתנה ושוב אני אומרת לא הרבה לטובה ... זה לא כמו הפורום הישן שהיה פעם עם כל גיבוש שהיה ..לא שאין גיבוש עכשיו דווקא הרבה כבר בקשר מאחורי הפורום אבל המון ריבים שטותיים וילדותיים נוצרים כאן ועל מה?!? על מילה או שתיים שמישהו מוציא ולא חבלל?!?!? .... אני חושבת שדיקלה הייתה מומחית שנתנה את הנשמה .. אני ראיתי את זה עוד בתחילה כשהגעתי לכאן וישר ראיתי את דיקוש חולה על מאיה כותבת סיקורים שפשוט מתארים את מה שהיה שם בכל מפגש מרגש עם מאילה..!! היא הייתה מומחית מדהימהההה!!! ובאמת שיהיה בהצלחה ורק כיף למומחה/ה שיבחר!! מכל הלבב!!! אבל עדיין אני חושבת שלא היה מתאים ככה להוציא את דיקלה לפחות התייעצות קטנה איתה אולי היא חושבת לחזור ... אבל זאת החלטה שלכםם!!! דיקלה אוהבת אותךךךךךךך!!!

ושוב אני אגיד...

תסתכלו על ההודעות שלכם... אתם מתלוננים על ריבים שטותיים, אבל אתם בעצמכם יוצרים אותם! את כותבת שהחלפנו את המומחה החדש בדיקלה אבל יניב הדגיש ואמר שהמומחה החדש לא מחליף את דיקלה אלא מצטרף אליה. דבר כזה יוצר מרירות וריבים שטותיים, קצת הבנת הנקרא חבר'ה באמת שלא היה פה ניסיון לפגוע בדיקלה או בכבוד שיש אליה!!!

דיקלה כנסי דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

את מזהה אותי
זאת אני שיר

כמו שיניב כתב...

המומחה החדש לא מחליף אותך! חס וחלילה! אלא מצטרף אלייך. אני לא חושבת שאת צריכה להיפגע מזה, או להעלב, באמת שלא! אין חוק כזה שאומר שצריך להיות מומחה אחד. וחוץ מזה חבל שהפורום יהיה חסר מומחה במיוחד אחרי שעזבת!!! גם אני וגם יניב נשמח אם תחזרי לפורום.

את טועהה

אני לא נעלבתיי סתם מופתעת ממה שהולך פההה!! ואני הבן אדם האחרון שיוצר ריבים!! שיהיה בהצלחה למומחים החדשים!!! ליאתי אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!! תודה נשמתי!! ביייי

דיקוש אני לא הייתי רוצה שתיצאי אבל

שתידעי בגלל שעזבו הרבההההההההה..... הפורום נירגע והוא ממש לא מגובש ואת ממש חסרה פה.. ואת השקעת פה המון וראו את זה... הוצאת את החיים שלך על הפורום....

דיקוש כפרה חס וחלילה נראה לך

שאנחנו נשכח אותך ונחליף אותך אין מצב!!! יאללה נשמה תחזרי לפורום פליזזזזזז

כמו שאחרים אמרו את באמת השקעת

בפורום ותרמת ועשית כל מה שיכולת ובאמת מגיע לך על זה צל"ש ואת מאוד חסרה כאן אז תחזרי !!!!

דיקוש זה לא אפילו טיפה../images/Emo70.gif

זה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנחנו ממש ממש מיתגעגעים את לא יודעת עד כמה
... בבקשה תחזרי אלינו אין פורום בילעדייךךךךך

מיכאל162

New member
אני לא מבין מה הולך פה

את מדברת על מומחים חדשים שיצטרפו או יצטרפו כל אחד וגרסתו אבל השאלה מי הם? מדוע שמותים נחשפים? גם אם חדשים יצטרפו זה רק יעשה טוב לפורום אני לא מבין על מה המהומה חבל שהגו כנראה מכריעה את העניין אין חולקים על מה שעשית בפורום אבל אם רוצים לצרף אנשים נוספים למומחיות מה רע בזה? לא ברור לי על כל המהומה אשמח אם מישהו ייתן לי את כל התשובות ששאלתי

k a b o o k

New member
אני בשוק.. אתם מפחידים../images/Emo2.gif

ליאת ודיקלה.. מישהי ממכן ראתה שכתבתי: "בגלל שדיקלה עזבה לתקופת מסויימת.. אני מוציא אותה ומביא מישהי חדשה".. כאילו, מה הקטע
חיפשתם לריב או מש'ו
, דווקא ממך ליאת, וממך דיקלה לא ציפיתי לדבר כזה
בסה"כ דיקלה עזבה לתקופה קצרה, אז החלטתי להכניס שותפה, כמומחית פורום.. בגלל שאת (דיקלה) עסוקה בלימודים, ועמוסה.. ולא מרבה להיכנס לפורום בזמן האחרון, אז אני מצרף עוד שותפה שקצת יותר פעילה ממך.. אבל עדיין, ללא ספק התואר מומחית פורום מתאים לך. למה לעשות ככה
, במ'ת שאני לא מבין מה ההמצאה הזאת הייתה..

וואווווווווו

לעצור עכשיו את כל ההאשמות פה!! אני בסף הכל באתי מופתעת!!!! ציפיתי לטיפת התייעצות לא יודעת מה אבל אני לא רבה עם אף אחד ואפילו לא כועסת!!!! לא רוהצ לכעוס וגם אין לי את הזכות לכעוס!! אני הבן אדם האחרון שמחפש סיבות לריב!!! אני נגד כל הריבים המטופשים שהולכים פה!! בתור אחת שנתנה את הנשמה שלה במשך שנה שלמה לפורום הזה!! עזרתי לבנות אותו ופעם היה כל כך כיף להיכנס לפה מלא פירגון אחד לשני ומלא אהבה.. עכשיו אני מרגישה שהכל מתפורר.. במקום שהפורום יגדל במלא אהבה זה בול ההפך לא בשביל זה השקעתיי !! ואולי אתם לא ראיתם את זה מספיק אבל השקעתי המון המון המון!! ותמיד שמחתי לעזור ולתת והבאתי מלא סיקורים ומלא דבריםם !! מה שמומחה אמור לעשות ואפילו יותר!! הוכחה להתחברות שלי היא החברות המדהימות שרכשתי פהה... וכבר ידוע עלמ י אני מדברתת !! וחבללל שמה שבנינו מתפרק!! כי אני הולכת אחורה על המפגש שאירגנו ואני אומרת וואווו תראו איפה היינו לפני חצי שנה ואיפה אנחנו עכשיו!? קצת בנפילה!! אז אולי שכל אחד יקח את זה לעצמו שאת פשוט לאט לאט שוברים את מה שאני עזרתי לבנות!! וחבלללללללל בשבילי ובשבילכם בעיקר כי ההפסד כולו שלכם!! במקום לרכוש חברים מקסימים כי יש פה הרבה מקסימים , אתם רק רבים על שטויות כבר לא יודעת לפרגן ולא יודעת מה הולך פהה חבל באמת חבל .. כואב לראות שזה מה שנהיה פה!! הלוואי שישתנה!! וזהוו זהמה שהיה לי להגיד .. אוהבת דיקלה

מיכאל162

New member
אתם שוכחים דבר אחד..

פשוט שאייל נכנס לפורום הזה והוא רואה מה הולך פה זה נראה רע מאוד תחשבו על זה

למעלה