שלום לכולם.

mooska

New member
שלום לכולם.

אני לא כותב פה בפורום, אבל כאדם שלומד רוסית (אני לא רוסי... אפילו ממש לא...) כבר כמה חודשים אני קורא פה די הרבה. רק רציתי להגיד שעם הזמן אני מקבל יותר ויותר בחילה מלקרוא פה הודעות. זה נראה כאילו הפורום הזה הפך לקהילה של אנשים שבאים לריב על הדברים הכי שטותיים ועוד בגלל המוצא שלהם! אני מבין שברוב המקרים זה אדם שמגיע מחוץ לפורום עם טענות מפגרות וחסרות שחר נגד רוסים, אני מבין את העובדה שזה מרגיז אתכם, אבל בבקשה תנסו להבליג, אל תענו, כי עם כל הכבוד לתשובות המתוחכמות שלכם אתם יוצאים מטומטמים לא פחות... אז תצאו בסדר מזה, אל תגיבו, תפנו למנהל בבקשה למחוק הודעות מסיתות ומפגרות כאלו שמופיעות פה כל יום כמעט. חוץ מזה, בעיניין של "מי יותר טוב, רוסים או ישראלים" שהפך להיות מרכז כל הדיונים בפורום הזה, אז צאו מזה! אין פה יותר טוב, ואין פה רוסי וישראלי, יש פה בסך הכל יהודים, חילוניים, דתיים, דוסים או אתאיסתים, זה ממש לא משנה! גם אם אתה אוכל חזיר על בסיס יומי ושומע מוזיקה בפול ווליום כל שבת, מותר לך לעשות את זה! ישראל היא מדינה יהודית, לא מדינה יהודית- דתית... וכל התשובות נגד של "הרוסים בנו את המדינה, הרוסים הכי\ חכמים\יפים\מוכשרים\ תורמים וכל שאר השטויות האלה שנכתבים פה, תבינו שאי אפשר להכליל עם שלם! זה בלתי אפשרי, צר לי לאכזב אתכם, אבל אתם לא כולכם חכמים ויפים ויש ביניכים גם חראות, ואני לא בא במטרה להעליב או משהו כזה, אני בא במטרה להסביר שבכל חברה\מוצא יש את ה"טובים" ויש את ה"רעים"... זהו, סתם החלטתי לכתוב לכם את מה שאני חושב בכל פעם שאני רואה את אחד מהדיונים ה"אינטליגנטיים" האלו מופיעים פה... שיהיה לכם לילה טוב

Drunk Bullet

New member
___

אף אחד פה לא מנסה להוכיח ש"אנחנו יותר טובים", פשוט כשמגיע פאשיסט (ואת בטח ראית עכשיו כמה הודעות "מובחרות" שלהם), ומעז להעליל עלילות ולהשפיל כ2 מליון עולים מבריה"מ בהודעה אחת, אנחנו (מי שמגיב) מביאים טיעונים סותרים, ומנסים להוכיח כי כל הטמטום שהצטבר בהודעה אחת של אותו השפל, הם המצאות ותו לא. אני בטוח שאם היה נכנס אשכנזי לפורום "מוזיקה מזרחית" וכותב, שכולם שם ערסים מזרחים, מסוממים, התגובות לא היו מאחרות להגיע (ואין לי שום דבר נגד מזרחים, זאת דוגמה לשם הסבר).

mooska

New member
מן הסתם גם בפורום "מוזיקה מזרחית"

תיהיה אותה תופעה, אבל זה לא הופך את זה לבסדר... שם לא כתבתי כלום כי אני פשוט לא קורא שם והפורום שלהם לא מעניין אותי... זה ממש לא קשור...

Drunk Bullet

New member
גם אותי זה לא מעניין

אני לא כותב שם, לא יודע מה הולך שם, ולא אוהב את סגנון המוזיקה הנ"ל. אבל זה כן קשור, כי כמו שאמרתי, הדוגמה היא כדי להדגיש, שהתופעה היא לא רק של הפורום הזה, אלא תקרה בכל פורום אחר שבו מישהו יפרסם הודעה, שתעליב ותשפיל את הכותבים.

mooska

New member
הבנתי אותך, אני רק אומר

*משפט של מורות* שלא צריך להסתכל על פורומים אחרים... אם רוצים שזה יהיה פורום שקט ונחמד אז לפעול בכדי שהוא יהיה כזה...

Drunk Bullet

New member
___

מן הסתם גם לי (ואני בטוח שלאחרים גם) אין חשק לפתוח ויכוח מרגיז, שבכל זאת לא ישנה את דעתו של מפרסם ההודעה, ואם ההודעה הייתה נמחקת במהירות, זה היה מעולה (אהמ, מנהל?), אבל לפעמים הודעות יכולות להיות כ"כ מרגיזות, שגם אם תנסה להרגע שעה, עדיין תרצה לכתוב את מה שאתה חושב על מפרסם ההודעה.

AeroSlash

New member
המנהל לומד תנ"ך...

עזבו, עד שהוא הושיב את התחת פעם ב... ללמוד אל תשברו את הגל.. לכו תראו, אולי עוד יצא לו החשק ללמוד עוד קצת...

M a r U s k A

New member
כשהפורום רק נפתח...

המנהל היה מוחק הודעות מהסוג הזה , אבל עכשיו כמו שראיצם הוא מגיב בעצמו ואומר שאינו מעוניין למחוק הודעות כאלו ולמה
כדי לתת לחברי הפורום להתמודד עם "פאשיסטים" שנכנסים אלינו לפורום (ואדגר אני ממש לא אוהבת את ההגדרה שלך) ופעם הייתי כועסת עליו, עכשיו אני מסכימה איתו כי אנשים אלו אינם וירטואליים הם מציאותיים והם מביעים את דעותיהם בפטמבי גם במקומות ציבוריים ואנחנו צריכים לדעת להתמודד עם זה! מה שחבל זה שעם כל הודעה והודעה כזאת, במקום להיות יותר ויותר סבלניים הסבלנות של חברי הפורום נגמרת מהר יותרוזה ךלא הדבר הנכון לעשות.. כמו שאנוטקה
אומרת, תשמרו את האנרגיות שלכם לדברים הטובים שקורים לכם בחיים!

Drunk Bullet

New member
____

כדי לתת לחברי הפורום להתמודד עם "פאשיסטים" שנכנסים אלינו לפורום (ואדגר אני ממש לא אוהבת את ההגדרה שלך) לא איכפת לי אם אנשים אוהבים את ההגדרה או לא, אין הבדל בין ניאו נאצי מאירופה ששונא יהודים, לבין גזען יהודי שנכנס לפורום ומשפיל את כולם על ימין ועל שמאל. אני גם לא מבין איך את מצפה מחברי הפורום להיות סבלניים כלפי אדם (בעיני גם לא אדם) שנכנס ושופך את הזבל שלו פה, ועוד מנסה לשכנע אותך, שכביכול הוא צודק וכולם פה יודעים את זה. אין סיבה לסבלנות וסובלנות כלפי "אדם" כזה, בדיוק כמו שאת או כל בן אדם אחר לא היה נשאר אדיש או מנסה להסביר בשלווה לניאו נאצי מובהק, כי דיעותיו מעוותות. פאשיסט הוא פאשיסט ללא קשר למוצאו/לאומו.

M a r U s k A

New member
בגלל זה גם אין יותר

מתגובה אחת שלי ברשורים כאלו, וסך הכל תלמדו להיות סבלניים במקום לרדת לרמה של אנשים מטומטמים!

AeroSlash

New member
תקרה?? צק צק צק אדגר...

ממתי אתה כותב עם שגיאים?? אה? תחזור לספרי הל[י]שון...

Drunk Bullet

New member
תקרה מלשון לקרות, חה!../images/Emo11.gif

אני את הבגרות של בלשון עשיתי
וקיבלתי מקס'.

Dynamo1929

New member
תגיד,

למה בסוף לא הלכת לעתודה? (ותזכיר לי איזו עתודה רצית?)

Drunk Bullet

New member
רציתי? אף פעם לא רציתי עתודה

למה לי לחתום קבע ל6-7 שנים? אני מתכנן לחזור ללטביה וללמוד שם.

SupermanZW

Well-known member
אוניברסיטת לטביה?

יש לה מוניטין לא מזהיר משום מה...

Drunk Bullet

New member
המוניטין בארץ לא מזהיר מסיבה אחת

מנהל השלוחה בישראל (אגב, ישראלי ולא עולה) עשה פה עסקאות ולכן גם יש בעיה עם הדיפלומות. בלטביה כל הקשורים לעניין הזה כבר הודחו מתפקידם מזמן, והאוניברסיטה מקבלת גיבוי ניהולי מכמה אוניברסיטאות משבדיה (חלק משיתוף פעולה כלכלי/מדיני של לטביה ושבדיה). בשלוחה של האוניברסטיה בארץ אפשר ללמוד לתארים במקצועות כמו ניהול,כלכלה וכו' (כמו בכל שלוחה של אוניברסיטה זרה אחרת), בלטביה לעומת זאת אני יכול ללמוד לרפואה, כמו שאני רוצה, והתארים יהיו מוכרים במרבית מדינות אירופה (לא שאני חולם לעבוד במדינה אחרת מלבד לטביה או רוסיה). חוץ מזה, מבחינה כלכלית הרבה יותר משתלם לי ללמוד בלטביה (או רוסיה).

למעלה