ואני גם מסכימה עם חלק מהדברים שלך, אבל אתה צריך להבין.. אם כל יום מנג'סים לך על אותו נושא במטרה לפגוע, זה קצת נמאס, לא?
אז תשאיר "לנו" את התשובות "המתוחכמות" שלנו, עם ההודעות ה"אינטלגנטיות" שנפתחות פה..:/ וההודעות באמת נמחקות פה.. כשהמנהל מחליט להופיע... והוא מכיר את הנושא טוב כמו שאר חברי הפורום פה, אז אל תתחיל להרצות כ"החכם שמתבונן מהצד"...:|
אבל למה לענות? הרי את לא משנה את הדעות של אף אחד, למרות שהם מטומטמות, את בסך הכל יוצרת מריבה, אז עדיף שתתני לאותו אינפנטיל שכתב את זה להתייבש בצד ולחכות לתגובות ולסתום לו את הפה... שוב, לדעתי...
רוסי אשר חי בארץ הוא ישראלי! מרוקאי אשר גר בארץ הוא ישראלי! אתיופי אשר חי בארץ הוא ישראלי! ושוב אין עדה שלטת אחת... ישראל זה מגוון ו"אוסף" של כל העדות שברום הם יהודים...
רוסי הוא רוסי, מרוקאי הוא מרוקאי, רומני הוא רומני, ופולני הוא פולני, גם בארץ הם נשארים כאלה, פשוט יש לרוב אלה מביניהם שחיים בישראל אזרחות ישראלית. מבחינת זהות רק מי שנולד בארץ הוא ישראלי, מבחינת אזרחות לא בהכרח.
לא כל אדם אשר גם בארץ הוא ישראלי: רק מי שכבר מעל דור שלישי נמצא ונולד בארץ יכול להחשב ישראלי. כל שאר האנשים מקוטלגים לפי הלאום (אפילו שבמשרד הפנים יש חוק דפוק שהלאום של כולנו הוא יהודי, זה לא לאום זה דת יא מעפנים). אז למשל תיקח 100 רוסים לעומת 100 נגיד פרסים או עיראקים או כל ספרדי או ערבי מסריח. עכשיו תשווה את הזיכה לידע את הנימוסים את ההשכלה את עבודתם ואת הידע האידשי שלהם. עכשיו התשובה ברורה-יהודי ממוצא ערבי אין הו כל הבדל מערבי מוסלמי או נוצרי שעכשיו אנחנו נלחמים איתם בשטחים, רוסים הם עם יותר אירופאי ובמיוחד העולים מברהמ הם (רובם) בעלי השכלה גבוהה וחינוכם נחשב לבין הטובים בעולם. ערבים (ככה אני אקרא למזרחים פה, כי ספרדונים זה מתאים יותר לפורום גגזענות P הם עם יותר נחות עם השכלה נמוכה עם עתיד ברור כבר (רובם יעבדו בשירות הביטחון כמו במשטרה או בצהל וכל השאר יעבדו בעבודת שלא צריך בהם השכלה כמו נהיגה או מסחר-יענו קיוסק) ואני לא חושב שאנשים עם עוד שחום בארץ הזאתי, עד כמה שהפ שונאים ערבים (שזה ממש מוזר כי הם בעצם ערבים במוצאם המקורי והלא "יהודי") הם לא מנסים להתרחק מעם זה וממשיכים להתנהג כמו ערבים אלו. כמו שאני רואה את המצב הדור הקושם של ערבים לא מתקדם ולא מנסה לחנ את הדור החדש אחרת וכנראה ככה ישאר עוד הרבה זמן לעומת העיליתה הרוסית והאירופאית שתמיד יחשבו לעמים הטובים ביותר בכל. תגיד מה שאתה רוצה. אני יודע שאני צודק ואני בטוח שאני לא אראה רוסי (שלא הושפע איכשהו מהערבים האלו) מסתובב ברחוב עם תחתונים גופיה וכפכפים. אהה ואני גם חדש פה D: