שלום לכולם!

sea of wishes

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה, מתוך סקרנות, ואני אשמח אם מישו מכם יסכים/יוכל לענות לי. ראיתי בכל מיני פורומים ושמעתי כל מיני אנשים ש"טוענים" שהם מסוגלים להזיז חפצים (וכד') ע"י המחשבה בלבד. האם זה יתכן? אולי תוכלו להגיד לי, בתור אנשים שנראה כי עוסקים בתחום הקשור ל"תופעה". שאלה נוספת אם אפשר- לפני כשנה וקצת אני, חברה שלי, ו-3 ידידים שלנו עשינו סיאנס (למרות שאנחנו לא מבינים הרבה בזה, אך קראנו ואספנו מידע לפני זה וידענו פחות או יותר מה אנחנו עושים). להפתעתנו הרבה (משום שחלקנו לא האמינו שזה יעבוד באמת, למשל- אני) הסיאנס הצליח ישר על הניסיון הראשון, וכך המשכנו לעשות סיאנסים כמה פעמים עד שהפסקנו בעבקות תקרית מסויימת שגרמה לחלק מהמשתתפים אי-רצון להמשיך לעסוק בזה. מאז אני וחברה שלי חשבנו הרבה פעמים לעשות שוב סיאנס, הנושא מאוד מרתק אותנו. שאלתי היא- האם אתם סבורים שנצליח לעשות סיאנס רק שתינו? האם זה לא מעט מידי אנשים? והאם אדם אחד יכול לעשות סיאנס לבד? תודה רבה מראש לכל מי שקורא את זה, או עונה. שלכם, אני.

ToryMaster

New member
אוקי

נעשה סדר? נעשה סדר. התופעה שאת מדברת עליה (הזזת חפצים ע"י המחשבה) קיימת (גם אם אנשים בוחרים לא להאמין). זה נקרא טלקינזיס, ובגדול, זה מתעסק בשינוי פיזי ע"י עבודה מנטלית (או ככה אני מגדירה את זה, כרגע). אנשים טוענים דבריםף לא תמיד הם נכונים. לפעמים זו הרוח, לפעמים זה הדימיון, ולפעמים סתם משקרים, אני נוטה להיות סקפטית בנושאים האלה. בעיני, אנשים שמשקיעים כ"כ הרבה אנרגיה ועבודה בדבר מסוים, מתבגרים דרכו באיזה שהוא שלב, ולרוץ לספר לחברה, כב רלא מלהיב אותם. אולי אני טועה
בנוגע לשאלה השנייה שלך: אני אשמח לשמוע על התקרית (סקרנות נטו
). טכנית, אני מאמינה שתצליחו לעשות סיאנס, אבל באמת שאין לי מושג איך זה עובד. השאלה הגדולה מבחינתי היא למה. למה אתן צריכות את זה? תקשור וזה, זה לא פשוט, זה עלול להיות מסוכן, בעיקר למי שלא יודע להתמודד עם ההשלכות של זה. חוצמזה, פורום רוחות והעולם הבא לרשותך.

sea of wishes

New member
אוקי אז ככה..

דבר ראשון רציתי להודות לך על התשובה. ורצית לדעת מה הייתה התקרית..עשינו כמה אנשים סיאנס במקום פתוח (אבל מבודד) באחד מהפעמים, וכמה חברים שלנו החליטו שיהיה מצחיק להבהיל אותנו באמצע הסיאנס אז הם התגנבו מאחורנו וצרחו והבהילו את כולנו ו-3 מתוך 5 האנשים שעשו סיאנס (ואני אחת מה-3) עזבו את היד מהכוס והכוס זזה ממש ממש מהר ליציאה (ממש ככה בטילללל) וזהו. ואנחנו ממש ממש נבהלנו, וחלק מאיתנו חשבו שאולי כדאי להפסיק את כל הסיאנסים לקצת זמן כי אנחנו בסך הכל לא בדיוק מומחים לעניין ומאוד נלחצנו, ומאז הפסקנו לגמרי (אני וחברה שלי לא רצינו להפסיק לגמרי אבל ככה זה יצא, מה לעשות). ועכשיו, יש לי עוד שאלה אולי תוכלו לענות לי. מה זה בדיוק תקשור? (וההבדל בינו לבין סיאנס- שאני יודעת כבר מה זה סיאנס משום מה), איך מתבצע תקשור? מה צריך לעשות? זה מאוד מעניין אותי, שאלתי גם בפורום רוחות והעולם הבא, אני מקווה שבאחד מהפורומים יענו לי תודה רבה מראש. רוני

sea of wishes

New member
וואו

דבר ראשון, לא ידעתי על ה"חוק" הזה בתקנון שהרגע קראתי בעקבות התגובה ה"סימפטית" במיוחד שלך, תודה. וחס וחלילה, אני לא אקפיץ יותר הודעות ככה סתם, כי אז ההודעות שלי *יימחקו*..אוי ואבוי!! מצטערת, אבל זה לא משטר פה, לפי מה שהבנתי זה פורום, ואין צורך באיומים כגון מה שכתבת בתקנון- שההודעה תמחק..מה הביג דיל? אולי זה קשה, אבל אם זה הכעיס אותך שהקפצתי, יכולת להתעלם, לא הייתי מקפיצה שוב...

ToryMaster

New member
אני שמחה

אבל בתקנון יש דברים קצת יותר חשובים מזה, ואם את זה את לא יודעת, כנראה לא קראת גם את השאר, וזה מדאיג.

sea of wishes

New member
לא הבנתי

מה היה אגרסיבי בתשובה שלי? סך הכל ניסיתי להבין למה מנבהלת הפורום כותבת ככה, בצורה מזלזלת. אבל בסדר..אני לא חברה קבועה בפורום אז אין צורך להקדיש יחס מיוחד לזה, שלום.

Diableror

New member
זו גם דרך לקבל הערות ../images/Emo4.gif

לא היה פשוט יותר לקרוא את התקנון? Diableror

ToryMaster

New member
המ

אני חושבת שלשאול אותך אם קראת את התקנון זה בכלל לא מזלזל, אבל אם ככה קיבלת את זה, אני מתנצלת, זו לא הייתה הכוונה.

למעלה