לאן *את* לוקחת את השרשור התמים הזה? (~!) אף אחד מאיתנו לא אמר כלום (במקרה הטוב, רמז) ואת, עם המוח החולני שלך... אני לא יודע. ממתי אני משתתף בשרשורים תמימים, בכלל? והיי, חוץ מהתחפושות שלי ושל עומרי יחד, והקופסת סיגריות, והסקובי-דואים, והאיש הכחול, והצבע לבן, וההוא שחשבתי שבא עם תחפושת אבל בעצם תמיד התלבש ככה... לדעתי שלך נראתה הכי טוב שאני זוכר
(זו בערך הזמנה פתוחה להתעלל בי מילולית על-גבי הפורום, אבל תדעו שהעדפתי את מייקל מאדסן, ואהיה מוכן להתפשר על הרוק- בלי שראיתי את הסרט, רק טריילרים, אז be gentle)
ששירה כל שבוע תצבע את השיער לצבע אחר, ג'ינג'י, מהגוני, בלונד, סגול, סן ברסט... תפרסם פה תמונה שבועית שלה, וכל אחד מאיתנו ישלח אס אמ אס והצבע הנבחר יתפוס... איך הרעיון?
אני רואה שנענית להצעה שלי לא רק לקרוא פה! אז שלום שלום לך!!! והאמת שאצלי קרה משהו די מוזר, וראיתי את באטמן לנצח וקסם מעשי אפילו לפני מולאן רוז', אבל איכשהו לא זכרתי אותה, ורק אחרי מולאן רוז' התחלתי לראות את הסרטים הישנים שלה ופתאום היו לי סרטים מוכרים...
והסרט שגרם לי לאהוב את ניקול הוא מולאן רוז'! זה היה גם הסרט הראשון שלה שראיתי, והיא כ"כ כ"כ מדהימה בו! אני זוכרת שמולאן רוז' יצא לקולנוע רציתי ללכת לראות, ואז באותה תקופה היה מבצע ברנואר שאם קונים מעל 300 ש"ח מקבלים כרטיס שני חינם למולאן רוז'! ואז בכלל התלהבתי חחח וכמובן- הלכתי לסרט...