שלום לכולם :)

LrZt1986

New member
שלום לכולם :)

אני חדש לפורום, האמת אני עדיין אורח וחשבתי לברך את כולם בברכת שלום חמימה. את שירה אני כבר מכיר (בערך), אבל את כל השאר לא ממש... אז חשבתי לפתוח את השרשור הראשון במשחק מהנה לכל המשפחה; איזה סרט גרם לכם להתאהב בכליל השלמות האוסטרלי הפוסע בעולמנו הקט ועונה לשם "ניקול קידמן"?

Kuroi Tenshi

New member
ברוך הבא :]

בתור אחד הפורומיסטים היותר און-אנד-אוף פה זה בטח לא אמור להיות המקום שלי, אבל, אממ... שלום גם לך :) זה פורום חמוד למדי, מקורה בקיץ ומחומם בחורף (או מתי שיוצאים סרטים של ניקול, I guess), ו... אני לא יודע. יש סיבה שזו בערך ההודעה הראשונה שאני הראשון לברך מישהו ל"ברוך הבא", למרות שאני בתפוז קרוב ל-5 שנים :/ כתשובה לשאלה שנתת, אני סגור על זה שאהבתי אותה לפני "מולאן רוז'", אבל מאז הסרט הזה היא מס' 1 אצלי, Bar none (וול, יחד עם מרשה קרוס ונטלי פורטמן, אבל זהו
).

shiray

New member
חחחחחח

גאד אני כ"כ משפיעה עלייך שזה לא להאמין!!!!!

Kuroi Tenshi

New member
זה עצוב, באמת.

פעם הייתי נער שמח וטוב-לבב שהקשיב לאמינם יומם וליל וראה שידורים חוזרים של "נשואים פלוס". טוב, לא ממש טוב-לבב אם זו הייתה המוזיקה/טלוויזיה שאהבתי, אבל הייתי שמח. אני חושב. אז באו את, ליאור, ועומרי, ואני מקשיב לטורי איימוס והקיור (ובערך 420 אלף דברים אחרים), רואה Housewives ואנימה (ברי = קנשין > כל השאר, thank you very much), ומעריץ את ניקול קידמן ומרשה קרוס (עם כל הכבוד לך, את נטלי אהבתי מאז "אימת הפאנטום", שזה קצת יותר עצוב. Fanboy.). אני קצת יותר שמח ובאמת טוב-לבב, אבל, אממ... תראי מה עשית~!
הכי מוזר זה שבשני השלבים האלה בחיי היו לי משקפיים, אבל באמצע לא. זה בטח אומר משהו, אבל לא נראה לי שאני אחפש מה זה.

shiray

New member
היא משחקת בDesperate Housewives

את הדמות הכי גאונית שיש

. .

שירה ששקקטטט מה את מפרסמת אותה זה מידע חסוי חוצמזה שבנים לא מעניינים אותה חח

shiray

New member
חחח אבל היא מעניינת בנים...

בעיקר אחרי סצנה ספציפית מאוד...

LrZt1986

New member
הממממ...

התוכנית הזאת מתחילה להישמע יותר ויותר מעניינת כל פעם שאני שומע אותך מדברת עליה... :)

liat tal

New member
נווו שיגיע כבר ליס!!

משהו יודע מתי בערך הוא צריך להגיע?

ערן1987

New member
אני זוכר שקראתי לפני כמה חודשים

בפנאי+ שזה אמור להגיע באפריל,אבל אם זה היה מגיע כבר היו כותבים על זה באינטרנט או עושים לזה פרומו.. בטח יגיע בחופש הגדול או משהו כזה

liat tal

New member
תודה

אווו ואם באפריל זה ממש תכף!! רק שבאמת אם לא היו פרסומים עד עכשיו, גם ביס לא פרסמו כלום על זה... נקווה שזה יגיע כמה שיותר מהר! ואיזה חופש גדול?!? לי השנה בכלל אין חופש גדול... יש לנו באונ' סמס' קיץ, והולך להיות לי חופש ממש ממש קצרצר השנה...

shiray

New member
אבל מצד שני,

הבנתי ממישהו שיש לו יס, שהם מפרסמים את זה שבשבוע הבא יש להם לוח שידורים חדש... אז אולי בכל זאת...

liat tal

New member
אוו באמת?

לי פשוט אין זמן בכלל לראות טלויזיה בזמן האחרון אז אין לי מושג... נקווה שהיא תשודר בקרוב

למעלה