שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם אני יוסף (איש המאגיה ) למי שמכיר אותי כבר מפה . באתר שלי תוכלו למצוא המון חומר על מיסטיקה.כישוף.קבלה ורוחניות אני מכשף ודור רבעי לשושלת מכשפים עוסק בתחום מגיל 13 אתר הבית שלי הוא: www.mistikal.up.co.il המשך גלישה מהנה

צלמגור

New member
שלום ליוסף חי איש המאגיה לפי הקבלה

גלשתי באתרך ושמחתי לגלות כי המאגיה לפי הקבלה כוללת אושו זן טארוט, וודו, ותרופות בדואיות - אני רץ להרשם לישיבת הרב המקובל קאדי מוחמד אבן איבראהים אבו חאג' אחמד סנא עבדול ג'אבר.

ידיד המלומד

ידידי המלומד אתה לא מבין ולא תבין לעולם לא תבין שהקבלה מכילה בתוכה המון סוגים של מאגיה והחזרת אהבה וזה נרקא בשפת הקבלית (קירוב לבבות) לגבי הוודו אני מפרסם את זב באתר שלי בגלל הדרישה לדעת מה הוא כישוף הוודו . אז לפני שאתה רץ לגנות אותי בשמות תחשוב . www.mistikal.up.co.il

ToryMaster

New member
יקירי

למיטב ידיעתי, דעת חברי הפורום על אתרך המהולל ברורה לשנינו. אשמח אם לא תופיע כאן משום מקום ותפרסם עצמך, ובמקביל תזלזל בידע של חברי פורום מכובדים בהחלט.

צלמגור

New member
ידידי הנכבד

אני שמח לפגוש אדם המסוגל לאבחן כליות ולב מרחוק, ומסוגל לגלות בזריזות כזאת כי לא רק שאינני מבין קבלה, אלא גם לא אבין אותה לעולם. "הקבלה מכילה בתוכה המון סוגים של מאגיה והחזרת אהבה וזה נרקא בשפת הקבלית (קירוב לבבות)" לא כתבתי דבר לגבי החזרת אהבה, ואתמהה מדוע קפצת כנשוך נחש דווקא על דבר מה שאליו לא התייחסתי ... "לגבי הוודו אני מפרסם את זב באתר שלי בגלל הדרישה לדעת מה הוא כישוף הוודו." אם חושב אתה שוודו מסתכם בכישוף עם בובה ושני נרות, אינך יודע וודו מה הוא. לא נורא - אולי בעתיד תדע. "אז לפני שאתה רץ לגנות אותי בשמות תחשוב." לא קראתי לך בשמות, וכנראה לוקה הבנת הנקרא שלך. ציינתי שאם הבדואים מחזיקים בידע קבלי, הנה אני רץ ללמוד קבלה בישיבות גדולי הדור שלהם.

אני מסכים.

אני לא רוצה להיות בוטה, ולכן לא אומר את דעתי על האתר שלך וכמובן על הצורה שבה אתה מציג את עצמך. אך אולי תהיה מוכן לפרט על השושלת שלך.

למעלה