שלום לכולם...

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
שלום לכולם...

נעלמתי קצת...לא היה לי כח וחשק לכתוב
רק בפורום שאניה זה הכח שלי כתבתי.. זוכרים שסיפרתי לכם שאני צריכה לעבור עירויי ברזל? אז ביום שני התחלתי עם העירויים. מתברר שבנתיים ההמוגלובין שלי ירד ל7 ולכן אני צריכה לעבור 21 עירויי ברזל פעמיים בשבוע. העירויי הראשון היה בסדר. טיפה כואב אבל באמת שלא נורא. היום היה לי העירוי השני - וזה היה סיוט! קודם כל, הגעתי לבלינסון וגליתי שאני אמורה להביא טופס 17 כל פעם שאני באה. כמובן שלא היה לי טופס 17 אז הייתי צריכה להשאיר פיקדון במזכירות. אח"כ עליתי למחלקה ושם חכיתי עוד חצי שעה עד שבכלל התיישבתי לעשות עירויי. הושיבו אותי ושמו לי ת'עירויי...אבל משהו הציק גם לאחות וגם לי. אחרי כמה דקות היד התחילה להתנפח..וזה התחיל לכאוב בטירוף! התברר שהמחט לא נכנסה כמו שצריך לוריד אז צריך להתחיל מההתחלה... טוב, החלפנו יד וכל רגע העירויי משום מה הפסיק לעבוד ובסוף במקום שזה יקח 20 ד' זה לקח שעתיים. חפיף... גם ככה איחרתי לעבודה. מה עוד? ביום שלישי הייתי אצל הרופא שלי וקיבלנו תוצאות של הבדיקות דם. ונחשו מה? עכשיו גם יש חשש לסכרת. כן, אני יודעת שזה רק חשש אבל די. נמאס לי! באמת שאני לא יכולה לסבול את זה יותר... אני לא בנאדם שנכנע בקלות או בוכה בקלות אבל השבוע ובמיוחד היום אני בוכה מכל שטות שקיימת. אני יודעת שאתם מאמינים ברפואה הטבעית וגם אני ובכלל עד לפני חודש הייתי נגד רפואה מודרנית. אבל כיום, אחרי שהרופא שלי כבש אותי והוא סוף סוף מוצא מה הבעיות אני מתחילה להאמין שלא כל הרופאים כאלה גרועים....

מוּסקט

New member
מי זה "אתם"

שמאמינים ברפואה טבעית? רפואה טבעית לא טובה לדברים של חרום. תמונת הדם שלך הייתה במצב חרום. רפואה טבעית היא טובה לדברים כרוניים, כאלה בלי דרמות, הקשורים לסגנון חיים בריא שמאמצים ודבקים בו. כשיש מחלות כרוניות קשות לפעמים משלבים בין השניים - גם טיפולים הכרחיים (שאם לא נוטלים אותם ייווצר מצב חרום) וגם אורח חיים בריא. טוב שהלכת לרופא וטוב שאת מתחילה לראות באמת מה קורה לך. קבלי

Mנטה

New member
אתם זה אני.

באנגליה, just for your knowledge, יש אמבולנסים הומאופתיים.

מוּסקט

New member
מה יהיה עם האנגלית?

just for your information ובאמבולנסים הומאופטיים לא נותנים עירויים?

Mנטה

New member
אותי לימדו whatever will be will be

אני לא עד הסוף סגורה על מה עושים שם ומה לא, קראתי את זה בספר לפני יותר מדי שנים כבר... מה שאני בטוחה שזה שהטיפולים שנותנים שם הם הומאופתיים.

צימעס

New member
גם אני

אבל מסכימה עם מוסקט שרפואה קונבנציונאלית מתאימה למשברים.

אטיוד5

Active member
היום אני קטן-אמונה.

אמבולאנס הומאופטי נשמע כמו אוקסימורון מופתי. רעיון כלי הרכב התעשייתי, המלאכותי והלא-טבעי בעליל, שנוסע על כבישי אספלט שהוא חומר מסרטן, ומפריח מאגזוזו רעלים לחלל האויר שבהמשך דרכם מחרבים את שכבת האוזון נוגד את כל תפיסת הרפואה הטבעית.

shellyland

New member
הומיאופטיה איננה בהכרח טבעית.

היא עובדת עם אותם חומרים כימיים, רק במינונים הרבה יותר נמוכים.

Mנטה

New member
את טועה (אבל גם הם).

בהומיאופתיה משתמשים במינונים מאוד נמוכים, מדללים את החומר כל כך עד שלא נשארות ממנו מולוקולות בכלל. איזה חומרים מדללים ? כל מיני. יש חומרים מצמחים, חיות, מינרלים וחומרים כימיים מהטבע (כמו למשל ארס של נחש או מולקולת מימן ועוד). אבל יש גם חומרים שנוצרו על ידי האדם כמו שוקולד (התרופה מופקת משוקולד מריר 75% של לינדט
). מדי פעם קם איזה הומאופת חוכמולוג ומנסה לפתור את בעיות העולם ע"י זיקוק מינון הומאופתי של תרופה מערבית או של אפר סיגריות
אבל בד"כ זה יותר גימיק מאשר משהו שנכנס לשימוש השוטף.

למעלה