שלום לכולם

TaPanta

New member
שלום לכולם

אחרי מאות שנים שאני מסתובב בפורמים השונים החלטתי לקפוץ לראות מה קורה כאן. הנושא תמיד דיבר אליי וקרץ לי מאיזו פינה במהלך החיים אם כי מעולם לא עסקתי בעניין זה WHAT SO EVER תודה לכולם

ToryMaster

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה שמך? בן כמה אתה? אני יעל
אתה מוזמן למאמרי הפורום ולקישורים, ובנוסף אל http://www.magick.co.il ואל http://www.witchcraft.co.il

TaPanta

New member
אני מצטער על הגסות

דבר ראשון בקשר לשמי אני חושב שאני אשמור אותו לעצמי אם זה מקובל עליכם כמובן. אני בן 24 מפ"ת וזהו בעצם - חוץ מזה שאני ממש מעוניין לשמוע את כל ענייני המאגיה פה :> בכלל כמה מכשפים\ או איך שלא תכנו את זה יש כאן?

ToryMaster

New member
חבלחבל

שוטט לך ברחבי הפורום, אולי תמצא דיונים שיעניינו אותך. כמה חברי פורום יש... קשה לספור, כי כל יום מצטרפים חדשים ועוזבים ישנים...

TaPanta

New member
רייקי נחשב ככישוף בכלל?

כי אם כן אז אני חוזר בי, אני מתעסק בכישוף כבר חצי שנה (ממש מכשף גדול :> אם לא חבל...

ToryMaster

New member
שרשר הודעותיך../images/Emo70.gif

אני אניח לאלו המתעסקים ברייקי לענות.

TaPanta

New member
הרוב אומרים שרייקי זה כישוף

אם ספרתי נכון את הקולות , מאטמתיקא מעולם לא הייתה הצד החזק שלי גם איות עכשיו שאני חושב על זה... :>

ToryMaster

New member
המממ

אני ראיתי דווקא די שוויון, אבל שיהיה. זו רק דוגמה אחת לזה שכמעט שום דבר במאגיה לא ברור ומוגדר.

רייקי בעיקרון

לא נחשב כישוף. יש סוג של רייקי שנקרא "רייקי סייקם" עד כמה שאני זוכרת הוא משלב בתוכו מאגיה. המאסטר שלי כתב בספרו על רייקי עם שילוב של מאגיה בגישה פוסלת. אני אישית ישבתי בשיעורים שלו וידעתי שאני הולכת לשלב רייקי עם מאגיה וכישוף. לא היה לי ספק...אז לא אמרתי לו כלום על זה רק חשבתי בראש "WELL איזה באסה כי זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות!" בקיצור, רייקי לא נחשב לכישוף ממש לא, אחרת כל רייקיסט יקרא מכשף? אבל אפשר להגיד שיש בזה -סוג של- פעולה מאגית.

.m

New member
רייקי

רייקי אינו כישוף. רייקי משמש באופן עקרוני לאיזון הגוף (לא ריפוי. איזון). אבל זו אנרגיה, ואנרגיה אפשר לתעל.. (-: mai

Diableror

New member
אולי..

תיעול אנרגיה למטרה x נחשב עפ"י מספר אמונות לכישוף,ומכאן,שרייקי נחשב ככישוף.קרא,התנסה,חווה,ותחליט בעצמך :) ברוך הבא
Diableror

RainBird

New member
סוף סוף מישהו אומר משהו הגיוני! רייקי הוא מאגיה כי כל שימוש באנרגיה שאינו מובן למדע המודרני הוא מאגיה. ההגדרות משתנות, אבל הראייה היא אחת.

ToryMaster

New member
הא?!

"כל שימוש באנרגיה שאינו מובן למדע המודרני הוא מאגיה". בחיי, אני כל כך בשוק לקרוא את זה שאין לי מושג מה השאלה שלי פה.

RainBird

New member
ההגדרה הבסיסית והמקובלת במאגיה היא, "שינוי המציאות על ידי כוח הרצון על ידי שימוש באצמצעים שלא מובנים עדיין על ידי המדע המערבי". הגדרה של דונלד מישל קראיג. הגדרה של דורין ווליאנט. הגדרה דומה של אליסטר קראולי. ככה שבתוך הקבוצה הענקית הזאת שימוש באנרגיה כדי לרפא, גם מוגדר כמאגיה, לפחות על ידי אלו שהולכים לפי הכתבים של הסופרים הנ"ל. ארדן.

ToryMaster

New member
=\\\\\\\\\\\\\\\\\

וברגע שהמדע המערבי/מודרני מבין את זה - זה כבר לא כישוף?

Diableror

New member
לכי תדעי..

ההתייחסות,לדוגמא,לליקוי חמה/ירח בעבר וכיום.למה ההבדלים? אם המדע יבין את הכישוף ויוכיח אותו,זה עדיין יהיה כישוף,אבל בטח יקראו לזה בשם אחר או משהו כזה. Diableror

למעלה