שלום לכולם............

Pukipsey007

New member
../images/Emo45.gif צודק ליאור, תם הדיון ../images/Emo88.gif

ולהבא, בואו ננסה לקרוא את ההודעה לפני ששולחים אותה ומאידך, לא לשפוט אחרים אלא לנסות לתמוך בהם. אם אין משהו לא סרקסטי לכתוב אפשר גם לא להגיב לפעמים, ציניות לא מתאימה כאן. תודה.

אי אפשר להסכים עם כל דבר שנאמר פה

לא חייבים לתמוך באנשים אפשר גם להראות להם במה הם טעו ולהראות להם שדברים שהם אומרים וחושבים הם ממש לא במקום

Pukipsey007

New member
אין כזה דבר../images/Emo26.gif

שמה שהם חושבים לא במקום. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, אחד החופשים הוא חופש המחשבה והדעה. לכל אדם מותר לחשוב מה שהוא רוצה, זה לגיטימי וזה טוב לחשוב. "אני חושב משמע אני קיים" ומספיק, אנחנו באמת אמורים להיות פורום מבין ותומך, לא פורום קוטל. אני מבינה את ההתקוממות שלכם אבל זה רק דעתה, היא לא מנסה לשכנע אתכם לחשוב כמוה. קיצר, בואו נשנה נושא..

את אמרת בעצמך....

"אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, אחד החופשים הוא חופש המחשבה והדעה" זו הדעה שלנו.. ואם זו הדעה שלנו.. אנחנו יכולים להגיד אותה פה בפורום גם אם זו דעה ביקורתית

לא שלחתי עוד אף אחד למוסד פסיכיאטרי

אתם טוענים שרק צריך לתמוך בפורום אב מצטערת, אני לא תומכת בצורה עיוורת בכל דבר שנאמר פה ואם משהו פה נוגד את דעתי, ואם משהו מעצבן אותי יש לי את הזכות המלאה לכתוב את דעתי בנושא

את לא חייבת לתמוך

אבל את גם ממש לא חייבת לשפוט אנשים בצורה כה נחרצת על משהו שהם אמרו- כל פעם שאני קוראת את ההודעה שלה אני חוטפת עצבים למה היא נסעה לשם קיבינימט?! משוואה גדנ"ע לשואה זה מרתיח - זה אמנם לא לשלוח מישהו למוסד פסיכיאטרי, אבל זה בהחלט משהו שלא חייב להאמר בכזו קיצוניות. את שמה את עצמך מעליה, את שופטת אותה על מחשבותיה שהיא הואילה בטובה לשתף אותך בהן, ואת מגיבה כמו שהיה מגיב כל אדם שאין לו טיפת רגישות. וגם אם אין לך כל טיפת רגישות אליה, וגם אם את לא מסכימה עם דבר וחצי דבר ממה שהיא אמרה, את עדיין לא חייבת לענות בצורה מגעילה שכזאת, ועוד פעמיים, על הודעתה. ובבקשה אל תחזרי שוב על אותה תגובה שלך במילים אחרות, עוד מעט פשוט יימאס לי לענות.

יש משהו!

אני לא חושב שזה ככ ספציפי אבל יש משהו בדבריך בכלל לעמוד עם נשק מול מישהו מאחוריי גדר. או מישהו בלי נשק ולירות בו מזכיר שואה וזה מה שהצבא שלנו עושה

סליחה סליחה

הצבא שלנו ממש ממש לא עושה מה שהנאצים יימח שימם עשו אתה לא מתבייש לעשות כזאת השוואה בין הנאצים לבין החיילים ששומרים עליך ומגנים עליך אנחנו פה נלחמים על החיים שלנו כדי שאנחנו ואתה תוכל לחיות פה שוב השוואה כל כך חסרת רגש וחסרת הגיון להתביישששששששששש

אוקיי שניה...

חיילים שלנו הם אפילו לא דומים לנאצים יש הבדל בין לירות במישהו בגלל שהוא מחבל לבין לירות במישהו כי הוא יהודי. אני אמרתי משהו אחר לגמרי חבל שהדברים שלי הוסתו מהקשרם....

Juramento

New member
תגידו, מה עובר עליכם?

מה אתם רוצים ממנה? בסך הכל היא אמרה את דעתה, והיא אמרה שהיא לא היתה צריכה לעשות את קונוטציה הזו...אבל לתקוף אותה בצורה כזו? הפורום הזה מטרתו לספק בית חם לנו, שחזרנו מפולין, ואם זו הקונוטציה שהיא קיבלה, זו זכותה! גם אני חושב שאין כל מקום להשוואה ואפילו הקטנה ביותר, אבל זו דעתה. זה לא מוסרי לשפוט אותה בצורה כזו, להגיד שהיא צריכה טיפול פסיכיאטרי או כל מני הערות שחלקכם כתב...בחייכם, אפשר להעביר את אותו המסר בצורה הרבה יותר נורמלית...חברים, אם אנחנו לא נעזור ונתמוך אחד בשני, מי יעזור לנו?

למעלה