שלום לכולם..

qt1

New member
שלום לכולם...אני בבאסה../images/Emo4.gif

איך אתם?

qt1

New member
קיבלתי עונש במקום העבודה../images/Emo67.gif

אני בהלם מעצם העובדה שבגילי המתקדם קיבלתי עונש... חכה אני עוד מעקלת... אני מתביישת לכתוב מה עשיתי, נשבעת לך חייל וחצי. אני בושה לפורום!

אבא שלי בן 50 ואמא שלי מענישה אותו

אבא שלי בן 50 ואמא שלי מענישה אותו על כל שטות :) ... ספרי על מה קיבלת עונש.. זה נשמע מעניין..?

qt1

New member
../images/Emo6.gif לא צעקתי על המורה!

אתה לא תאמין, אף אחד לא יאמין... זה סרט שאתם לא שמעתם עליו, בחיי... קטע קטע בן אדם, אני עדיין לא קולטת, שים לב לשעה כן?

חייםלוי

Member
מנהל
נוווו אל תשאירי אותנו במתח. מה כבר

יכולת לעשות? ומה אפשר לעשות לך? את כבר ילדה גדולה.

moribat

New member
חחחחחחח איזו בושה....

לא לך כמובן, למקום העבודה הילדותי!!!! עונש?? יודעת מה עשית...במשטרים אפלים הענישו ילדים בבתי ספר על כזה דבר.. לא נתנו לך מכות על היד בסרגל, מזלך ממש...
ועכשיו ברצינות.עזבי את מקום העבודה הזה.ויפה שעה אחת קודם.יש גבול להשפלות שאפשר לספוג.בכל גיל.עם כל הכבוד, בשביל שכר מינימום שתוכלי למצוא בהרבה מקומות, לא בריא לך נפשית להשאר שם. אז קדימה, הוכחת לעצמך (לנו לא היה ספק..) שאת מסוגלת להתקבל לעבודה ולעבור את המבחנים והקורס.עכשיו צאי לך לדרכך, למקום עבודה שרואה את האדם המוכשר שבך, ולא חפץ שנתון למרות. שיהיה בהצלחה!!

qt1

New member
../images/Emo186.gifחשבתי שהוא קורא לי כדי לשאול

מה נשמע..........לא התראינו שבוע, הוא מנהל משמרת,(לא הייתי בעבודה בשבוע שעבר) והוא אמר לי......................................................................................................................................................................................................................................"תגידי? יש לך מסטיק?" חשבתי שהוא צוחק,באמת שכן,אז עניתי "לא!", כי זה ברור שכן, זה כמו לשאול אותי אם זה נכון שהכינוי שלי הוא קיוטי,וזה מישהו שאני מאוד מחבבת, דווקא לא אחד שיורד לי לחיים מאז שהתחלתי את הקורס/עבודה. והוא אמר:"תכבי את המחשב ולכי הביתה מוקדם" חברים! אני קיבלתי עונש על לעיסת מסטיק במקום העבודה, היום: 25.1.2005 והנורא מכל קרה: הלקוחה מחכה עדיין לטלפון ממני בקשר לבדיקה מאוד מאוד חשובה,(כל בדיקה היא חשובה) אבל היא לא קיבלה את השיחה, מפני שאני לעסתי מסטיק וזה היה מאוד חשוב לכבות את המחשב ולעוף מהמקום ומיד.(הפכתי מוקצה) אז אולי לימור צודקת , מה שבטוח, אני עצובה מאוד וחבל לי שהבחורה הזו לא קיבלה תשובה... הבטחתי לה שאני כבר מתקשרת וביררתי , אורביט...זה היה אורביט ושכחתי לזרוק. וזה מה שקרה לי בגיל 41. אין אייקון מתאים.

חייםלוי

Member
מנהל
משהו לא שפוי במקום עבודה כזה

נכון שאת צריכה את העבודה אבל תתחילי כבר לחפש מקום אחר. כדאי גם לברר אתו את העניין. זה הרי לא נורמלי.

rosmarin

New member
מסטיק הוא סתם תירוץ למשהוא אחר

על פי החוק היבש אין להעניש אדם בגלל הפרת כללים ניתן או להזהירו או לפטרו זה דומה לשומר לא מגולח שמקבל קנס על עבירה זו וזה לא חוקי לקיוטי היקרה חבל על הזמן שלך שם המסטיק הוא הרמזור האדום כניראה שההנהלה או ממונים ישרים אין להם עניין בך ורוצים לגרום לך להשבר אל תיתני להם את התענוג מינגד חפשי משהוא שיהלום אותך יותר תאמיני את ראויה ליותר!

אוגי 22

New member
אני מבקשת לציין

זה לא ככה בכל שירות טלפוני, אצלנו זה לא, ואני בכלל הלם ממה שעשו לך קיוטי, תעזבי את המקום הזה מיד, זו סתם התעללות נפשית, ככה זה מתחיל בדיוק, פעם הבאה תחייכי ויעיפו אותך הביתה, את ממש לא צריכה את זה, וחוץ מזה בטח לא היתה מספיק עבודה והיו עודף עובדים אז מצא סיבה לשלוח אותך הביתה, איכס שונאת אנשים כאלה

qt1

New member
אוגי חיכיתי גם לתגובה שלך...

חשבתי שתכתבי שזה בדיוק כך אצלכם! והנה התבדתי... אני בהתלבטות לגבי המשך העבודה שם, אני צריכה את הכסף, לקח לי המון זמן למצוא את העבודה והם יודעים שבמקום שבו אנחנו גרים מצב האבטלה מרקיע שחקים, הם שלחו הביתה גם מישהי שהטעינה פלאפון איכשהו, אין לי מושג איך היא עשתה את זה , אבל שמעתי אותם אומרים "כדאי לשלוח את ... הביתה היא עייפה היא מטעינה את הפלאפון שלה בזמן העבודה" לא ידעתי שאפשר לטעון פלאפון בזמן עבודה , חשבתי שצריך את הקיר בשביל זה, טוב מה אני מבינה... בכל אופן אני מתבלטת , אמורה להתחיל בשעה 13.00 ומרגישה נאחס שחבל על הזמן תודה על הפרגון שלכם, אתם אחלה.
שיהיה יום נעים לכולנו

tropic

New member
הי qt

במה את עובדת? שרות טלפונים של איזו חברה? אני ממליצה לך לא לעזוב מיד בפרט אם את צריכה מאוד את הכסף. תהיי אדישה ותמשיכי לחפש וכשתמצאי תוכלי להרגיש טוב וללכת להודיע לבוס המהולל שאת עוזבת. לכי תדעי, אולי הוא יתאפס וישמח שאת נשארת? ואולי גם תוכלי לתפוס אותו במצב רוח נעים ולדבר איתו??? אי אפשר לדעת יכול להיות שהוא היה כעוס על משהו וככה הוציא את כעסו? בכל מקרה תעשי מה שנראה לך אבל אל תהיי מצוברחת מזה , תשמחי שיש לך מקום עבודה (לי אין...
) וזה חשוב לא רק בשביל עניין הכסף אלה גם בשביל התעסוקה היום יומית! המשך יום נפלא!

אוגי 22

New member
קיוטי

אצלנו שולחים הביתה אבל על דברים הרבה יותר חמורים מזה, כמו למשל מישהי שהיתה אמור להתחיל משמרת וחצי שעה קודם הודיעה שהיא תקועה באילת, בוא נגיד שביטלו לה את המשמרות לאותו שבוע וזה עונש רציני, שבוע אחרי זה היא לא התעוררה אז שלחו אותה הביתה לתמיד כי היא לא רצינית ולא מחפשים אנשים לא רציניים בנטוויז'ן!!! מה שכן על מסטיק מקסימום היו נוזפים אבל בטח ובטח לא מעיפים הביתה זאת חוצפה מדרגה ראשונה והמנהל שלך לא יודע להתמודד עם העובדים שלו אם אלו הפתרונות שלו - בסופו של דבר אותו צריך לשלוח הביתה. בכל אופן מה שתחליטי שיהיה לך בהצלחה ויום מקסים, סיון

qt1

New member
שמעתי שיש מקומות שבהם המצב ממש

גרוע סיון, לפי מה ששמעתי, השיטה שמאומצת במקום שאליו אני התקבלתי היא שיטה אמריקאית, היא מיושמת כאן בארץ בחברת פלאפון אם אני לא טועה. יש לזה שם מאוד לא יפה בארץ שאני שומעת בכל פעם שאני אומרת איפה אני עובדת , לא הלכתי לעבודה היום, יש לנו אירוע משפחתי משמח, התקשרתי להודיע שלא אגיע, אולי מחר- אולי לא...אני לא יכולה להחליט עכשיו. מה שכן, אני מאוד אוהבת את העבודה ותכננתי להתחיל לימודים בשנה הבאה ולשלב ביחד עם עבודה, הכל מתחרבש לי, נאחס אחד גדול. יאללה יהייה בסדר, חייב להיות! אעלק אורביט...גם כן אני והשטויות שלי

אוגי 22

New member
קיוטי

אם זאת השיטה שמאומצת בפלאפון זה מסביר את שירות הלקוחות הגרוע שהם מספקים, את יודעת שמבין חברות האינטרנט נטוויז'ן עם שירות הלקוחות הטוב ביותר, וזאת ממש לא שיטת העבודה אצלנו!!! ואל תהיי עצובה יהיה מה שיהיה הכי טוב שלך יהיה כיף כשאת קמה בבוקר לעבודה, אם זה יהיה במקום הזה או בכל מקום אחר. אני קמה בבוקר לעבודה עם חיוך ענק על השפתיים, הייתי בבאסה כשהייתי חולה ולא יכולתי ללכת לעבוד, נכון מצב המשמרות כרגע לא משהו ואנחנו מקבלים רק 3 משמרות בשבוע אבל בכל זאת נכון לכרגע יש דברים חשובים יותר - לי מאוד חשוב שרכשתי חברות אמת במקום הזה. בכל אופן אני מאחלת לך רק טוב

qt1

New member
tropic ...

המקום שבו אני עובדת הינו מוקד ארצי למתן מידע רפואי (אני לא יכולה לפרט) את מאוד צודקת לגבי מקום עבודה, אין שמחה ממני על שיש לי מקום עבודה אבל קרו שם דברים מעליבים מאוד מאז שהתחלתי את העבודה, חסכתי מכם... המסטיק היה השיא, יום קודם מישהו שאג עלי "את לא תזוזי מכאן, את תשארי כאן עד הבוקר אם צריך" אני לא יודעת , והיחס הוא כזה כלפי כולם, לא רק כלפי , מדובר במקום ענק, אלפי נציגים , אף אחד לא מקבל יחס יותר טוב ממני, אני עדיין שואלת את עצמי מה קרה לאותה בחורה שלא קיבלה מענה לגבי הבדיקה ממש לא נעים לי. יום נפלא גם לך יקירתי
אגב באיזה תחום את מחפשת עבודה? ובאיזה אזור? תשלחי במסר אם את רוצה, אני אבדוק עבורך בשמחה...

למעלה