../images/Emo186.gifחשבתי שהוא קורא לי כדי לשאול
מה נשמע..........לא התראינו שבוע, הוא מנהל משמרת,(לא הייתי בעבודה בשבוע שעבר) והוא אמר לי......................................................................................................................................................................................................................................"תגידי? יש לך מסטיק?" חשבתי שהוא צוחק,באמת שכן,אז עניתי "לא!", כי זה ברור שכן, זה כמו לשאול אותי אם זה נכון שהכינוי שלי הוא קיוטי,וזה מישהו שאני מאוד מחבבת, דווקא לא אחד שיורד לי לחיים מאז שהתחלתי את הקורס/עבודה. והוא אמר:"תכבי את המחשב ולכי הביתה מוקדם" חברים! אני קיבלתי עונש על לעיסת מסטיק במקום העבודה, היום: 25.1.2005 והנורא מכל קרה: הלקוחה מחכה עדיין לטלפון ממני בקשר לבדיקה מאוד מאוד חשובה,(כל בדיקה היא חשובה) אבל היא לא קיבלה את השיחה, מפני שאני לעסתי מסטיק וזה היה מאוד חשוב לכבות את המחשב ולעוף מהמקום ומיד.(הפכתי מוקצה) אז אולי לימור צודקת , מה שבטוח, אני עצובה מאוד וחבל לי שהבחורה הזו לא קיבלה תשובה... הבטחתי לה שאני כבר מתקשרת וביררתי , אורביט...זה היה אורביט ושכחתי לזרוק. וזה מה שקרה לי בגיל 41. אין אייקון מתאים.