שלום לכולם

Yuvalenko

New member
טוב נו... ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, אני יובל. כל מה שאומרים לך עלי - שקר. כל מה שפולי אומר - שקר. כל מה שמתי אומרת - שקר. כל מה שרוית אומרת - שקר (כמעט הכל...
) כל מה שמתן אומרת - טוב, בענין של מתן זו בעיה.. את מבינה, מתן היא אחת כזאת שאי אפשר באמת לדעת למה היא מתכוונת. היא יכולה להתבלבל או ליפול, או לפוצץ איזה משו, זה בעיה, את מבינה? טוב שכחתי להוסיף עוד שורה קטנה, שכל מה שאני אומר - זיון שכל.
ברוכה הבאה לבית המשוגעים!

kfm

New member
יפה יובל. קבלת פנים נפלאה.

אז אני מבינה שהטקטיקה החדשה היא להקדים אותי בהודעות. מתוחכם. אתה תשלם על זה. אני-אתה, 12 איי אמ בדיוק,קרב חרבות אחד על אחד, שבע דקות מבאר שבע, מוזיאון חיל האויר בחצרים.חסר לך שאתה מתחמק. אה כן.. ברוכה הבאה
אני מתן :)

Yuvalenko

New member
../images/Emo6.gif עד כמה שידוע לי, ב12 איי אם את

ישנה וחולמת על טל פרידמן עושה שוק עם גיל חובב ואיתך בו זמנית... אולי פי אם התכוונת.
זה גם מתאים לשעות הפתיחה של מוזיאון חיל האוויר, את יודעת....

kfm

New member
נהנהנהנהנה דווקא התכוונתי לאיי אמ!

כי זה יותר דרמטי! לא רוצה להלשין, אבל תבדוק שניה, נדמה לי שזויינת.

Yuvalenko

New member
יפה לכן. אולי תפתחו שרשור חדש על

כמה שאני זקן רע ואכזר שאין לו חיים ואין לו בחורות ואין לו עתיד (כי הוא כל כך זקן) ואין לו הווה (כי הוא לא זוכר מה זה בכלל) וכל היום מוכר נעליים לזקנות שמתפגרות לו על ספסל המדידה??????

Yuvalenko

New member
תמיד מאחרת, הא??... ../images/Emo46.gif

לא נורא, הפעם זה היה איחור חיובי לשם שינוי..

Yuvalenko

New member
[לאמגיב]

איחור חיובי אם את מנסה להיכנס להיריון. איחור שלילי אם תכננת ערב רומנטי עוד שבוע.

Kido2222

New member
אז ככה!

אני אביעד... אני רוצה להתייחס להודעה של יובל פה למעלה... הוא טיפה מוזר... למרות שהוא אמר שהכל שקר.... תראי... הוא טיפה הוזה... זה בא עם הגיל... לא נורא.. :) בכל מקרה... השתלבות מהירה בפורום... נשמח לשמוע גם פרטים עליך... :)

למעלה