שלום לכולם! אני חדשה פה ואני מתה על ג'ניפר לופז! תגובות בבקשה!
ל ל ו ל י ט ה היחידה New member 5/1/05 #1 שלום לכולם! אני חדשה פה ואני מתה על ג'ניפר לופז! תגובות בבקשה!
G Get Right New member 5/1/05 #5 יש הרבה חדשים אבל מאז שהם מודיעים שהם חדשים הם לא כותבים יותר... אנחנו נשמח אם תכתבי פה הרבה
J j e n n y lopez New member 5/1/05 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאיזה שם יפהההההההה לי קוראים נטלי בת 14 ממודיעין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאיזה שם יפהההההההה לי קוראים נטלי בת 14 ממודיעין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O oren456 New member 5/1/05 #7 ברוכה הבאה אני אורן בן 16 וחצי מהמרכז,הנאה מרובה בפורום. ואני חושב שהשם שלך מדהים.
° °•°B®onX Girl°•° New member 7/1/05 #9 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוואאוווווו ליה זה כמו לין!!!קולולולו חח (וכן ליאת אני יודעת שלא שרשרתי נכון חח קולולולו) אני שירה,בת 15 ושבוע קולולולו תעשי חיייייייםםםם ואל תנטשי אותנו
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוואאוווווו ליה זה כמו לין!!!קולולולו חח (וכן ליאת אני יודעת שלא שרשרתי נכון חח קולולולו) אני שירה,בת 15 ושבוע קולולולו תעשי חיייייייםםםם ואל תנטשי אותנו