שלום לכולם

במקרים הקלים

זו חוצפה... במקרים היותר קשים זה שחיתות. וכל התופעות האלו מאד מקוממות אותי ולכן אני "מת" שאם הדברים שנכתבו כאן ביחס לאותו מגיש מפורסם הם נכונים אז יהיה מי שיקום ויוכיח. אבל כל זמן שזה רק דיבורים בחסות הרשת זה מקומם לא פחות.

נשיקה3

New member
עופריקו בוא נבהיר משהו...

שלא יהיה לך ספק, אני לא נגדך פה. גם אני בעד הוכחות. מה שאני לא מבין אצלך זה למה גם אחרי שתשמע מאות אנשים שכולם אומרים אותו דבר ומציינים את אותו שדרן, ואין להם הוכחות חותכות, עדיין תדרוש את ההוכחה ועד שהיא לא תגיע אתה פשוט תסרב להאמין שאותו האיש עושה את הדברים האלו? נכון, הוא שדרן מצויין, עושה שמח לעם ישראל כבר הרבה שנים, אני אישית אחד ממאזיניו הקבועים כי יש לו יופי של תוכנית, אבל זה לא מעניק לו "חסינות רגשית" כמו שניראה לי שיש לו אצלך. עזוב שניה את העניין המשפטי, זה פורום, רד שניה אל העם, אנחנו עכשיו על הברזלים בשכונה, שמעת כל כך הרבה תגובות דומות מאנשים שונים עם אותן הטענות על אותו הבנאדם, אתה באמת מאמין עדיין שהוא לא עשה את מה שטוענים שעשה....?

יש הבדל עצום(!!!!)

בין מאות אנשים שכתבו משהו באינטרנט לבין כמה אנשים שמדברים על זה בפומבי. מאות תגובות באינטרנט שאף אחד לא יודע אם לא מדובר במישהו אחד שהתעצבן על דידי הררי מאיזו שהיא סיבה ועושה כאילו הוא מאה איש (וכבר היו דברים מעולם) או כל מיני אנשים שמתוודים ש"הם שמעו מכל מיני זמרים בתעשיה" -זה לא רציני והיום, אחרי שעברנו כל כך הרבה באינטרנט, אף אחד כבר לא קונה את הסיפורים האלה. את האתר עצמו אי אפשר לתבוע כי הוא בסופו של דבר עושה את חובתו ומוחק את השמועה ולך תוכיח ולך תבנה מדינה על סמך "מאות" שכתבו. לעומת זאת מספיק שנים שלושה אנשים, במקרים מסויימים אפילו בנאדם אחד, שיצאו עם זה בפומבי, בלי להתחבא - ויביאו עדות אישית. אתה יודע למה זה שונה? כי כאן מדובר על בנאדם, אישי, שהצד הנפגע יכול להגיש נגדו תביעת דיבה. לא הגיש - מיד זה מעלה את מפלס החשדות וכאן כבר לא מדובר על סתם מילים באינטרנט שאי אפשר לעשות נגדם דבר. כאן מדובר במישהו שממש אומר "אתם לא מאימינים לי? SUE ME!". ואם אכן מוגשת תביעת דיבה אז סוף סוף גם נערך בירור מקיף וממצה ואפשר להגיע לחקר האמת. אני לא שמעתי לא על מאות, לא על מאה, לא על עשר ואפילו לא על אחד - שעמד והתייצב מול האומר ואמר: השדר הזה והזה דרש ממני כסף עבור הכנסת שיר לתכנית. עד לרגע זה גם אף אחד לא פנה עם זה לעיתונאי כלשהו או לתכנית תחקירים שתריץ תחקיר קצת יותר רציני. אף אחד! אחד לא! ואתה מדבר איתי על מאות. מאות של אינטרנט לא אומר שום דבר. אני מחכה לאחד שיצא מהארון של האינטרנט ויגיד את דברו בצורה רצינית. בינתיים - לא היה. אתה מביע תקווה שהתחקיר של כלבוטק יעודד נוספים? גם אני מקווה. כי אם מדובר במקרה בודד - צריך להעיף אותו. ואם מדובר בתופעה - צריך לעקור אותה. אבל בשביל זה צריך אמיצים של החיים ולא חכמים בלילה שכותבים באינטרנט. אז אני מתאזר לי בסבלנות עד שזה יקרה ואני חושב שמן הראוי שגם אתה תנהג ברוח "אל יהלל חוגר כמפתח". נחכה ונראה מה ימים יולידו.

חחח ועכשיו יצא לי שם של שדרן

חי חי מצחיקי. מלאכתם של אחרים... וגומר. מזל שהפקדתי לכתוב לכאורה בכל מקום
\

למי שהחמיץ את התוכנית כלבוטק

הצלחתי לארגן לכם הקלטה והיא תהיה על השרת עד סוף השבוע אז צפו והתרגזו כל פעם מחדש. רק מה, יש לא קצת בעיות סינכרון בין הקול לתמונה וקצת רעש אבל זה הכי טוב שיש השצלחתי להביא. וכמובן שעדיין אפשר להבין את כל הנושא.

Dj Sky

New member
להזכירכם

גיא צור משדר גם ברדיו דרום אולי גם שם הוא לוקח כסף ומדבר בשמם של אחרים

אילן פז

New member
זה מאוד פשוט

אני חושב שזה מאוד פשוט לדעת.אם מישהו באמת רוצה לדעת וללכת עם זה עד הסוף,שיקח את אחותו שתשיר איזהשהוא שיר,יקליט אותה,ויגש עם זה לדידי הררי.בדיוק כמו שעשו בכלבוטק.נראה אם הוא יצליח להביא הוכחה שדרשו ממנו כסף על זה....אני אישית לא מאמין שידרשו....

morank

New member
ובהקשר הזה... הכתבה במעריב של היום

"המגזין, עמ' 19: "ואולם, למרות הסערה הציבורית שעוררה פרשת השוחד ב"מוזיקה 24", מתברר שרוב האמנים והיחצ"נים בשוק המוזיקה לא מוצאים טעם לפגם בקשר אישי ישיר עם עורכים מוזיקליים, שדרנים וכתבי תרבות בכלי התקשורת השונים"..... "ואם עסקינן בכוח, דידי הררי הוא דוגמה כמעט יחידה מסוגה בנוף הרדיו המקומי של שדרן ועורך שמולך על תוכנית יומית רבת רייטינג......מצד שני, הררי אינו מסתיר את יחסיו האישיים הקרובים עם אמנים שאת שיריהם הוא מרבה להשמיע בתכניתו. הוא אף התגאה בכך ששירו של שלומי שבת "בחוף של טראפטוני" הפך ללהיט לא רק בעידודו הנלהב אלא גם בזכות יעוץ אישי שהעניק לאמן. בראיון שהעניק לפני כמה חודשים ל"מעריב" אמר הררי, כי "זה נכון שאמנים ומפיקים, חלקם חברים קרובים שלי, לוחצים עליי שאשמיע שירים שלהם. מצד שני, כל מי שחבר אישי שלי חייב להכיר אותי קצת, כלומר לדעת שהשיקול היחיד שלי בהשמעת שירים התוכנית הוא מקצועי נטו". אם מישהו יוכל להביא את הקישור מאתר NRG, מה טוב.

למעלה