שלום לכולם

נשיקה3

New member
שלום לכולם

פתחו הערב (מוצ"ש) את הטלוויזיה שלכם על "כלבוטק", ואחר תבקשו ממני סליחה על נושא שדיברתי עליו לפני שבועיים, פה בפורום. מי שלא יודע על מה אני מדבר, שיישאל את מנהל הפורום או את אחד הצבועים פה ש"לא מכירים את התופעה". מוטי פרנסיס, אני מקווה שאתה תיצפה בתוכנית.

dudube

New member
באתר האינטרנט של רשת

מצויין כי התכנית היום תעסוק בעורך מוזיקלי בערוץ 24 שגבה תשלום על קליפים מסוימים שאותם "דאג" לשדר. הפרטים המלאים בתכנית היום.

99eyal

New member
נשיקה3 -

אתה דיברת על שדרן אחר שנוהג לקחת כסף על השמעות שירים. היום בכולבוטק ידברו על עורך מוזיקלי בערוץ 24 שכלל אינו קשור להודעה שאותה כתבת. אז הטענות שהעלת לאו דווקא נכונות למרות שאחרים אולי כן עושים זאת.

תגובה.

עוד לפני שאני צופה בכתבה אני ממשיך לציין: אני באופן אישי לא מכיר את התופעה. חושב שאני צבוע? לחשוב זה דבר טוב לפעמים... מעבר לזה אני לא חושב שאתה ראוי להתייחסות.

רק להזכירך

הטענה שהפננו כלפיך היתה שלא ניתן לכתוב דברים חמורים כאלו בלי להוכיח ומהבחינה הזאת אני לא חושב שמי מאיתנו צריך לחזור בו. נכון לדרך שבה פורסמו הדברים - הצדק היה איתנו. אם היה מי שהרים את הכפפה ועשה תחקיר רציני - נתייחס לממצאי אותו תחקיר וחשוב גם לציין - לאישים שהוזכרו באותו תחקיר.

אחי הצחקת אותי עכשיו ...

יכול להיות שיש פה הרבה אנשים צבועים , אבל מוטי פרנסיס לא אחד מהם ! פעם הבאה תחשוב קצת ליפני שאתה סתם כותב דברים שיכולים להוציא אותך טיפש !

נשיקה3

New member
כמו שרפי גינת אמר:

"ניראה לנו שבזמן הקרוב אנחנו נגלה דברים דומים במקומות נוספים..." כמו שהנוכל גיא צור אומר: "כולה 1000 שקל! ברדיו האזורי ייקחו ממך 1000 דולר!!!" כמו שנשיקה אומר: תמשיכו לשקר לעצמכם ולעצום עיניים בזמן שהתופעה הזאת קיימת ותמשיך להתקיים. זה שלא ציינו אנשים נוספים שעושים את זה, ותאמינו לי (ואתם מאמינים) שיש, זה לא אומר שהם לא חארות כמו צור, פשוט יש מי שיידאג שהשם שלהם לא יתלכלך. גיא צור היה טרף קל. פרנסיס, אני מתקן: לא צבוע אלא תמים תמים תמים..... לא יורקים עליך זה גשם...

99eyal

New member
תופעת "לכל שיר-מחיר" קיימת רבותיי.

זו פינה מיוחדת שנקראת 'פרסומות' ובדרך כלל משמיעים שם להיטים כמו: "פרחים זה איטרפלורה" - לאוהבי מטאל רגוע "נקניקיות זה זוגלובק" - פסיכודלי והלהיט המרגש "המחיר נמוך מדי במחסניי חשמל". חלאס. מי שעוד מצליח להתפרנס היום מרדיו שיהיה לו בכיף.

בילבילה

New member
נשיקה 3 צודק

כאשה שעבדה בצד של חברות התקליטים בארץ, הטענה של נשיקה 3 ידועה ומוכרת,כן, גם לאיש "ההוא" ומי שטוען שהוא לא יודע מזה הוא באמת באמת מאוד תמים או שהוא לא רוצה להאמין ש"הוא" יעשה דבר כזה ושעד עכשיו זה עובר בשקט,כ-ו-ל-ם בענף יודעים על זה אך מכיוון שיש לו כ"כ הרבה כח והשפעה פשוט פוחדים לומר את זה בריש גלי,כולי תקווה שעכשיו בעקבות מה שקרה בערוץ 24 יחליטו לחקור גם את זה, כן, אני יודעת שזו האשמה קשה, אך מניסיון זו האמת!!!!

FaithNoMore

New member
את כל כך צודקת!

הגיע הזמן שהמציאות תיתן למשהו בראש!

פּלפּל

New member
לא צפיתי בתכנית. אפשר לקבל תקציר?

מי העורך המדובר? אילו תכניות הוא עורך? ומי החשודים במתן ה"שוחד" לכאורה? מי היתה תגובת הערוץ לחשדות?

נשיקה3

New member
אהההמממ... תגובה 14... אהממ...

http://www.nrg.co.il/online/4/ART/842/653.html תמשיכו לעצום עיניים חזק חזק חזק! אם אתם עוצמים אותם, זה פשוט לא קורה..... כן בבקשה? עוד מישהו??????

עוד מפיצי שמועות זדוניים?

קצת מקומם שכל אחד שמבקש הוכחות, שואל שאלות או מביע תקווה לתחקיר רציני זוכה אצלך לתואר "עוצם עיניים". מה הקשר לעצימת עיניים? מה אנחנו פה משרד חקירות ובילוש?! מערכת תחקירים? אנחנו פותחים את עיננו לרווחה. תביא הוכחות - נקבל. למה זה כל כך מסובך לך להבין?! מעבר לכך בניגוד לאליך בכתבה הקפידו לכתוב "חשדות לכאורה" כיוון שתחקיר, חושפני ככל שיהיה, איננו פסיקה של בית משפט ושים לב שהם כתבו את זה גם על תחקיר שהועלו בו חשדות מאד רציניים לכאורה עם ביסוס לא רע בכלל. הייתי מציע לך קצת ללמוד מהם ולנסח את הדברים שלך בצורה קצת יותר מוקפדת ועם קצת פחות פוזה של "אמרתי לכם". זה לא יוריד מכבודך, רק יוסיף.

נשיקה3

New member
אתה בסדר. העולם דפוק.

לך לא משנה אם 400 איש יגידו אותו דבר, אתה חייב את ההוכחה. לגיטימי, אם 2 או 3 או עשרה אנשים טוענים משהו. פה מדובר בתעשייה שלמה שיודעת ושותקת. אולי עכשיו תתחיל לדבר. אז עשה לעצמך טובה עופר, ובנושא הזה פשוט תשתוק כי אתה יוצא מגוחך יותר ויותר מתגובה לתגובה, במיוחד לאור העובדה שעד שתגיב בפעם הבאה על כך שאין לי הוכחות שהשדרן המסתורי שלא נציין פה את שמו, (די, אני לא מציין יותר שמות, די נו די די די די די די די !!!!), אכן לוקח אלפי דולרים מזמרים שרק חולמים להיות מושמעים, יהיו עוד תגובות באתרים שונים שפתחו דיון בנושא הזה, שייחזקו את דבריי. אבל מי הם???? אין להם הוכחה!!!!! להעמיד את כולם למשפט!!!! אתה יודע.... ההוא עם הגרב על הראש שנכנס לך לאוטו עכשיו, הוא לא גנב... הוא רק לוקח לך את האוטו לרחיצה חיצונית ופנימית על חשבון הבית כולל עץ ריח ומחזיר לך אותו עוד חצי שעה כמו חדש.... המשך יום ורוד ונטול דאגות, כבוד הסניגור, עופר.

סבבה נמתין שהם יתחילו לדבר

בינתיים בנושא האמור - שמענו רק אנשים שמתחבאים מאחרי כתובת IP או כמו שאתה בעצמך אומר "עוד תגובות בכל מיני אתרים". והכל בחסות המיסתורין של האינטרנט. יאללא מי שאין לו ביצים - שימשיך לאכול אותה. אם מדובר כאן בעשרות, שלא נאמר מאות אנשים שנדפקו... קצת מוזר שכולם שותקים. מה כבר יקרה להם? לא ישמיעו אותם? זה נכון גם להיום. ואולי להפך. אין כמו סנסציה טובה כדי להעלות אותך לשידור אצל רזי ואצל שלי ואחרי זה כמובן ישמיעו את השיר שלך, זה שלא התקבל בגלל שלא היה לך 1000 שקל לשלם עליו. ואתה יודע... אם תבוא אלי ותגיד לי שגנבו לך את הרדיו טייפ מהאוטו ושאפילו ראית מישהו עם כובע גרב נכנס פנימה - אף אחד לא יקח אותך ברצינות. מה לעשות. אלו החיים. אם תראה תמונה, לעומת זאת... זה כבר משהו קצת אחר. אז קח לתשומת ליבך אדוני הזחוח: אני לא הסנגור. אני פשוט אובייקטיבי. ואני חושב שהפורום הזה, שמתיימר להיות רציני - אמור להיות אובייקטיבי גם כן. אז מה שהיה בכולבטוק זה חשדות לכאורה, אם תרצה או לא. כי ככה זה עובד בחיים האמיתיים, כאלו שאינם מאחרי IP. ומה שאתה הבאת עד עכשיו זה ערימת קישקושים שמעולם לא הוכחו. ברגע שיהיה מי שיהיה לו קצת ביצים לדבר וגם לבסס את דבריו - אני הראשון שאגיד אמן. כי אני לא סנגור. בסך הכל אובייקטיבי. זה מילה כל כך גסה במדינת האינטרנט?

והנה תראה כמה זה פשוט

http://news.walla.co.il/?w=/6/646227 מישהו חוטף אומץ. שולח מכתב לתכנית כמו כלבוטק. עושים תחקיר רציני. מועלים חשדות לכאורה. הערוץ (או כל נפגע אחר) פותח תלונה. אם המידע מבוסס אין כל סיבה שהאיש לא יורשע. והעשב השוטה הולך הביתה. ככה זה עובד. אבל להשתפן ולשלוח הודעות לפורום מאחורי מסתרי ה-IP... זה באמת לא דורש הרבה אומץ. האינטרנט, מפלטם של מוגי הלב.

alpha80

New member
הבעיה היא שבארץ התרגלו ש

בלי לשמן בכסף לא מקבלים שום דבר שימו לב ל
הבאה. הוכחה חד משמעית קיבלנו השבוע כאשר רצינו להעלות לשידור את ערד ניר - שליח ערוץ 2 לבחירות באוקראינה. בלי שום בושה הוא דרש סכום כסף לא רע בכלל ל-5 דקות של ראיון. צוות ההפקה סירב לקחת אחריות על דבר כזה וויתרנו על הראיון. נשאלת השאלה.... בתור מי שנשלח מטעם גוף פרטי כמו ערוץ 2, שמשלם לו כסף על השליחות הזו, האם מותר לו לדרוש כסף מהצד על "חלטורות" שכאלה???? אגב - הוא התראיין רבע שעה לפני כן בגלי צה"ל, האם גם הם שילמו לו?....

למעלה