שלום לכולם...

ש ל י ק

New member
ג'ון בויי כאן הבן של שלי

רציתי להגיד לך שגם אתה ספורטאי ושכל הכבוד לך שאתה צולל במים ושוחה שעתיים. ואני בבריכה נמצא הרבה שעות ושיש פעילות במים בקנטרי אז אני ישר מנסה להיות בתחרות ולפני חודש אני ואמא שלי עשינו את הפעילות ביחד שהפעילות היתה עם ההורים והילדים. אני ניצחתי בתחרות בתוך המים וקיבלתי פרסים. אתמול התחלתי בטיפול שיאצו והיה לי נורא כיף ואני ביום רביעי בצהריים אחרי ביה"ס הולך לאתלטיקה קלה ורץ שם עובר משוחות וקופץ לגובה.

bubity

New member
שלום לך... ../images/Emo6.gif

אני אוכל לשאול אותך כמה שאלות בשביל העבודה כשאני אצטרך, נכון? זה ממש טוב שאתה עוסק בפעילות ספורטיבית בכזאת תדירות, זה בריא וטוב לגוף ולאנשים אין מושג עד כמה. יישר כוח.

ש ל י ק

New member
שלום לך

כאן שלי , אני כתבתי עבור בני מקודם (יש לו שגיאות כתיב ובגלל זה הוא לא רצה לרשום). שאלתי אותו והוא יהיה מוכן לענות על שאלותייך רק שהוא ציין שלא היום כי אין לו חשק. בכל מקרה את מוזמנת לשאול את שאלותייך שלי

jon boy

New member
חזק ואמץ בן קטן

אני כבר בגיל 45 והאומנם כבד לי כבר יותר משעתיים שחייה כשהייתי בגילך היו שואלים אותי מה אתה דג? הייתי הרבה בים וגם מפליג בקיצור אין ספורט שלא נידבק בי הפרס הגדול ביותר הוא ההצלחה שלך להדביק את מה שאתה רוצה ושואף בלי חשבון והגביע כבר יגיע כי דג טוב =לכריש גדול עלה והצלח גאה בך.

אלין היי

גם שי התחיל לשיר בכל ממני קולות .איך אני אסביר קול חזק וקול שקט. האם זה שייך לטיקים.וגם בשחיה הוא שקט ורוגע יוכל להיות כמעט כל היום בריכה

שביק

New member
אחת השיטות הידועות להסוואת טיקים

טיקים ווקאליים, זה לשיר, או לשנות את טון הדיבור, כלומר, טון גבוה יותר או טון נמוך יותר. דרך ידועה היא המשחק תפקידים - להיכנס לדמות ולשחק אותה, ואז אין גמגום או טיקים ווקאליים, זה בדוק. תנסו. באחריות. לא טוב לא כסף. בהצלחה!

בת 7! מה שאמרת נכון מאוד

לפעמים כשאני עם חברים ואני מרגישה שיש חסימה בדיבור אני עושה חיקוי של ילד קטן או של איש דבילי...מה שהכי מתאים לשיחה..וזה מצחיק אותם בתור בדיחה- הם לא יודעים שזה טיק...

שביק

New member
אופיר היי, אכן, ישנן עדויות לא

מעטות, שפעילות ספורטיבית נימרצת מגבירה את הטיקים, ואז כמובן מומלצת פעילות אחרת, כגון שחיה, טאי צ'י וכדו' ולאחר מכן מרגישים רגיעה. באופן כללי מומלצת כל פעילות שהיא לא אינדבידואלית (מחשב) אלא פעילות קבוצתית למען לא יהיה הילד בודד אלא חלק מקבוצה.

yasha31

New member
מירי שלום

בני בן ה-5 מתמיד מאוד בחוג הג'ודו אליו הוא הולך. עושה רושם שהוא מאוד רציני ומשקיע ומחכה בקוצר רוח לימי שני וחמישי. המדריך מציין אותו ממש לטובה. הזיכרון המדהים שלו עוזר לו לזכור את כל התרגילים. לגבי הטיקים - אני לא בטוחה. נדמה לי שבזמן השעור הם באים פחות לידי ביטוי. אבל שוב - אני לא בטוחה כי אני משקיפה מבחוץ.

jon boy

New member
ספורט מורכב יכול ליהיות טוב מאוד

לטיקים, למשל להתחיל ריצה קלה ואחר כך להיתפרק על אייזה שק איגרוף ומיד להיכנס למים להירגע איתם ואז לעצום עיניים ולעשות מדיטצייה קלה ושקטה אני בטוח ששעה לאחר מיכן אין ביכלל טיקים העיניין בדוק ..

למעלה