שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לדעת איך בדיוק מרצפים גרניט פורצלן. ריצפו לי את הבית בשבוע שעבר והרגשנו שהריצוף לא תפש טוב. ניסינו להוציא כמה בלטות והן נשלפו בשנייה להפתעתינו וגם יצאו נקיות לגמרי. הקבלן אומר שמרצפים גרניט כמו כל ריצוף אחר ואנשים שונים ששאלנו אומרים שבגרניט צריך לטפל בחומר מקשר מדביק על גב האריח לפני שמניחים. האם מישהו נתקל בתופעה כזו שלאחר ריצוף גרניט בלטות נשלפו בקלות כזו? אנחנו חוששים שבעוד זמן קצר הבלטות יתחילו להתנדנד לנו אודה על תשובתכם סיגל

מאגר

New member
ובכן ריצוף בגרנית פוצלן

גרנית פורצלן מרצפים בדרך כלל בהדבקה על מצע קשה עם חומרי מליטה מיוחדים בדרך כלל דבקים המיועדים לך.השיטה הטובה ביותר לגרנית פורצלן היא. בבית בשיפוץ להדביק עם דבק מיוחד לריצוף הקיים בבית חדש הכי טוב לעשות מדה מתפלסת בעובי המתאים עם הוא יותר מ4 ס"מ אז בטון מתפלס אותו אפשר לעשות עד 12 ס"מ ולהדביק את הקרמיקה לבטון עם דבק מתאים. הדבקת גרנית פורצלן ללא חומרי המליטה המיועדים לכך וללא פוגות ברוחב מתאים היא ברכה לבטלה והקרמיקה תתנדנד ותצא החוצה בסוף.בקשו ממנו לפרק הכל ולעשות הכל מחדש אחרת לא יראה כסף. שיהיה בהצלחה דורון ט

לדורון המקסים

המון תודה על התשובה המהירה. אז ככה: אצלינו ריצפו עם חול מחצבה (ללא סיד) ועם מלט, ובנוסף הוסיפו את החומר המקשה הזה. אין לי מושג אם היחס היה נכון. על גב האריח לא מרחו שום דבר. התייעצנו עם החב' שמייצרת את האריח והם אמרו שצריך להשתמש בחול נקי, מלט ואיזשהו חומר מקשה שהם המליצו עליו אנאערף.. הם אמרו שצריך למרוח דבק על גב האריח לפני ההנחה שלו. לפי מה שאתה כותב, אתה ממליץ על מדה. בוא נגיד שביום ראשון הם ירימו את כל הבית (לא תהיה להם ברירה תאמין לי), נו..אז מה עושים עכשיו? מדה מתפלסת או את מה שהמליצו לי בחברה? אוף..התייאשתי כבר..לא יודעת מה לעשות.. אהה עוד דבר..אחרי שירימו את האריחים, בהנחה שהם ייצאו שלמים, האם ניתן לרצף אותם מיד או שצריך לעשות להם איזשהו ניקוי מיוחד? דורון, יש אפשרות להתייעץ איתך טלפונית? תודה תודה לילה טוב,

מאגר

New member
כן בהחלט צלצלי אלי לטלפון המופיע

בכרטיסי האישי 050-5271788 ואשמח לעזור

איציק100

New member
ריצוף בגרנית פורצלן עם טיט

הסיבה שיכולה להיות שהוא השתמש בחול מחצבה לא טוב יש גם חול מחצבה לא טוב לטייח וריצוף והוא יותר זול בכמה גרושים החול יותר גס ואין בו מה שניקרא בספה מיקצועית "פודרה" עם לוקחים חול ביד סוגרים את היד ופותחים שוב והחול הופך למעין קובה אז הוא טוב זה ניקרא חול נארי בערבית ובשפה מיקצועית שנית הוא היה צריך להכניס גם לטיט ביגיבונד שהוא נוזל לבן ודביק הדבקת גרנית פורצלן על ריצוף קיים מחייב שטיפה עם חומצת מלח לריפוף הקיים , דבר יותר יקר מהרגיל וגם ליפני ההדבקה מריחת ביג'בונד וזה בהמלצת יצרנית הדבקים בהצלחה

למעלה