שלום לכולם!

B a m B a m

New member
שלום לכולם!

קוראים לי גבריאלה, ואני מתקשרת. בזמן האחרון אני מקבלת מסרים רבה יותר ברורים לגבי העתיד, למשל חלמתי ספר שלם, שבחיים לא ראיתי, שמעתי עליו או ידעתי שיש כזה. יום למחרת אני הולכת וקונה בחנות ספרים ספר רגיל ופשוט שממש במקרה, אני יודעת את כולו כל דבר ודבר. או ששבוע לפני שנסעתי לסיני משהו אמר לי שאני אפגע שלוש פעמים בסיני, אחת נפשית ושתיים גופניות, וזה באמת מה שקרה. אני מאד מבולבלת ומאד מוטרדת מזה, וחוץ מזה מצאתי ספר כשפים עתיק בסלאבית, שאין לי שמץ מה הוא אמור לעשות..... אם יש לכם עצה בבקשה תספרו לי.... תודה

ToryMaster

New member
שלום גבריאלה ../images/Emo140.gif

א. את מתארת כמה דברים מעניינים, הייתי שמחה (כנ"ל הסקרנות שלי
) אם היית מפרטת קצת יותר בנוגע לסיפור על סיני. ב. את יכולה להרחיב על הספר העתיק? ג. את מתארת בעיה שמוכרת לי, לדעת דברים לפני שהם קורים, לא תמיד דברים טובים, זה בהחלט יכול להעיק. את יכולה לחפור בזה קצת יותר לעומק, ולומר לי מה בדיוק מטריד אותך בזה? (מבחינת הבלבול, יכול להיות שזה בגלל שזה משהו חדש לך?)

שלום גבריאלה!

אם את דוברת אמת (ותסלחי לי על משנה הזהירות, מאחר וישנם הרבה שקרנים שם בחוץ...), הרי שיש לך מתנה מופלאה. האינטואיציה שלך נמצאת במצב שהלוואי על כולם. אז אולי תקשיבי לאינטואיציה שלך? תפעלי לפי איך שהיא מנחה אותך (בגבולות הסביר, כמובן), וככה תוכלי לחיות טוב יותר (כמו למשל ההזהרות מפני הפגיעה בסיני). לגבי הספר - אין ממש שפה כיום שנקראת "סלאבית", עד כמה שאני יודע, אך יש שפות סלאביות (רוסית, צ'כית, פולנית וכו'). כדאי שתקחי את הספר למי שמבין את השפות האלה. ואם הספר ממש עתיק - מקומו כנראה במוזיאון. מה הוא אמור לעשות? שוב, צריך לקרוא בו כדי לדעת מה כתוב בו. סביר מאוד להניח כי תמצאי שם כל מיני דברים לא נעימים. אמנות הכישוף הקדומה כללה דברים שבעיני האדם המערבי של המאה ה-21 נראים כאוסף אמונות תפלות, פרקטיקות מחרידות (שימוש באברים פנימיים של חיות למשל) וחוסר הומאניות טוטאלי. כיום מעטים בעולם המערבי משתמשים בפרקטיקות האלה - רבים אחרים מעדיפים להתאים את הפרקטיקות הללו למאה ה-21 (הסבה הומאנית). כמו כן, התפיסה האתית היא כנראה שונה ממה שמקובל היום. שוב, לא חייבים לקבל, אך אפשר להבין כי התקופה הייתה אחרת ואנשים היו שונים.

למעלה