כן
N naja New member 3/9/04 #35 מה מצחיק אותך? העובדה שהרשות מנסה לפקח על הנעשה או העובדה שלאף אחד לא אכפת מהחוק הזה?
T T0M3R New member 3/9/04 #39 למה אתה יושר תוקף זועף וכועס? החוק הזה מצחיק אותי כי אף פעם לא שמעתי עליו והוא נראה לי ממש לא הגיוני.. אתה יכול להגיד לי מאיפה מבקשים היתר מהרשות?
למה אתה יושר תוקף זועף וכועס? החוק הזה מצחיק אותי כי אף פעם לא שמעתי עליו והוא נראה לי ממש לא הגיוני.. אתה יכול להגיד לי מאיפה מבקשים היתר מהרשות?
N naja New member 4/9/04 #41 אני לא תוקף, זועף וכועס. אני בסה"כ שואל מה מצחיק פה. ודרך אגב, אני לא יודע אם אתה קטן מדיי בשביל זה, אבל התגובות שלך ממש ילדותיות......
אני לא תוקף, זועף וכועס. אני בסה"כ שואל מה מצחיק פה. ודרך אגב, אני לא יודע אם אתה קטן מדיי בשביל זה, אבל התגובות שלך ממש ילדותיות......
י יונתן ורונסקי New member 4/9/04 #43 כמה פעמים אפשר לשאול את אותן השאלות ועדיין להיות כל כך מרוכזים בשאלה שלכם שממש לא איכפת לכם מהתשובות? הנה התשובה שנכתבה קודם לכן!
כמה פעמים אפשר לשאול את אותן השאלות ועדיין להיות כל כך מרוכזים בשאלה שלכם שממש לא איכפת לכם מהתשובות? הנה התשובה שנכתבה קודם לכן!
א אילון פ New member 3/9/04 #30 שאלה מדובר על שלושה מינם או פרטים? למשל אם אני מגדל 5 פיתונים מתכדרים אני צריך היתר?
G GUYLI9 New member 3/9/04 #37 אף פעם לא שמעתי על החוק הזה.... אם יש לי חצי חיה למשל-איגואנה עם זנב חתוך ועוד 3 נחשים אני לא צריך את האישור כי יש לי רק 3.5
אף פעם לא שמעתי על החוק הזה.... אם יש לי חצי חיה למשל-איגואנה עם זנב חתוך ועוד 3 נחשים אני לא צריך את האישור כי יש לי רק 3.5
A ASPuppy New member 2/9/04 #13 תודה רבה לכם. ובכל זאת... נניח שהוא קיבל אישור והוא הולך על זוחלים תוצרת חוץ , מה אז בסביבות איזה מחירים זה נע (נחשים, לטאות, איגואנות...) שוב תודה.
תודה רבה לכם. ובכל זאת... נניח שהוא קיבל אישור והוא הולך על זוחלים תוצרת חוץ , מה אז בסביבות איזה מחירים זה נע (נחשים, לטאות, איגואנות...) שוב תודה.
G GUYLI9 New member 2/9/04 #15 הטרנטולות עולות 250 שקל בערך. איגואנות הם קשות מאוד לטיפול והצעירות עולם 200 בערך(לא כולל כלום) המכיר של נחשים יכול להיות פחות ממאה שקל עד מאות שקלים(ואפילו אלפים)
הטרנטולות עולות 250 שקל בערך. איגואנות הם קשות מאוד לטיפול והצעירות עולם 200 בערך(לא כולל כלום) המכיר של נחשים יכול להיות פחות ממאה שקל עד מאות שקלים(ואפילו אלפים)
S salingre New member 3/9/04 #23 מי שלא יודע שלא יענה!!!!!!!!!!!!!!! איגואנה 200?! זה מעצבן אותי רצח שאנשים מדברים ככה שטויות!1 איגואנה צעירה לא עוברת את ה100 בחנויות הנכונות (ילד הג'ונגל למשל....או בית החיות)
מי שלא יודע שלא יענה!!!!!!!!!!!!!!! איגואנה 200?! זה מעצבן אותי רצח שאנשים מדברים ככה שטויות!1 איגואנה צעירה לא עוברת את ה100 בחנויות הנכונות (ילד הג'ונגל למשל....או בית החיות)
S salingre New member 3/9/04 #24 גם בשלב זה אסור ליבא טרנטולות לפי מה שהיבנתי... רק ריבוי שבי של הארץ מותר למכור אני היבנתי שאסור להחזיר יותר מ4 מאותו הסוג... טעות? ושוב... טרנטולה 250?! מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?? אני מכיר מישו שמוכר מקורזלות ב60
גם בשלב זה אסור ליבא טרנטולות לפי מה שהיבנתי... רק ריבוי שבי של הארץ מותר למכור אני היבנתי שאסור להחזיר יותר מ4 מאותו הסוג... טעות? ושוב... טרנטולה 250?! מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?? אני מכיר מישו שמוכר מקורזלות ב60