שלום לכולם

שלום לכולם

אני עולה לכיתה י"ב וחשבתי כבר בחופש להתחיל ללמוד לפסיכומטרי. כמה זמן (חודשים/שעות ביום) לוקח בערך ללמוד לפסיכומטרי? מהם הספרים הכי ממולצים? (אני מתכוונת ללמוד לבד) תודה רבה לכל העונים.

ofir50

New member
אני פחות ממליץ ללמוד בי"ב

תראי יש בחינה באוקטובר... אבל אני לא בטוח שחודשיים זה מספיק במיוחד שאת עוד חודש חוזרת לבית הספר ולא תוכלי להגדיש את כל המאמצים שלך לנושא הזה... ובמיוחד שאת מתחילה ממש מאפס.. אני ממש ממליץ על היי קיו שזה ספר מצוין עם מבחנים לדוגמא בסוף אבל אין לו מילון או קידום בגלל המילון המצוין אבל אין מבחנים לוגמא כל אחד לומד בקצב שלו וברמה שלו אבל בערך 4-5 שעות ביום זה נחשב מכובד..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יש מספיק אנשים../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

בארץ שעושים פסיכו' בין י"א לי"ב... רובם, שוקלים עתודה, אז זה לא שיש להם הרבה ברירה, אלא לגשת באוקטובר, ואז במקרה הרצון והצורך לשפר באפריל. ולבחור ששאל- ספרים מומלצים ? מה שאפשר להשיג מחברים- מצוין. אם אין- אז לקנות בחנויות. אני יודעת שספרים של קידום ואנקורי מתאימים ללמידה בלי קורס. לא יודעת על הייקיו, אבל אם תבחר ללמוד ממנו- תצטרך להשיג מילון. אני לא מכירה אותך, אז אני לא יודעת כמה אתה מסוגל לשבת ולחרוש ולתרגל, אבל אתה יכול לשקול גם קורס תיכון- שעולה עלות נמוכה, יחסית למה שהוא יכול לתת לך.

תראי מתוקה:)

אני עשיתי פסיכומטרי בין יא ליב...עשיתי קורס של קידום..אם כבר פעם ראשונה אז אל תלמדי לבד..זה לא קל..קחי איזה קורס או משו.ץ.שמעתי של יאול גבע יותר מומלץ.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יואל גבע ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

יעלה לה בערך כפול 5 ממה שיעלה לה קורס קידום תיכון. וחוץ מזה, הקורסים של יואל גבע, למועד אוקטובר התחילו כבר...

למעלה