אתם יודעים מה הבעיה של ניו מטאל??
ניו מטאל זה סיגנון יחסית עדין על המטאל האמיתי.. המטאל הקשוח והמחתרתי... אנשים שבאים מהעולם של הפופ מיוזיק והרוק הישראלי המלוקק ונכנסים בעצם למטאל, מתחילים עם הניו מטאל והאלטרנטיב מטאל (מסיבות של "חוזר הבנה" נקרא לזה ככה) או בגלל מיסחור מטורף של אותם להקות בערוצי טלויזיה פופולרים, הנימנים עם אותם ערוצים שמשדרים גם מוסיקת פופ וראפ. עקב כל הבלגן הזה, הסיגנון ניו מטאל, שאני בכלל מגדיר אותו כלייב-סטייל, מקבל רושם ויחס שונה מצד כל המטאליסטים, וזה מהסיבה שאוכלוסית המאזינים לניו מורכבת מאנשים בואו נגיד - בתחילת דרכם . וזה חבל... כי אותם מאזינים לניו יכול להיות שעוד שנה שנתיים זה יעבור להם, ועקב החיפש אחר הלהקה היותר איכותית, הם ניתקלים בלהקות שמטאליסטים לא היו רוצים שאנשי פופ וראפ ישמעו ויכירו, דוגמא לקריידל אוף פילט', שהיא להקה מעולה, אבל היא נמנית עם אותם להקות של מעריצי רוק מתחילים . אני חושב (אחרי 5 וחצי שנים בתוך המטאל) שניו מטאל זה איכות!! וזאת מוסיקה שצריכה לקבל יותר מקהל מעריצים עלוב ... יש להקות ניו מחתרתיות ממש טובות, ועדיף שישארו ככה ולא יצאו לעולם... אני לא יודע למה כתבתי את זה.. אבל היה לי משהו לומר.. תודה! מאגף הגביה! (מה הקשר?!)