שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

היי אני שירן אני בת 15 מדימונה.. אני קצת חדשה בקטע של המטאל...בבקשה עזרו להשתלב... ולהכיר להקות חדשות עם שירים יפים. תודה

MysteriOfir

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הנה כמה להקות שאני ממליץ sum41 godsmack papa roach

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

להקות מומלצות שלי
: Lostprophets Hoobastank 311 Funeral For A Freind The Story Of the Year New Found Glory Deftones The Bronx
Enjoy

tamirpetito

New member
אתם יודעים מה הבעיה של ניו מטאל??

ניו מטאל זה סיגנון יחסית עדין על המטאל האמיתי.. המטאל הקשוח והמחתרתי... אנשים שבאים מהעולם של הפופ מיוזיק והרוק הישראלי המלוקק ונכנסים בעצם למטאל, מתחילים עם הניו מטאל והאלטרנטיב מטאל (מסיבות של "חוזר הבנה" נקרא לזה ככה) או בגלל מיסחור מטורף של אותם להקות בערוצי טלויזיה פופולרים, הנימנים עם אותם ערוצים שמשדרים גם מוסיקת פופ וראפ. עקב כל הבלגן הזה, הסיגנון ניו מטאל, שאני בכלל מגדיר אותו כלייב-סטייל, מקבל רושם ויחס שונה מצד כל המטאליסטים, וזה מהסיבה שאוכלוסית המאזינים לניו מורכבת מאנשים בואו נגיד - בתחילת דרכם . וזה חבל... כי אותם מאזינים לניו יכול להיות שעוד שנה שנתיים זה יעבור להם, ועקב החיפש אחר הלהקה היותר איכותית, הם ניתקלים בלהקות שמטאליסטים לא היו רוצים שאנשי פופ וראפ ישמעו ויכירו, דוגמא לקריידל אוף פילט', שהיא להקה מעולה, אבל היא נמנית עם אותם להקות של מעריצי רוק מתחילים . אני חושב (אחרי 5 וחצי שנים בתוך המטאל) שניו מטאל זה איכות!! וזאת מוסיקה שצריכה לקבל יותר מקהל מעריצים עלוב ... יש להקות ניו מחתרתיות ממש טובות, ועדיף שישארו ככה ולא יצאו לעולם... אני לא יודע למה כתבתי את זה.. אבל היה לי משהו לומר.. תודה! מאגף הגביה! (מה הקשר?!)

Manic Subsidal

New member
מטאליסטים הם אנשים מסכנים

אנשים עם מנטליות נורא מוזרה ומסכנה... כל כך קנאים למוסיקה שלהם, שונאים מאזינים חדשים, מפחדים ממילים כמו "מיינסטרים" "פופ" ו"ראפ" זה פשוט מסכן, עצוב לי שזה ככה... באמת

sha na na revol

New member
מה שהוא אמר

אני ממש לא מבין את הטרנד של טהרנות מוזיקלית, הרי זה שיש סגנון חדש זה סך הכל סימן שדברים משתנים, דברים קורים, אולי יצרנו משהו שיש לו קהל אחר, אני למשל לא יצא לי להתרפק נואשות על Slayer או Black Sabbath או כל מיני זרמים שבאתה תקופה היו חדשניים, אבל זה לא אומר הרבה לאנשים היום. אנחנו חיים בתקופה שכל אחד הוא אינדיבדואליסט ואתה מנסה לכפות משהו שלא מדבר לכל אחד, אבל מה לעשות, so be it. אני למשל מתחבר יותר מהצד של הראפ, ואני מתכוון בעיקר להשפעות כמו House Of Pain, N.W.A... אתה בטח חושב שזו מוזיקה נחותה.

maxbass

New member
niggers with atitude

חחחחחחח על מה הם חשבו כשהמציאו את השם הזה.... מצחיקים

maxbass

New member
אהמ...

יש מלאאאאאאאא להקות של ניו מטאל ממש טובות שאף אחד כמעט לא מכיר... וזה ממש לא מיינסטרימי... כל מה שהוא מיינסטרימי מהסגנון הוא דיי פופ בחלקו (בגלל זה הוא מיינסטרימי)

mainstream

זה הלהקות המרכזיות הפופולאריות בכל ז'אנר מוזיקאלי מהיפ הופ, ועד ניו מטאל. זה הלהקות שבמרכז הבמה שבאיזשהו שלב לי לפחות נשמעות מעוד בנאליות כי יש חוסר גיוון בשלב מסוים. thank god for the underground !

האמת שהגישה שלי נובעת יותר

מרקע של מוזיקה שחורה, כי שמה זה מחולק לשני ז'אנרים שונים בהיפ הופ הסצנה במסחרית והסצנה המחתרתית. זה לאוו דווקא לזלזל במסחרי אלא רק לעשות הבדלה כי תכלס יש שני סוגי להקות חתומות שמשחררות אלבומים דרך חברת תקיליטים ועושה הרבה כסף, וחובבניות שמעלות דיסקים לאינטרנט ומופיע במועדונים קטנים.

סביר להניח...

שלא... אבל בעייני כן, לי פשוט נורא קשה לראות אנשים מקלקלים להקה טובה סתם כי משהו מסוים תופס בצורה מסוימת, כמו אינקובוס לדוגמה להקה כל כך טובה והאלבוםה אחרון שלהם גורם לי לרצות לקחת מחבת למערכת שלי.

למעלה