שלום לכולם

שלום לכולם

מכיוון שמחשבו של רביב שבק חיים , רביב ביקש ממני לשמור על הפורום עד שובו (מבחינתי זו ההזדמנות להחזיר לו טובה על ששמר על הפורום שלי כשאנו נזקקנו לכך...) אז אני אציג את עצמי אני תומר מנהל פורום עברי לידר בתפוז (כולכם מוזמנים
) כל בעיה שיש אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים יום נעים
תומר

פליפרר

New member
איך ממנים מישהוא שלא היה לפני זה

בפורום? נראה לי ממש חוצפה! איך הוא אמור לדאוג לפורום כשאין לו מושג מה הולך פה ומי נגד מי?!?!?

פליפרר שלום

המינוי נעשה לבקשת רביב אני לא אהיה מנהל פה לנצח , אלא עד שהמחשב של רביב יתוקן ברגע שרביב יחזור לפעילות מלאה אני אחזור להיות משתמש מן השורה כאן בפורום תפקידי כאן הוא לשמור על חוקי תפוז וחוקי מדינת ישראל... אני יודע פחות או יותר מי נגד מי פה (עברתי תדרוך אצל רביב ואני מכיר כמה מחברי הפורום באופן אישי כך שאני אוכל להתייעץ איתם) אם עדיין אתה חושב שהמינוי אינו נאות , צר לי על כך אך המצב יוכל להשתנות רק אם מנהל אחר בתפוז יסכים לשמור בנתיים ורביב יאשר את זה.... מקווה שאתה מבין את הסיטואציה ותקבל את זה שיהיה לך יום נעים, תומר

Xboy123

New member
מי זה הוא? ופליפר...

ככה לא מגיבים... הוא יכיר אותנו לאט לאט... תמיד יש חדשים שצריכים להכיר את הפורום ואז לדעת מי מה מו... גם המנהל שהיה לפני כן היה חדש... כולנו חדשים ואז מכירים

אם אתה מתכוון לרביב

המחשב של רביב התקלקל ולכן אין לו גישה רציפה לרשת ולפורום לכן הוא ביקש ממני להחליף אותו עד שובו

TwelveEyes

New member
וואלה...

נעלמים ליומיים וכבר יש השתלטות עויינת על הפורום *נזכרת בהומור בימים בהם התפקיד הזה הובטח לה* ברוך הבא, תומר. אין לי שמץ של מושג מי אתה אבל תמיד נחמד לראות פה מישהו אינטליגנטי. בכל מקרה: "הנד" (שם בדוי) היא עלמת-חן מרושעת בת "19" מאיזור "חיפה" ששומעת מיטל, טכנו וPאנק בכמויות מסחריות. אין לה להקה אהובה, כולם מנוולים. בימים היא קורעת ת'תחת בעבודה, בלילות היא חוגגת בסערה עד תשע בערב (!). נמצאת בפורום הזה כמעט שלוש שנים; respect mah authoritah! לעתים, כשיש לה כוח ו\או זמן, מביאה אותה בהודעה רצינית ובכך נותנת לגיטימציה לנוכחותה בפורום. זקוקה נואשות לחופשה
ומה קרה שפתאום כל הפורום מיטליסטים מחיפה? אלי, אתה עושה "חבר-מביא-חבר"?

resputin

New member
התפקיד בעקרון היה עובר אלייך,

רק שכאשר מנהל הפורום היחיד לא יכול לשמור לתקופה על הפורום תפוז מבקשים להשים מנהל אחר מצוות ההנהלה לשמור על הפורום, מכיוון והוא מכיר את כל הנהלים, אפלצקיות וכו'. בקשר למנהל שותף של הפורום, זה כבר משהו אחר.

גם אני שמתי לב לזה!

מה הולך פה?? אשכרה כולם מטאליסטים מחיפה.... אחחח, אם באמת הייתי יכול לעשות "חבר מביא חבר".....

TwelveEyes

New member
סליחה, אבל למה בדיוק ההודעה הנ"ל

שורשרה לכאן? כי אמרתי שתי מילים למנהל הזמני? ועצם העובדה שעניתי בגופה ספציפית לשרשור "להכיר את חברי הפורום" כבר לא מעניינת ת'סבתא?

resputin

New member
יכול להיות מאוד.

אנחנו לא יכולים לשרשר הודעה מאמצע שרשור אחד לאחר.. מה גם אני ידעתי את תומר לגבי ההודעה הזו, כך שהוא לא עשה את זה וגם אני לא שרשרתי אותה.. כך שהברירה השלישית היא את.

resputin

New member
אני חי! :)

כפי שתומר ידידי אמר, מחשבי שבק חיים. אני עדיין אשגיח עליכם מפעם לפעם כשאוכל לתפוס קצת זמן אינטרנט (תסמיני גמילה זה דבר נוראי!), בינתיים תהנו משיטת הניהול הפחות דיקטטורית של תומר
. שלום לוותיקים, שלום לחדשים וברוכים הבאים ל"גאווה צעירה"! :) רביב.

ברוך הבא לפה!../images/Emo24.gif

נחמד לראות אותך פה, ואתה מוזמן להישאר גם אחרי שתסיים את תפקידך כאן.....

למעלה