שלום לכולם...

yaronshkl

New member
אנשים!!! תיקון של הפדיחה שלי!!!

עכשיו ברצינות כדי שאנשים יבינו.. אז הנה בשבילך שיפרתי, גזרתי הדבקתי תיקנתי הדבקתי..
סתאםם.. לא עשיתי כל-כך הרבה.. הפדיחה\נועם אממ... עזבו אתם לא רוצים לדעת את השם משפחה שלי... תודו שזה נשמע כמו איזה סדרת אימה... היה טלפון(בבית) ואמא שלי ענתה, ואז באותו זמן היה גם צלצול בפלאפון של אמא שלי, בגלל שלאמא שלי הייתה שיחה חשובה והיא לא יכלה לענות ולהפסיק את השיחה החשובה היא אמרה לי : "נועם לכי לענות" אז הלכתי, עניתי אמרתי "הלו" ואמרו: "אפשר לקבל את אבא?"(למרות שזה הפלא של אמא שלי) ואז, נחשו מה אמרתי... "הוא לא נמצא". הבנת? עכשיו לא צחקתי..(כאילו למעלה) אבל עכשיו מותר?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yaronshkl

New member
דיי ניר!!!!!!

אל תבאס אותי אחרת... אחרת.. טוףף נשתוק.. אולי גמני צריכה קורס שליטה עצמית?! אני לומדת קרטה ניר!! תיזהר!!!
סתאאםם... אני לא לומדת קרטה!! אבל אם אני אצטרך , אני אלמד!!! חחח

niravital

New member
אני פעם למדתי קרטה ../images/Emo9.gif

(קיבוצניקים והחוגים שלהם)

yaronshkl

New member
אאהה.. חחח.... מוזר...

מעניין מה כ"כ לא היה ברור.. כנראה שאת זה אף-פעם לא נדע.. חחח.. מוזר.. אז מה, רק ניר הבין את זה בפעם הראשונה? כל הכבוד ניר!!!

$ מעיין $

New member
חחח.. ../images/Emo13.gif

מממ... את כל ה-270 פרקים אין לי.. אבל יש לי 25 קלטות של הסידרה. עוזר לך

עוזר חלקית...

כי מה עם עוד 245 פרקים אחרים? איך אני יראה את נטליה המהממת בכל שאר הפרקים? תחשבי גם על זה מותק... חחחחח... אבל תודה בכל אופן! הקטע שאני לא מבין את ויוה, מביאים טלנובלות משעממות מלפני איזה 20 שנה, אבל בובה פראית- חס ושלום... למה שיביאו שוב? אווווףףף... הפסקתי לראות ויוה לצמיתות (חוץ מסוד של אהבה), הכל כזה משעמם איכסססס... אם נטליה לא חוזרת ומצילה ת'מצב - הערוץ פורש... שיהיה המשך יומדהים! צ'או...

yaronshkl

New member
זה אמור להיות הרבה בהתחשב ש...

טוףף נו מה אני? מורה למתמטיקה? לא אבל באמת, זה אמור להיות הרבה פרקים.. בעצם :\ תלוי כמה זמן היא כל קלטת... כמה זמן זה כל קלטת?

אהההההה...

טוב עזבי, אני קצת עייף וגם כואב לי הראש... כמה פרקים אמורים להיות ב 25 קלטות??

niravital

New member
אממממ תעשה ככה...

קודם כל קח מחשבון עכשיו, פרק של בובה פראית זה 45 דקות נגיד קלטת היא באורך של 3 שעות... אז תכפיל 3 כפול 60 ואז תחלק ב-45, ואת מה שיצא תכפיל ב-25... ואז אמור לצאת לך מספר הפרקים שיש לה (פשוט, לא?)

ERonny

New member
../images/Emo31.gifיש מהירות מהירה או מהירות רגילה

כלומר..בקלטת של 3 שעות יכולים להכנס 7 פרקים

למעלה